Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20227!
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Így aztán van idõm játék közben enni, olvasni, meg ide írogatni<#bee1>#bee1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
20227!
20227!
20227!
20227!
Jó lenne, ha vki tudni segíteni egy kicsit...
Elkezdtem megint játszani a progival, felraktam a 6.0.2-es patchet (az elsõt nem), viszont a beállításokat nem tudom módosítani 😞 Beállítok mindent, confirm-ra megyek, oké kb 2 napig, aztán visszaugrik az eredeti dolgokra 😞
Elég idegesítõ, hogy naponta ment, meg hogy thai baht a pénznem...
Vkinek van vmi ötlete?
CSAK a Fradi
Hanyast kapott a kapusa?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szereztem egy fiatal kapus lerugtár az elsõ barátságos meccs-en 4 hónapra!
Felépül erre a következõ mérkõzés után jön ez az üzenet:
Most mondja valaki,hogy nem csal a gép!<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
20227!

Viszont baromira sérülékenyek a támadóim. Legutóbb Rossi sérült le edzésen, álkapocscsonttörés...... no comment!😊)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
<álmodozik>álmodozik>
lenyomom a brazilokkal a konföderációs kupát+ a copa americát, aztán vissza a foresthez <#smile>#smile>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress