Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
thx. de ez kötelezõ volt

zaki
üsd meg <#merges3>

robotnyk
gracc
robotnyk
Vaart miért nem?
gabber_saviola
gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
3. kihagyott büntetõje nálam 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris
Köcsög csaló állat!!!! <#boxer><#falbav><#falbav>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zaki

gabber_saviola
Der Vaartot és Kerlont elszeretném passzolni..nem a Palermoba való egyik sem

zaki
Fabio Grosso büntetõt hibázott

robotnyk
bár még csak most van július, de több változást nem tervezek. a cserekapus Casilla maradt le a képrõl

gabber_saviola

robotnyk
szép.
az elnök úr már készítheti a bukszát hogy megerõsítse a bajnokcsapatát? 😛
sideris
Elég unalmas lehet , hogy nincs ellenfeled.. 😛 Grat!<#worship>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola

sideris
Grat Reálfanok!

zaki
thx

gabber_saviola
gratulálok

McFrost
yóak vagytok mandrillosok😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

robotnyk
thx
robotnyk
fú, de megfinggattak 😄DDD
zaki
ehh

gabber_saviola
gratulálok

zaki
grat. én elõdöntõs vagyok a copa americán, peruval lesz az elõdöntõ. argentínát verték ki 11-esekkel

robotnyk
3-1 lett a vége.
Adriano, Kaka, Robinho lõtték a gólokat, Torres szépített. volt még egy kapufánk, egy kimaradt 11es, és két érvénytelen gólunk
zaki
valszeg igen <#vigyor>

Szega87
nyerni fog ? <#wow2>

zaki
bazze, mi lesz a vége <#wow2>

robotnyk
elsõ félidõ, 2-0 ide <#wow2>
zaki
én kikaptam tõlük a konföderációs kupa döntõben 1-0-ról 2-1-re

robotnyk
brazil-spanyol döntõ lesz, Adriano rúgott 2-t Argentínának
zaki
😄DDDD

robotnyk
ebben biztos vagyok. argentínok ellen játszom az elõdöntõt, szal lehet hogy az lesz a vége 😊
zaki
vigyázz, mert ha nem nyered meg a vb-t tuti kib@sznak 😄

robotnyk
4-3ra nyertem a vb negyeddöntõben elefántcsontpart ellen. 1-0ra vezettem, mégis 2-3rõl kellett fordítanom
sideris
eddig sem volt tul magas a kolorlájnja...( lásd: májkölnájt, miccs etc.) <#vigyor3>

McFrost
király yeahyeah David boy

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
blackburn - man utd meccset nem nézi senki?

gigalol mi volt az elõbb 😄

sideris
Erre én sem számítottam, de legalább nem kettõs szopással esünk ki! 😛

zaki
jézusom 😄DDDD

idáig süllyedt 😄DDD

feléig bírtam, és lekapcsoltam 😄

nemtom, egy ilyen leirasban olvastam, h ezt soha ne mondjuk

paszmek, tudom, h off, de ezt nezzetek mge:ðð
zaki
miért? én szoktam, ha 3-4 gólall nyerünk

zaki

a kiscsavo tutira nem felejti el ezt a meccset egy ideig.ððð
az az, amit nem szabad mondani allitolag sose :o
Azt nem hiszem mert a szûk keret is 30 fõ!Közben kezdem sejteni hogy túl szigorú voltam hozzájuk a meccsek után!Mindíg azt mondtam, hogy ilyen teljesítmény kell minden héten!
zaki
<#eljen><#smile>

gabber_saviola

zaki
bazze, közben a celta elhappolta tõlem

sideris
egyelõre így nyomjuk, még állunk a kupában meg a BL ben, de nem sokáig, Reált kaptam...