Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
majd azzal is 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
mé nem a Bayern München-nel? 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
na rettegjen a világ mer nemsoká elkezdek játszani és mindent megnyerek a Palermoval 😄DDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

van akinek megtudom nézni a formáját, és van akinek nem... kész röhej...

még tippem sincs hogy mitõl...<#rinya>
na mindegy, mák hogy csak 2 meccsem veszett oda

csak zavaró hogy ezentúl melöznõm kell az egyik opciót

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
oda már kijutottam, és köszönöm Taki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grat, vbkvalifikacio?😊
gabber_saviola
részvétem, sosem láttam ilyet és nem is akarok

Segítsetek lécci !!!

Ez a szépség miért van??

(csak akkor ha a játékosaim formájára vagyok kiíváncsi)

gabber_saviola

gabber_saviola
az elsö meccset 3-1re nyertem

zaki
hopp <#wow2><#idiota>

msot nezem csak, ez a manuel ramirez egy senki... kapusnak kapus volt, azt megneztem meg meccs kozben, de mar nem is talalja a gem... mindenesetre kozel sem maxos csapattal alltak ki ellenunk, vegulis mind2 csapat mar tovabbjutott erre a meccsre :ð
hat tenyleg nem egy vilagsztar csatar, de vot egy jo meccse :ðððð
õ meg a másik csatárom:ð
zaki
mingyá elhányom magam, ez 6-ot lõtt a Realnak? 😄

1ébként grat <#miaz>

persze tudom ki ez a gyerek, azért van a pf ott 😄

õ^^
zaki
pf, ki az a jovánczai?

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#puszi><#law>

Vegeredmeny😊 Es a ket csapat, azert nem egy olyan nagy banda ez a Real Madrid

McFrost
köcsingercsítinger😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jovanczai 😄DD
nagyon nagy grat

BUDA > miskolc.

na ezt mar en sem hiszem el... felidoban 5:0.dððð
csumidazlak Papa :ddd

BUDA > miskolc.

McFrost
BIG HAIL MIGHTY!!!!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDdddddd

:hia galeriadba toltsd fel oda engedi

BUDA > miskolc.

McFrost
szeva Di Zampachele!😊

andrijcar
Vazze nem tudok feltölteni képet. JPG-ben mentem el de állandóam kiírja, hogy max 20 kbyt lehet feltölteni.

Forza Milan!

gabber_saviola
szervusz Kedves Istvánom <#smile>

McFrost
Hail All!

gabber_saviola
csoki Kanál <#wave>
végre újra látlak 😊

😄DDDDDDDDDDD

mennyit fizettel a gyozelemert bajnok? 😄<#eljen><#wink>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
ritka egy fura meccsem volt

gabber_saviola
csoki manager társaim 😊

zaki

zaki
is-is 😊

robotnyk
azt a rongybatekert hónaljmankót....
saviola83
Ilyen köcsög játékot.A védõim lyan hülyeségeket csinálnak amiket tán serdülõben látni.Simán övé a labda 20 méteres körzetben senki erre kirúgja szögletre.Be van állítva nekik hogy emberfogás erre 2 játékos teljesen üresen van a 16-oson belül.CSaló játék az egész.

kössz kolléga a gyorstesztet 😊
én mára mentem,jó játékot nektet, szasztok!
ja,és hiba nélküli pötyögést,mert Grusi figyel benneteket<#wave>

20227!

melyik posztról lõ 30 gólt? sztem nem mindegy,de gondolom te is inkább a tk poszton használod,mert tele vagy vérbeli csatárral

20227!

Magic vazze már hogy ne érdekelne minket ne sértödõsködj már meg,speciel én megnéztem ügyi vagy jó pihit :-)
általában elolvasom az összeset egyébként

20227!

😄DDD Nem hagyhattam ki

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
is-is. 30 gólt simán lõ évente

b+ ne kötekedj kocsog,Grétsi László az te .-)

20227!

Ha már itt tartunk, Grétsy tanár úr, nem Grécsy 😊

Magic Boy
Látom én(33035)senkit se érdeklek!
jobb,ha megyek TV-zni majd aludni!
Jó8 mindenkinek!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

tk-nak vagy csatárnak használod?

20227!

Nem gondoltam én sem komolyan,hogy bármiben is kellene fejlõdnie,sõt inkább nagyítóval kerestem a hibát,csak hogy alig találtam benne b+ :-)
Egyébként igazad van a helyesírási problémáim vannak,olyan marha régen jártam ki az iskolát,hogy bizony idõnként elfelejtek egy-két szót hogyan is kell leírni helyesen,ráadásúl a topikban aztán van rendesen helyesírási hiba.....
És lesssssssz is...Grécsy tanár úr .-)

20227!

Magic Boy
Én is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Azt azért megnézném 😄DDDD