Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 4-4-2ben játszom és a két csatár kivételével mindenki stzorosan fog embert!Ezzel lezárom a területet az ellen ellen!csak akkor alkalmazd ha a játékosaidnak, magas az emberfogása!Pesze ehhez én alkalmazom még a gyakori letámadást és kontra támadást!ha nem nagy scapattal játszok, akkor 1gólnál többet nem nagyon szoktam kapni,kivéve az örök mumus és szerintem cheat csapat west ham united ellen!De a scelzit is elkalapátam ezzel 5-1re!lekontráztam õket sok letámadással!
Srácok egy fotót is be lehet tenni háttérképnek vagy át kell konvertálni valamilyen formátummá?
RemX
hogy érted?! melyik játékos fogjon szorosan embert? csak a védõk? csak a belsõ védõk? csak a szélsõ védõk?

sajnálom,ezt a képet nem adthatom ki,megõlnének érte a csajok ha kiadnám
megígértem nekik,hogy senkinek sem mutogatom a képeinket :-ddddd

20227!

nekem ami bejött az a zóna védekezésrõl átálltam ember fogásra és a szoros emberfogást is bekapcsoltam!egy hullám vökgybõl kijõve így nyertem meg a bajnokságot a Newcastle-vel!Próbáld ki!
andrijcar
Nálam 2010 õszén is rengeteg a non eu-s. Fõleg kolumbiai, argentin és bosnyák. Minden csapatban van jónéhány.

Nálam is érdeklõdnek a játékosaim után, de nem vagyok rászorulva hogy eladjam õket. Persze 10milla körül meggondolandó. A fizetéseket kéne lejjeb szorítanom.

Forza Milan!

RemX
MOST KOMOLYAN!!! PLÍÍÍZ!

franc0
én akarok képet

mondjuk ahogy a fresh csajok nyalják egymást ^^

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

sztem kapcsold ki a mérkõzéseket .-)

20227!

Egy kis érdekesség 2011-bõl a magyar nb1-bõl:-minden elsõ és másod osztályú csapat fullon van fõleg dél-amerikai és afrikai játékosokkal,nem ritka hogy 20! felett van a non eu-sok száma...
-magyarország válogatottja és utánpótlás csapatai európa közép -felsõ csapatai közé tartoznak
-Guti nevü játékosomat a Palermo 9.2 m fontért! akarta megvenni,én nem adtam viszont Disztl-t igen õt 5.2m fontért adtam oda Gabber kedvenc csapatának....
-csapatom messze kiemelkedik a magyar mezõnybõl,gyakran 5-6-7 góllal ütöm agyon az nb1-es csapatokat
nagyjából ennyi,ha kérdés van ne kíméljetek,ha képet akartok csak szóljatok:-)))

20227!

QuentinT
Hali all!
Akkor lesznek profik, amikor a vezetõség úgy dönt, hogy bírják az új szintet ahová jutottak és profilt váltanak.... legalábbis nálam a Baktalórántházával ez történt.

emlékszem én is,letõltöttem de fogalmam sincs h most hol találom,ha van tipped hogy hova menti akkor rajta!

20227!

RemX
ÁÁÁÁÁ SRÁCOK nagyon kezd tele lenni a brééééém!!!!

Kezd madrid effektus lenni a WBA-nál, mert minél jobb játékosokat hozok annál rosszabbul játszunk!!!

Mondjátok már meg nekem hogy mi a szart csináljak azellen hogy a kapusom vagy a védõm elkezdjen cselezgetni?! mert minden 4. gól amit kapok az ebbõl lesz!!!!! A creativ freedom 0-án van nekik!!!!

A másik meg amibõl elegem van hogy szinte minden gólomat (persze a hirtelen szabadrúgásokon kívül) úgy kapom hogy elveszítem a labdát a középpályán és lerohannak... MIT CSINÁLJAK?!?!?

bízom a szakértelmetekben!!!

SEGÍTSETEK!!!

hali,all!

20227!

andrijcar
Láttam kire válaszoltál, csak az én hozzászólásomra is egy az egyben ráillet. Gondoltam hátha mégis

Forza Milan!

zaki
nem neked írtam <#zavart1>

azért hajrá loki <#vigyor>

zaki
ja, az más 😄

robotnyk
nálam sem, csak az 1 nap alatt 3 kicsit sok volt 😄
andrijcar
Ha nekem írtad: 4 alapember akik egy Debrecenben nehezen pótolhatóak. Fõleg a Bayern és a Real ellen idegenben 😞

Forza Milan!

andrijcar
Ha másodosztályú, akkor általában feljutás után. A vezetõség dönt ezügyben.

Forza Milan!

zaki
grat <#smile>

zaki
azért mert 4 játékosod sérült? nálam ez egyáltalán nem ritka 😄

robotnyk
elvileg ha mindenkinek profi szerzõdése lesz
zaki
szerintem a harmadosztály körül.

Nem tudja valaki hogy egy fel-profi csapatbol mikor/mitol lesz profi csapat?

Sysfox
A Portsmouth öngyilkos taktikával kezdett, de erre alaposan ráfáztak.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

andrijcar
A BL-ben kikaptam idegenben 4-1re a Realtól, otthon meg 1-1 t játszottam vele. (csoportkör) Most van 4 pontom 4 meccsbõl 6-7-es gk
Sajnos Guarin, Ramirez,Urbin és Koprivec is sérültek egy ideje ezért az esélyeim jócskán lecsökkentek. Azért a 3. helyet mindenképpen meg kell csípnem a Dinamo Kiev elõtt (1 pontjuk van 2-13 gk) Még megyek hozzájuk és jön a Bayern. <#wow3>

Forza Milan!

Sysfox
Az utolsó 5 perc tovább tartott, mint az egész meccs!

gabber_saviola
csoki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Sziasztok! <#wave>

gabber_saviola
tuti nem mentek semmit 😊

valszeg kellett a hely azért repült az eftépémrõl

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
+Helguera 4 hét.
asszim mára pihi a mentésnek
pedig még van 1 óra mixbõl amit hallgatok mellette 😄
robotnyk

örvendek...
2 hónap, 1 hónap, 2 hét
DONGUBA
Hi Zaki

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
egyébként hi <#smile>

zaki
komoly, az én mentéseimben sajnos egy kalap f0s <#wow3>

zaki
engem érdekel <#vigyor1>

asfa
kösz Zaki

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
ez igen, grat <#wow2><#eljen>

zaki
120 pléja? bazz 😄

cruzeiro u20ba is vannak olyan pléják, hogy nem igaz...

zaki
nem csak neked, ne foss <#wow3>

DONGUBA
thx robo...nem gyenge le is igazolom😊))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
DONGUBA
kepet rola pls

franc0
Enzo Giovanni Scorza

franc0
Gábor!

anno feldobtam ftp-dre a 2005ös képgyûjteményem, ellenben már nincs fenn ha jól látom.
le van mentve a gépedre?

issey-nek tán megvan mert õ emlékszem hogy gratulált de most õ nincs itt :c

DONGUBA
melyik scorza?

asfa
jo nem kötekedek elhiszem!megbeszéltük akkor tudom hogy azt nyomod semmi bajom vele <#smile>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

franc0
egyébként továbbra is áll, odaadom a herthás mentést ha kell valakinek

scorza nagyondurván fejlõdik -.-

DONGUBA
Nem kell kotekedni de azt nyomom....nem veled van a bajom elhiheted