Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megígértem nekik,hogy senkinek sem mutogatom a képeinket :-ddddd
20227!
Nálam is érdeklõdnek a játékosaim után, de nem vagyok rászorulva hogy eladjam õket. Persze 10milla körül meggondolandó. A fizetéseket kéne lejjeb szorítanom.
Forza Milan!
mondjuk ahogy a fresh csajok nyalják egymást ^^
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
20227!
-magyarország válogatottja és utánpótlás csapatai európa közép -felsõ csapatai közé tartoznak
-Guti nevü játékosomat a Palermo 9.2 m fontért! akarta megvenni,én nem adtam viszont Disztl-t igen õt 5.2m fontért adtam oda Gabber kedvenc csapatának....
-csapatom messze kiemelkedik a magyar mezõnybõl,gyakran 5-6-7 góllal ütöm agyon az nb1-es csapatokat
nagyjából ennyi,ha kérdés van ne kíméljetek,ha képet akartok csak szóljatok:-)))
20227!
Akkor lesznek profik, amikor a vezetõség úgy dönt, hogy bírják az új szintet ahová jutottak és profilt váltanak.... legalábbis nálam a Baktalórántházával ez történt.
20227!
Kezd madrid effektus lenni a WBA-nál, mert minél jobb játékosokat hozok annál rosszabbul játszunk!!!
Mondjátok már meg nekem hogy mi a szart csináljak azellen hogy a kapusom vagy a védõm elkezdjen cselezgetni?! mert minden 4. gól amit kapok az ebbõl lesz!!!!! A creativ freedom 0-án van nekik!!!!
A másik meg amibõl elegem van hogy szinte minden gólomat (persze a hirtelen szabadrúgásokon kívül) úgy kapom hogy elveszítem a labdát a középpályán és lerohannak... MIT CSINÁLJAK?!?!?
bízom a szakértelmetekben!!!
SEGÍTSETEK!!!
20227!
Forza Milan!
Forza Milan!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Sajnos Guarin, Ramirez,Urbin és Koprivec is sérültek egy ideje ezért az esélyeim jócskán lecsökkentek. Azért a 3. helyet mindenképpen meg kell csípnem a Dinamo Kiev elõtt (1 pontjuk van 2-13 gk) Még megyek hozzájuk és jön a Bayern. <#wow3>#wow3>
Forza Milan!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
valszeg kellett a hely azért repült az eftépémrõl
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
asszim mára pihi a mentésnek
pedig még van 1 óra mixbõl amit hallgatok mellette 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
anno feldobtam ftp-dre a 2005ös képgyûjteményem, ellenben már nincs fenn ha jól látom.
le van mentve a gépedre?
issey-nek tán megvan mert õ emlékszem hogy gratulált de most õ nincs itt :c
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
scorza nagyondurván fejlõdik -.-