Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énse vágom hogy ez mit jelent

😄DD kell vegyek még 1 belsõ védõt ös!!!

mind1 Grosso ALÁIRT!!!

zaki

fsgh
és ezzel mit akarsz mondani?(jó-rossz?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
vedd meg mind kettõt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mostmár tényleg nemtudom hogy ki jöjjön Dédé 2milkával olcsóban jönne, ez azt jelenti hogy Dédé 9milka, Grosso meg 11millió

összvissz: 24millió-m van átigazolásra

tehát sztetek kit vagyek? maradjon Grosso?

gabber_saviola
pot ability 155

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Egy próbát megér.😊 Ingyé mindenképpen.😊

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
Szerintetek õt megri elhozni a fioba ingyen?

JackDaniels
Ez eléggé sima meccsnek tünt😊 Grat!

zaki
jó reggelt, folytatom a forestel egy kicit

fsgh
Óriási GRAT!!<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
<#taps><#taps><#taps><#taps>

JackDaniels
Most gyön a Celtic, ha ez sikerülne akkor a Roma--Lille továbbjutójával a döntõért, de erre mán gondolni sem merek.😊)

gabber_saviola

mind1 Grosso fog jönni mer akkor megtom venni Gonzalo-t a védelem közepébe!

mind2 az, Dédé-nek van német állampolgársága is!

fsgh
meg õ eu-s is..😊

azt vágom énis hogy nagyon jó de Dédé is eszméletlen jó, 1szer már volt nálam,

de vszeg Grosso lesz mivel most nemtom mér de akciós levitték az árát 7milkára (fm szkúút) 😛

fsgh
Grosso!!!!!nagyn jó!

segítsetek nagyon nagy dilemmába vagyok 😛PP

Dédé (Dortmund) vagy Grosso (Palermo)

kérlek nézzétek meg mind2-t és voksoljatok!!!!

ugyanannyi idõs mind2 és ugyanannyiba kerûlnek!

igen kössz, tudtam hogy itt van ez csak azthittem elég lesz aza Beta 2

felraktam és jó lett köszi!

Rudee
Innen szedd le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

aha, értem - én csak azt az alkalmazást tettem fel amit a fifahungary-ra volt kirakva, azt a Beta 2-t de akkor felrakom a másikat is!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
szervusztok managerek itt a szemétdombon 😊

Rudee
Ha fent van az adatbázis magyarítása, akkor jónak kell lennie. Külön van már a 6.0.2höz is.

fent van és a magyar nyelv van beállítva!

minden jó csak ez pár csapatnév nem

Rudee
Nincs fent az adatbázis magyarítása és be van állítva a német nyelv.

robotnyk
keress rá a crackfixre, legalább 5ször volt téma az elmúlt 1 hétben
hallo all!

azt szeretném megkérdezni hogy mit kell akkor csinálni ha pár csapatnevet nem jól irja ki a game. pl. AS Rom, Ac Mailand... ilyen már volt velem egyszer csak elfelejtettem hogy mit csináltam akkor ?! plz help

Szega87
már volt róla szó pár ezer hsz-el ezelõtt

UI: Thai szóra keress rá szvsz

JackDaniels
Üdv mindenkinek!

A nagyképû spanyolok, rá is baxarintottak.😊)

DONGUBA
Tegnap leszedtem unokaocsemnek az Fm2006 reloadet van benne 6.02 es patch es crack muxik csak az a baj vele hogy automatikusan atalitja a beallitasoknal hogy naponta mentsen meg thai penzel jatszak😛PValaki otlet???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Szega87
Üresedés várható a roma és a lazio edzõi posztján , lehet elhagyom a fiorentinát , érdeklõdõm az ss lazio iránt ...

asfa
reggelt!ha érdekel valakit egy no-cd az fm 2006-hoz itt kicsit lejjebb

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
hello minden érkezõnek

DONGUBA
Szeva robo grusi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
szukái

ez még szerkeszthetõ, szal ideírom: nem bunkóságból nem köszöngetek mindenkinek, fórumban vagyunk ^^
robotnyk
-.-
No tartsd ide a popidat, rosszaság!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
szega

Szega87
Jó reggelt !!! <#wave>

fsgh
érdekes nekem nem😞((

DONGUBA
nekem bejon

fsgh
Mi baj van a Sortival nem tudjátok?Nem jön be<#rinya>

fsgh

fsgh
Hello

9csöves9
jó reggelt!

Franco,ha még nem adtad oda senkinek a Herthas mentést,akkor szívesen folytatom

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...