Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuentinT
Ha a sebességén, meg az ugrásán tudnék még sokat javítani, akkor Kerlon mellett õ lenne a másik kezdõ.

franc0
mindenképp vedd meg mert olcsó, és a te edzéseddel fejlõdni fog

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

McFrost
nálam elég satnya!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

QuentinT
Falábnak sok szeretettel:-) Bocs, hogy csak link, de 800×600-ban már nem látszi rendesen, negyobb képet meg nem akartam feltenni.
Scorza

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

QuentinT
És igen! Sikerült az újabb szenzáció! Mondjuk az elsõ félóra után köpködtem erõsen, de aztán a kékek beálltak védekezni, és a végén már hiába támadtak.

QuentinT
Remélem Waltnert már királlyá koronázták Doncasterben<#nyes>
Grat<#worship><#worship><#worship>

McFrost

QuentinT
Hi Trnoki Koma, Bye Magicboy!

Magic Boy
Megyek én is!
Jó8 mindenkinek!<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Trnoki koma
sziasztok managerek.egy kis szünet után itt vagyok<#wave>
gabber kész lesz a villa-s logo?

QuentinT
Viszlát!

fsgh
Mentem Jo 8 all!
<#integet2><#integet2>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Terminátor14
Nah ne gúnyoljuk ki az én kis WBA-mat 😊 2. szezonban már a bl-ben vitézkedünk 😄 (Inter-WBA 4-2, WBA-Partizan 6-0)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Eladtam Kamarát 9,25 milka fontért (6 volt az értéke), mert nem akart hosszbbítani...
Mondom ok, veszek vkit a helyére. Kinéztem Grönkjart és Kallon, de nem tudtam dönteni, hogy melyikük lenne jobb. Gondoltam ''lefoglalom'' mindkettõt, aztán majd eldöntöm ki jöjjön...

CSAK a Fradi

Rudee
Biztos leigazolja Ronaldinhot, Henryt, Robinhot meg Mascheranot, csak nem tudja hova rakni õket 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

fsgh
miért mit történt?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Terminátor14
Inkább azt mondanám, hogy újra játszom 😊
WBA-val vagyok, és most úgy látszik meg is szívtam kicsit 😞

CSAK a Fradi

fsgh
Hello!Hát te ujra itt😊kivel vagy?
ja és sajnanem😞 én is elbasztam ezt párszor😞

Terminátor14
Erre a válaszra számítottam, köszi 😞

CSAK a Fradi

nam

BUDA > miskolc.

JackDaniels
Úgytom, hogy nem.

\"Never say never!\" W Churchill

Terminátor14
Sziasztok!
Ha lefixáltam, hogy le fogok valakit igazolni (vagyis megveszek vkit), akkor azt utána már nem tudom visszavonni?

CSAK a Fradi

hmm <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

BUDA > miskolc.

McFrost

McFrost
bazz jan 1 van és a fél csapatot vinnék:9

JackDaniels
Éppen szükségem lenne, csak ennyi fizuért nem állnak szóba velem.😊) Nah, majd talán télen.😊) Az NBI-tõl nem tartok , de jóvóna mán a BL-ben a csoportköürön túljutni, bár most lehet be semj fogok kerülni, mert a második slejtezõben kapásból megkaptam a Werdert.😞((

QuentinT
A Tottenham elleni döntetlenem után (kiállítást követõ szabadrúgásból kaptuk az egyenlítõ gólt, pedig közük nem volt a meccshez) már arról cikkeztek az újságok, hogy ha tartjuk a jó formánkat, mi lehetünk a legvalószítlenebb bajnokok az utóbbi idõben. <#nyes><#nyes><#nyes>

QuentinT
<#csodalk> De ha készen lesznek a fejlesztések akkor már nagyobb bevétellel számolhattok... ha nincs szükséged igazolásokra, akkor még ki is bírhatjátok valahogy...

Rudee
VB selejtezõk sorsolása nem volt túl szerencsés:

Csehország
Fehéroroszország
Magyarország
Oroszország
Örményország
Románia

Elsõtõl a hatodik helyig itt bármi lehet.

JackDaniels
Kissé ismét anyagi csõdben vagyunk.😊) Felépült az új edzõ központunk és bõvítik a stadiont 11250 ülõhellyel.😊 A fizetési sapka le is esett 17000-rõl 4500-ra.😞(

QuentinT
Ennek egy finomított változatát. Ha privátban edsz egy e-mail címet, akkor szívesen elküldöm.

Rudee
Közbe Juninho 1.2 milliárdért a Sao Caetano-é lett.

JackDaniels
Kezdünk belegyönni.😊) Idegenben 2-2 a Bordeauxval és kihagytunk egy tizenegyest.😊)

Rudee
Jó ám, angol fontba 6 millió fölött van kicsivel.

fsgh
2milliárd??az jó sok!

fsgh
3.dik vok a bajnokságban és a juve 10pntal megy az elsõ helyen úgy hogy 100%-os
nálam se akar bukni😊

Rudee
Újabb téli átigazolási idõszak érkezett el, újabb pénzesõ volt az Üllõi úton:

Balogh Gy. -> QPR 240M HUF
Fabinho -> Bahia 400M
Haznadar -> Atalanta 180M
Huskova -> Leicester C. 400M
Kemenes -> Genk 130M
Kocsis A. -> Portsmouth 390M
Zagrajsek -> Leeds Utd. 300M

Összesen: 2.040 milliárd HUF

És még lehet Juninho is elmegy, érte 1.1 milliárdot kérek. Az Auxerre úgy tûnik meg is adja.

Quentin milyen taktikát használsz????
Na ezt említettem délelõtt csak alig volt itt valaki aki magyarázattal szolgált volna!Nálam olyan kemények a nagy caspatok hogy egy két vereség kivételével nem nagyon van nekik több!Így nehéz megnyerni a bajnokságot!Nekem bár kétszer sikerül képtelenség meglépni a többiektõl?mitõl lehet ez?betöltés függõ?nem értem!MIndenkinél azt nézem hogy milyen sokszor buknak a nagyok!nálam miért nem???????????
QuentinT
Köszönöm! Nálam is hasonló, pont ezért nem játszik. Középen jobb védekezõ képességû játékosokra van szükségem.

fsgh
itt van õ!!

fsgh
Takak padot koptat?????ezt gyorsan felejtsd el!!Nagyon jó pléja😊)
pill és jö a pikcsõr

QuentinT
Takak-ról tudsz betenni egy képet? Nálad milyen? Leigazoltam ugyan, de az új taktikám miatt most csak a padot koptatja.

fsgh
De jó!!Ilyen olaszba sosenincen😞((

fsgh
Pedig vezettem is 😄DD

McFrost
esik a hó😊):

QuentinT
Mind a vezetõség, mind a szurkolók azt várják el, hogy küzdjünk bátran a kiesés ellen.<#nevetes1> Ezt kérték még a Championshipben is, aztán azt meg is nyertük<#vigyor2> A szezon elején is kért az elnök egy nagy nevet, de akkor egyedül Djorkaeff-et tudtam leigazolni, akinek örült, mert egyébként a kutya se akart eljönni a nagy nevek közül.

JackDaniels
Nah, elsõ felkészülési meccsemen a Nantes úgy pofán csapott 5-1 re, hogy csak lestem.😊) Ettõl csak jobb jöhet.😊)

McFrost
akiket eddig kölcsön adtak ,most nem mert jól megy a csapatnak😊