Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja én is azért szeretek a fioval kezdeni mert kiesõcspatnak állítanak(benmaradás a cél) be s el vannak ájulva egy kupás helyezéstõ😊 idén már az a cél😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egymás után csinált egy 5öst meg 4est és tele lett a tököm
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
biztos ami tuti, inkább a szurkolók igényeit veszem figyelembe, és megnyerem 😊
szezonközi bevásárlás: Gonzalo Rodriguez, Heinze, Diego, D'Alessandro
szóval ha kb a 6-7. helyen fogok végezni, akkor kirúgnak? <#wow2>#wow2>
épp azért jó a foresttel játszani, mert nincs semmi teher rajtam. eddig legalábbis nem volt <#zavart2>#zavart2>
Itthon szerintem csak akkor bõvítenek stadiont, ha tiltakozik az ellenzék.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
pedig tavaly már 10ezerre bõvítették a stadiont <#merges3>#merges3>
Mivel sajna képtelen vagyok elszakadni a gyökerektõl, átvettem az Atalanta irányítását újfent. 2010-re borítékolható az újabb BL-gyõzelem 😊
\"Never say never!\" W Churchill

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2 csatáromat vitték (mind2 tartalék) 300e ill. 110 e -ért, jött Õ és megmaradt a 3 gólzsákom
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sok volt a 6-os,5-ös osztályzat,ha több lessz a 7-es vagy a fölötti akkor lenyomod õket!
még1x kösz
tele vannak zsével, de ki akar ukrajnában élni...
amúgy nem fogsz tudni. menj egy normális bajnokságba.
Ezt már kérdeztem egy pár napja, de semmi reakció, ugyhogy megprobálom még1x (igérem utoljára) 😊
Olyan kérdésem lenne, hogy a bajnokságok fejlödnek (a hirnevük nagyobb lesz)az idõ mulásával? Mert 2016 -ba járok, és a Fradival nyertem már BL-t UEFA-t, 6. vagyok a klub listán, a többi magyar csapat se szerepel rosszul (összesen 8 csapat indulhat a nemzetközi kupába), de eu-s játékost nem nagyon tudok igazolni (kivéve lengyelt,szlovént stb...). Van értelme várni? Mert a legnagyobb sztárt is megbirnám fizetni, csak szóba se áll velem
Asszem az idén nem lesznek túlterhelve a srácok.😞(
MI lesz a visszavágón, ha már hazai pályán sem sok közöm volt a meccshez??😞(