Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
joreggeltet mindenkinak
ize.Gratulalok 😛
BUDA > miskolc.
mióta nem járok ide, haldoklik a topik 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jack,Castellaniról majd lökj be légyszi egy képet!õt akarnám most leigazolni de nem akar ideszerzõdni a rohadékja...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Atletico Madrid 2006/2007 ( 2. szezon )
Zaki most mondj valamit 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Jó8 managerek!<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://sgtagok.srv.hu/index.html
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Akkor nem volt rá idõ?😮
köszönöm a kérdésed
Leszokoban vagy?<#ejnye1>#ejnye1><#bee1>#bee1><#vigyor3>#vigyor3>
csoki managerek
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hát nem túl beton a védelmem.... Heerenveennel vok nem értem emebrtfogni se tudnak zonázni sem... érdekesek 😄😄😄

\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Zaki:Na látod!😊
Nem rossz csapat,de ha olasz akkor Juventus!
Amúgy meg Glóry glóry Manchester United!
ON
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Értve-e vagyok-e??😊)))
20227!