Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

\"Never say never!\" W Churchill
BUDA > miskolc.
ha túl sok lett akkor sorry..
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nekem mostanában eléggé sérülékeny,de nekem is van jó helyettese😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sztem Fener,Lens,St.etienne
Még mindig õ az elsõ számú, bár most sérült volt és a kis Pogacsics remekül helyettesíti.😊

BUDA > miskolc.
és grat a Bl-hez😊
Valamelyikõtök beszokott tenni egy fmes letöltõ oldalt ami nem a sorti!Ki tudja hogy melyik az?Kicsit kezdem unni a nyúkasztl mentésem, és lehet hogy újat kezdek de még nem biztos és kicsit felturbóznám pár fészpakkal meg ilyenekkel a cuccoT!nem jut eszembe az oldal neve!Köszi a segítséget!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is tesze be az Interbõl pár ifit akibõl még jó kis pléja lehet...Gabber után szabadn😛😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha valaki ki akarja próbálni azt a csapatot amivel most tolod és kikéri a véleményed akkor leugatod?
Srna - akkor jött mikor lejárt a szerzõdése Sahtarban,
Yildirim-nemismerem, Kerlon -soha
2005-06-4.
2006-07-4.
2007-08-1.
2008-09-1. + BL-1.
Caracciolo-Obinna-Makukula-Van Persie-S.Kalou most a csatársorom, de Pírszing megy és Vucinic sérült
Cossato sose nyújtotta a megfelelõt😞 , ritkán jáccott...
félidõben ritkán van össznépi fenyítés, aki 6 azt bátorítom , aki 5 arra mérges vagyok, aki 8-az dilájt , ha mindenki hét akkor elégedett, végén szép volt , vagy szenzációs, ha vereség akkor nem mondok semmit az a bünti
mindenre nagy hangsúlyt fektetek

Csoki Dzseki, ez így igaz 😊
ma olvastam a Nemzeti Sportban a DVTK-t , részvétem 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sõt, azt hiszem, meg is dicsérted...
<#ejnye1>#ejnye1>
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Nah, közöttünk annyi a külömbözõség, hogy te sosem leszel a DVTK-val bajnok.😄DDD Igaz, én meg a Palermo-val sosenem.😊)

A szurkolók extázisban fogadták, és már keresik az õ nevével ellátott mezeket. Vagy valami ilyesmit kaptam a News-ban. Jó, mi? Egy fiatal, névtelen játékos a Samp U20-ból... Remélem beválik és sztár lesz!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A gép szerint kiesõjelölt vagyok és mivel nem a kiesés ellen harcolok így sorra sérülnek le a kulcsjátékosaim!
Tavaly azt is megcsinálta,hogy a 40 meccsen egy sárgát se kapó fiatal középsõ védõmet(kulcsjátékos)kiálította és eltiltotta 6 mecsre(46 mecses a bajnokság),de így is 10. lettem! Idén most 6. vagyok(25 meccs után),de ha beválnak az igazolásaim akár bajnok is lehetek!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A legérdekesebb a jobbhátvéd pozíció. 5-en tudnak itt játszani: Zenoni, Parnaby, Torrejón, Diatta, Mills.
Zenoni rosszul játszott, Parnabyt játszattam helyette. Erre megsérült 4 hónapra. Vele egyidõben Torrejón is megsérült, õ is 4 hónapra. Jött Mills, õ megsérült az elõzõ meccsen. Visszakerült Zenoni, erre kiállították és eltiltották. Maradt Diatta, de õ meg általában középen játszik, és hiányzik középrõl...
Lassan a fél csapatommal rugattam már,de elképesztõen kis százalékkal rugják(10-böl1-et rugnak be)mit lehet ilyenkor tenni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.