Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
vagy a sanetyiennel😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
thx, ez ne mszégyen 😊

JackDaniels
FM Scútot én is ritkán, általában, ha már megvan a játékos, akkor meglesem, hová is fejlõdhet, vagy igazolás elõtt azé megkukkantom, hogy mennyire sérülékeny. A most frissen felkerült ifistám is megnéztem és kissé hanyatestem, miután leszakadt a fofám.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

ja kezdhetne a srac szent etyiennel ^^

BUDA > miskolc.

fsgh
akkor jönnek az általam tehetségesnek kikiáltott emberkék😊

ha túl sok lett akkor sorry..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
ezek is yóak!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
jól néz ki 😊

nekem mostanában eléggé sérülékeny,de nekem is van jó helyettese😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
köszönjük értékes hozzá szösszenetedet😊

9csöves9
Swansea a legnagyobb<#eljen>

sztem Fener,Lens,St.etienne

McFrost
Swansea,Reading,Crystal Palace,Fenerbahce,BEsiktas,

JackDaniels
Thx!😊
Még mindig õ az elsõ számú, bár most sérült volt és a kis Pogacsics remekül helyettesíti.😊

Hát sárcok nem tom! Bevallom én is le szoktam igazolni Scorzá-t de szerintem ez nem szégyen!!! Viszont én nem használok FMScout-ot, inkább a megfigyelõimet, vagy saját önszántamból nézem végig a játékosokat, így számomra sokkal reálisabb a game! Nem mást kell utánozni(ha tanácsot kérsz az más), saját magad által talált játékosokat használj! Pl. Dreseen-er...akit én találtam és a Bresciában a Seria A-ban alap tag volt.
szent etyien vagy a Lyon

BUDA > miskolc.

9csöves9
Jack,ha még Koprivec a kapusod lökj már be légyszi egy pikcsört

és grat a Bl-hez😊

Apropó nem tudom kivel akarok lenni melyik bajnoskágban!úgy hogy ha van ötleteket és tippetek várom!elõre szólok magarban csak a fradi jöhet számításba vagy budaõrs de õk 3. osztályban vannak így az kilõve<#nevetes1>
McFrost

Csõ ól!

Valamelyikõtök beszokott tenni egy fmes letöltõ oldalt ami nem a sorti!Ki tudja hogy melyik az?Kicsit kezdem unni a nyúkasztl mentésem, és lehet hogy újat kezdek de még nem biztos és kicsit felturbóznám pár fészpakkal meg ilyenekkel a cuccoT!nem jut eszembe az oldal neve!Köszi a segítséget!
JackDaniels
Nah, sztem itt véget is ér az idei BL menetelésünk, de attól tartok, hogy nem kell szégyenkeznünk.😊)

JackDaniels
Nebáncsd a Gurut.😊)

Sysfox
Sorstárs, az igen. Csak azt nem értem, hogy közepes az edzésem, és így is. Bár elég rosszak az edzõim...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JackDaniels

robotnyk
ok, de ezekután te se rinyálj, hogy ki tölti le a mentésed, hogy aztán tanácsokat adjon -.-
fsgh
Hello all!
Én is tesze be az Interbõl pár ifit akibõl még jó kis pléja lehet...Gabber után szabadn😛😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
Médzsik?
Ha valaki ki akarja próbálni azt a csapatot amivel most tolod és kikéri a véleményed akkor leugatod?

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

McFrost
Priskin-rögtön megvettem de nem vált be
Srna - akkor jött mikor lejárt a szerzõdése Sahtarban,
Yildirim-nemismerem, Kerlon -soha
2005-06-4.
2006-07-4.
2007-08-1.
2008-09-1. + BL-1.
Caracciolo-Obinna-Makukula-Van Persie-S.Kalou most a csatársorom, de Pírszing megy és Vucinic sérült
Cossato sose nyújtotta a megfelelõt😞 , ritkán jáccott...
félidõben ritkán van össznépi fenyítés, aki 6 azt bátorítom , aki 5 arra mérges vagyok, aki 8-az dilájt , ha mindenki hét akkor elégedett, végén szép volt , vagy szenzációs, ha vereség akkor nem mondok semmit az a bünti
mindenre nagy hangsúlyt fektetek

zaki
legnagyobb vereséged eddig mi volt? 😊

zaki
ez igen, grat <#eljen>

zaki
ja télleg, bocsi <#falbav><#zavart1><#zavart2>

JackDaniels
Következõ körben a lehetséges ellenfelek. Egyik sem kispályás.😊) Sztem ez lesz az idei utolsó 2meccsem a BL-ban.😊)

JackDaniels
Ne is idegesíccs ezekkel a buzikkal.

JackDaniels
Attól tartok, hogy idegenben sem vallottunk szégyent.😊)

gabber_saviola
Francotól tanultam az egózást 😊

Csoki Dzseki, ez így igaz 😊
ma olvastam a Nemzeti Sportban a DVTK-t , részvétem 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Már tettem be róla (rolla?): #35164
Sõt, azt hiszem, meg is dicsérted...
<#ejnye1>

Egyébként rájöttem. Minnél jobb az edzésterv és jobbak az edzõk, a csapt annál jobban fejlõdik vissza és játszik rosszabul, a sérülésekrõl ne is beszéljünk..:😊 Szóval mostantól gyúró nélkül, Heavy edzésekkel fogok játszni rotáció nélkül...😊))))
Lópikula
nah, akkor telepítsd újra a winfost (windowst). utána tuti menni fog, ha meg nem szedjél le crackeltet a netrõl (feltört verziót-az tuti mûxij)

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Váááhááááá! Végre egy sorstárs!!😊
zaki
de el van szállva valaki magától 😛

zaki
képet róla! <#smile>

JackDaniels
Üdv emberek!

Nah, közöttünk annyi a külömbözõség, hogy te sosem leszel a DVTK-val bajnok.😄DDD Igaz, én meg a Palermo-val sosenem.😊)

Sysfox
Megérkezett Skjelbred január elsejével...Yo kis pléja!

A szurkolók extázisban fogadták, és már keresik az õ nevével ellátott mezeket. Vagy valami ilyesmit kaptam a News-ban. Jó, mi? Egy fiatal, névtelen játékos a Samp U20-ból... Remélem beválik és sztár lesz!

szasztok

basszameg ugyjáccanék már az fm+mel de nagynehezen letöröltem mostmeg mikor telepiteném eztirja ki:

mi a joistent csinájjak?

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

Sysfox
Csoki Gabber! <#wave>

gabber_saviola
csoki Sysfox manager <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Én is így vagyok!
A gép szerint kiesõjelölt vagyok és mivel nem a kiesés ellen harcolok így sorra sérülnek le a kulcsjátékosaim!
Tavaly azt is megcsinálta,hogy a 40 meccsen egy sárgát se kapó fiatal középsõ védõmet(kulcsjátékos)kiálította és eltiltotta 6 mecsre(46 mecses a bajnokság),de így is 10. lettem! Idén most 6. vagyok(25 meccs után),de ha beválnak az igazolásaim akár bajnok is lehetek!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sysfox
Hihetetlen sérüléshullám sújtja a csapatomat az egész szezonban. Nincs 11 sérült, de 5 mindig. És általában a kezdõcsapatból.

A legérdekesebb a jobbhátvéd pozíció. 5-en tudnak itt játszani: Zenoni, Parnaby, Torrejón, Diatta, Mills.

Zenoni rosszul játszott, Parnabyt játszattam helyette. Erre megsérült 4 hónapra. Vele egyidõben Torrejón is megsérült, õ is 4 hónapra. Jött Mills, õ megsérült az elõzõ meccsen. Visszakerült Zenoni, erre kiállították és eltiltották. Maradt Diatta, de õ meg általában középen játszik, és hiányzik középrõl...

Magic Boy
Aprpó 11-es!
Lassan a fél csapatommal rugattam már,de elképesztõen kis százalékkal rugják(10-böl1-et rugnak be)mit lehet ilyenkor tenni?

Sysfox
Érdekes meccs volt...Volt minden: kiállítás, sérülés, tizenegyes...Zenoni a 31. percben állt be, és a 42.-ben két sárgával kiállították! Nem voltam ideges enyhén! 2:0 után megnyugodtam, erre kiegyenlít a Charlton. Szép. Utána meg kaptunk 2 tizenegyest...Szép bírói teljesítmény.

Magic Boy
Szia!<#wave>

Sysfox
Sziasztok! <#wave>