Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezt nem hiszem el!!! Idegenbe legyûrjük a Betist erre a másik meccsen otthon kikap a Pool a Portotól <#shakehead>#shakehead>így nekünk csak az UEFA marad...
Mindegy a sorsoláskor ezt sem gondoltam volna!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Valaku írja le, hogyan kell betenni a játékba a fenti arcokat. Mi hova, hogyan elõre is köszönöm.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szerintem a szerb!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
8,75 millio eurot,de mivel elég magas fizetési keretet szabtak meg és idén alacsonyak voltak a fizetések,inkább a 13 millio euros variációt választottam😊
egy baj van ezzel a török ligával hogy 6 külföldi lehet maximum a keretben...most van 6 de nyáron már jön Genro,meg Krancjar ugyhogy kettõt el kell küldenem
a Fenerrel játszok, a szezon vége elött elkapott egy szép kis sérüléshullám
a 29 gólos Anelka,a 23 gólos 16 asszisztos Alex,a 20 asszisztos Kemal,és a télen igazolt Bastürk is kiesett...mivel eladtam Tuncayt,egyedül egy épkézláb csatárom van Tevez,aki meg Anelka nélkül képtelen gólt lõni...az elõnyöm egyre csak fogy,maradt 6 pont 7 meccsel a vége elött
áprilisban meghosszabították a szerzõdésem,amibe megvan szabva ugyebára fizetés és az átigazolási keret.az átigazolási pénzt már most áprilisban megkaptam,szerintetek ha elköltöm nyáron kapok még?😄
A görög vagy a Szerb válogatott ajánlatát fogadjam el?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tegnap befejeztük az elsõ online spanyol ligát! A tesóm lett a második a Real-al, a haverja a 7dik az Atletico Madridal, én meg az elsõ a Barcelonával!!!<#eplus2>#eplus2>
ja meg Sarapova 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
jó8 és sok sikeres meccset ^^
galériámban van még 8 ezen kívûl 😛PP
scout