Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen Lackó elment, nem volt nagy szám 😞
rámfér még az erõsítés, most a UEFA kupában kerültem be az elsõ körbe, 2 ellenfelet lezúztam eddig
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Laczkót eladtad?
Én még a középpályán kívûl a védelmet is megerõsíteném egy kicsit...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Holdpro egyébként szinte mindig magyar csapatokkal tolta --
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Középpályám gyenge még de azon is rajta vagyok
lassan már a topik két táborra bontható:vannak akik a fradival nyomják,és akik nem 😄
egyébként jó támadósorod van (Y)
ReaL MaDRid x siempre
NB2 gyõzelem és Kupa gyõzelem az elsõ szezonban
Keretem ismertebb tagjai:
Kapusok: Szûcs Lajos, Kemenes Szabolcs, Bardi Gábor, Czigány Bence
Védelem: Dragóner, Bognár, Terjék, Tereny, Lipcsei, Balog, Kriston, Teplán
Középpálya: Genito, Szili, Tokody, Schultz, Herceg, Cigan, Kanta
Csatársor: Bartha, Németh Krisztián, Sütöri, Tököli, Bajzát, Hrepka
FORZA MILAN!!
<#worship>#worship><#taps>#taps><#wink>#wink>
Végül a Dortmund lett a választásom. Hatalmas stadion,elég erõs keret. Viszont van a klubnak 150M euro tartozása,ez az, ami picit zavar. Viszont kezdésnél kértem hogy fejlesszék edzéslehetõséget,ifi központot,adjanak még pénzt igazolni és fiókcsapatot is kértem,és mindre rábólintottak 😊
Tegnap elment áram,miközben mentettem. Back-up file nem keletkezett :|
Amikor meg tölteném be,vár 5 mp-et... Ledob windowsba és ezt írja:
THE SAVE GAME COULD NOT BE LOADED
Meg lehet még javítani vagy kuka ?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
amugy grat mindenkinek
most szüneteltetem szparit és liverpoolal kezdtem egyet még nagyon elején vagyok
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
a 702-ben lévõ "events.cfg"---> Data\Match_events
a 702-ben lévõ"German.ltc"--->Data\Languages
Játékot elinditod --->PREFERENCES/LANGUAGES/Magyar(német cimer jele van )
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
lekközelebb inkább offba kérdezz ijeneket
sry az offért
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mostanában kicsit gyengül,de idén nem várok semmit. 22 éves a csapat átlagéletkora 😄 Viszont már csak DL és DR poszt,ami üres szinte. Utána már jönnek eredmények =)
és grat all!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Új vagyok, gondoltam kirpbóálom magam a FM világában.
Nah, de magyarosítás:
"A 7.0.0 verziójú lang_db.dat filet az FM2007 \Data\Db\700\ könyvtárába.
A 7.0.1 verziójú lang_db.dat filet az FM2007 \Data\Db\701\ könyvtárába.
Az events.cfg filet az FM2007 \Data\Match_events\ könyvtárába.
A German.ltc filet az FM2007 \Data\Languages\ könyvtárába."
Nah és a 702? :S Azt simán másoljam be a datába?
Ez lenne a gondom és a válaszokat elõre is thanks, no meg sry a láma kérdésért 😛.
<#falbav>#falbav>
fax kivan, mumusként követ állandóan a lufi-effektus
Szparinál elég késõn jött, de most nem tudom lesz e elég kraft hogy meglegyen a feljutás, 12 pontból tél óta 4 maradt, még 9 meccs van hátra...
huhhh.... :Asdasf
??
grat mindenkinek
Nyomj olyat is, hogy ki mennyit játszott, és felállást, please!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
bakker, töltöm fel a képet, nyomok egy continue-t oszt még egy csatárom lesérült 3 hónapra... oO