121242
Football Manager
  • Tojesz
    Grat, nekem tetszett!
  • soma22
    készvan, élbezhető:)(?)
  • soma22
    fmfanon minnyá kinn lesz
  • zaki
    Engem érdekel, majd nyomd a linket, köszi.
  • soma22
    jah, detto

10 perc kb és kész a magyar ligáról alkotott cikkem, ha alakit érdekel
  • zaki
    Grat mindenkinek!
  • soma22
    hm, miért fura nekem ez a 2008-as fmről készült kép?
  • zaki
    Nálam is, és 18-19 éves korukra már el akarnak menni... XDd
  • Squizzi
    oks , kössz
  • soma22
    bannerban fmfansite gomb
  • vmvr

jelenlegi keretem, most tervezek egy pár új igazolást, téli átig. időszak van
  • szabocsaba1983
    Szerintetek továbbjutok?
  • vmvr

nálam jelenleg ez a helyzet, jó lesz ez.:)

grat mindenkinek egyébként!
  • Squizzi
    Üdvözlet ! 3 napig nem volt netem , most végre netközelben vagyok , fellépek Sg fm topikba erre 8 oldalt kellett visszalapozni az uj hirekig :D:D, Nagy Grat MIndenkinek !

Látom már a fradi láz lecsillapodott igy én is meguntam a magyar bajnokságot . Kezdtem egy óriás csapattal : Real Madrid
    Első szezonomban megnyertem a bajnokságot torony magasan a Barca elött ( 99 pontom lett ) , BL elödöntöben pedig Liverpool 4-2 összesittéssel bucsuztatott :( ,
    Érkezett : Ribéry,Pique,Guardado,Vela,....( valle,andrade - ifi 20-20 goal :D )

Taktika : 4-2-3-1 - Casillas-Cicinho,Marcelo,Ramos,Cannacaro-Diarra,Emerson-Ribéry,Guardao,Cassano-Robinho

Majd hozok képeket csak most nem vagyok otthon .

Az FM08 beharangozoja nekem nagyon tetszik ! remélem faxa lesz . Fyrex az oldaladon azok a képek FM08-bol vannak ?

Soma az oldalad szivesen megnézném csak nem tudom a cimét :) , lécci ird meg

Nah ennyi bocs a sok irásért csak rég voltam itt . Ciao
  • Gunnersboy
    már várom :)
  • soma22
    estére a magyar mindenképp publikálva lesz
  • hunbasser
    vhonnan az rémlet,mintha elvállaltad volna,de most jöttem rá,hogy csak én képzelődöm -.- egyébként láttam,hogy miket csináltál a Wellinggel,és azért gondoltam,hogy van benne tapasztalatod.
  • hunbasser
    köszönöm
  • gabber_saviola
    én hülye vagyok az angol focihoz
  • soma22
    be kell állitani a játékosfigyelésnél, hogy mondjom elemzést a következő ellenfélről.nem teszi meg magától
  • hunbasser
    már én is várom ezeket a cikkeket :)
  • hunbasser
    remélem nem baj,ha itt megkérdezem:régebben mindig nyomatta a játékosfigyelő a jelentéseket a következő ellenfélről,h milyen hadrendben fognak játszani,milyen a játékstílusuk,és h kire kell figyelni.

nos,mióta elment a játékosfigyelőm,muszáj volt egy másikat igazolnom,de az már nem ír ilyen jelentéseket.igazoljak egy jobb figyelőt?és ha igazolok egy jobbat,akkor ott mely tulajdonságát kell figyelni,ha azt akarom,h jelentsen az ellenfélről?
  • soma22
    nagyon helyes:)
    biztos vagyok az igényes munkádban:)
  • hunbasser
    én úgy tudom,hogy az is gabberé :D
  • gabber_saviola
    sajnos belemélyedtem az Olaszfoci bemutatásába :P
  • soma22
    felőlem okés, de min 2 oldal legyen

hunbasser:
    nemcsak a mentális, hanem minden sokkal gyorsabban fog fejlődni. fogadni merek, hogy most minden értéke mellett ott virít a zöld nyil felfele(már ha játszatja folyamatosan)
  • hunbasser
    a Dunaújvárossal folytatom,ezzel sztem mostmár sikerült egy ütőképesebb keretet összehoznom,már csak össze kell kovácsolnom,és irány az nb1 :) ahogy nézegettem az nb1-es csapatok kereteit,háát...lassan már nekem jobb keretem lesz,mint nekik,szóval itt már nem nagyon foghatom majd rá a gyenge játékosokra :)
    egyébként ha most sem jutok fel,akkor is folytatom ezt a játékot,mert minden egyes nap tanulok vmi újat a játékból.egyébként is jó pap holtig tanul :)

kis érdekesség:Igor Melhernek jövőre lejár a szerződése,most azt hiszem 950 €-t keres hetente,és hát mondom meghosszabbítom a szerződését.látom,h 1100-at kér,mondom ez túl magas,maradjon csak a 950,hátha elfogadja.de nem fogadta el,sőt,utána,amikor megint új szerződést akartam neki odanyújtani,már 1300-at kért.most pedig legutóbb ez a fizu már felment 1700-ra!!! és mindez egy héten belül.már nem is merek neki újabb szerződést ajánlani,mert akkor meg már kétezret fog kérni? :O

lehet,h húzom a legvégsőkig,ez általában be szokott jönni,persze csak akkor,ha nincs rá jelentkező a szerződésének utolsó hónapjában sem.úgyhogy fel kell kötni a gatyát.
  • olympus
    angol ligát vki elvállalta, mert ha nem akkor én megcsinálnám
  • hunbasser
    na ugye :) ha meg már most elkezded játszatni,és egyre többet játszatod,akkor a mentális értékei szépen felmennek,ahogy soma mondta még régebben.
  • soma22
    ennek külön örülök.
    még kb fél oldallal kiegészitem, és szerintem készen leszek vele, de Te irjad csak:)
  • Tojesz
    Nézzétek meg az első 2őt!

<Soma pls. töröld az előző 2 hsz-t)
  • gabber_saviola
    hát én most tartok a 3. oldalnál, gyakorlatilag kitárgyaltam a bevezetést :DDDDD
  • soma22
    eddig 2 oldalnál tartok wordben a magyar ligáról készülő cikkemben. kb lassan be is felyezem. szerintetek ez sok lesz?
  • Tojesz
    Bundesliga rangadó, ezzel már stabil 2. vagyok, a Bayern meg még kiba messze van, 9 pontra és még egy meccsel kevesebbet is nyomott
  • billywood
    értem :)
  • gabber_saviola
    hát alakulgat, de nem akarom elsietni, profi munka lesz igérem :P
  • Atesz89
    Köcce a csoportban 1-0-ra kikaptam a PSV-től :(
  • billywood
    hali és grat mindenkinek!

[türelmetlenül várja a szkint :D]
  • JackDaniels #114748
    Hatalmas grat!!
  • Tojesz
    Nem voltam jó ma, de még lehetek az javul a csapat...