121242
Football Manager
-
#114788 Grat, nekem tetszett! -
#114787 készvan, élbezhető:)(?) -
#114786 fmfanon minnyá kinn lesz
-
#114785 Engem érdekel, majd nyomd a linket, köszi. -
#114784 jah, detto
10 perc kb és kész a magyar ligáról alkotott cikkem, ha alakit érdekel -
#114783 Grat mindenkinek! -
#114782 hm, miért fura nekem ez a 2008-as fmről készült kép?
-
#114781 Nálam is, és 18-19 éves korukra már el akarnak menni... XDd -
Squizzi #114780 oks , kössz -
#114779 bannerban fmfansite gomb -
jelenlegi keretem, most tervezek egy pár új igazolást, téli átig. időszak van -
#114777 Szerintetek továbbjutok?
-
nálam jelenleg ez a helyzet, jó lesz ez.:)
grat mindenkinek egyébként! -
Squizzi #114775 Üdvözlet ! 3 napig nem volt netem , most végre netközelben vagyok , fellépek Sg fm topikba erre 8 oldalt kellett visszalapozni az uj hirekig :D:D, Nagy Grat MIndenkinek !
Látom már a fradi láz lecsillapodott igy én is meguntam a magyar bajnokságot . Kezdtem egy óriás csapattal : Real Madrid
Első szezonomban megnyertem a bajnokságot torony magasan a Barca elött ( 99 pontom lett ) , BL elödöntöben pedig Liverpool 4-2 összesittéssel bucsuztatott :( ,
Érkezett : Ribéry,Pique,Guardado,Vela,....( valle,andrade - ifi 20-20 goal :D )
Taktika : 4-2-3-1 - Casillas-Cicinho,Marcelo,Ramos,Cannacaro-Diarra,Emerson-Ribéry,Guardao,Cassano-Robinho
Majd hozok képeket csak most nem vagyok otthon .
Az FM08 beharangozoja nekem nagyon tetszik ! remélem faxa lesz . Fyrex az oldaladon azok a képek FM08-bol vannak ?
Soma az oldalad szivesen megnézném csak nem tudom a cimét :) , lécci ird meg
Nah ennyi bocs a sok irásért csak rég voltam itt . Ciao -
#114774 már várom :) -
#114773 estére a magyar mindenképp publikálva lesz -
#114772 vhonnan az rémlet,mintha elvállaltad volna,de most jöttem rá,hogy csak én képzelődöm -.- egyébként láttam,hogy miket csináltál a Wellinggel,és azért gondoltam,hogy van benne tapasztalatod. -
#114771 köszönöm -
#114770 én hülye vagyok az angol focihoz -
#114769 be kell állitani a játékosfigyelésnél, hogy mondjom elemzést a következő ellenfélről.nem teszi meg magától -
#114768 már én is várom ezeket a cikkeket :) -
#114767 remélem nem baj,ha itt megkérdezem:régebben mindig nyomatta a játékosfigyelő a jelentéseket a következő ellenfélről,h milyen hadrendben fognak játszani,milyen a játékstílusuk,és h kire kell figyelni.
nos,mióta elment a játékosfigyelőm,muszáj volt egy másikat igazolnom,de az már nem ír ilyen jelentéseket.igazoljak egy jobb figyelőt?és ha igazolok egy jobbat,akkor ott mely tulajdonságát kell figyelni,ha azt akarom,h jelentsen az ellenfélről? -
#114766 nagyon helyes:)
biztos vagyok az igényes munkádban:) -
#114765 én úgy tudom,hogy az is gabberé :D -
#114764 sajnos belemélyedtem az Olaszfoci bemutatásába :P -
#114763 felőlem okés, de min 2 oldal legyen
hunbasser:
nemcsak a mentális, hanem minden sokkal gyorsabban fog fejlődni. fogadni merek, hogy most minden értéke mellett ott virít a zöld nyil felfele(már ha játszatja folyamatosan) -
#114762 a Dunaújvárossal folytatom,ezzel sztem mostmár sikerült egy ütőképesebb keretet összehoznom,már csak össze kell kovácsolnom,és irány az nb1 :) ahogy nézegettem az nb1-es csapatok kereteit,háát...lassan már nekem jobb keretem lesz,mint nekik,szóval itt már nem nagyon foghatom majd rá a gyenge játékosokra :)
egyébként ha most sem jutok fel,akkor is folytatom ezt a játékot,mert minden egyes nap tanulok vmi újat a játékból.egyébként is jó pap holtig tanul :)
kis érdekesség:Igor Melhernek jövőre lejár a szerződése,most azt hiszem 950 €-t keres hetente,és hát mondom meghosszabbítom a szerződését.látom,h 1100-at kér,mondom ez túl magas,maradjon csak a 950,hátha elfogadja.de nem fogadta el,sőt,utána,amikor megint új szerződést akartam neki odanyújtani,már 1300-at kért.most pedig legutóbb ez a fizu már felment 1700-ra!!! és mindez egy héten belül.már nem is merek neki újabb szerződést ajánlani,mert akkor meg már kétezret fog kérni? :O
lehet,h húzom a legvégsőkig,ez általában be szokott jönni,persze csak akkor,ha nincs rá jelentkező a szerződésének utolsó hónapjában sem.úgyhogy fel kell kötni a gatyát. -
#114761 angol ligát vki elvállalta, mert ha nem akkor én megcsinálnám
-
#114760 na ugye :) ha meg már most elkezded játszatni,és egyre többet játszatod,akkor a mentális értékei szépen felmennek,ahogy soma mondta még régebben. -
#114759 ennek külön örülök.
még kb fél oldallal kiegészitem, és szerintem készen leszek vele, de Te irjad csak:) -
#114758 Nézzétek meg az első 2őt!
<Soma pls. töröld az előző 2 hsz-t) -
#114757 hát én most tartok a 3. oldalnál, gyakorlatilag kitárgyaltam a bevezetést :DDDDD -
#114754 eddig 2 oldalnál tartok wordben a magyar ligáról készülő cikkemben. kb lassan be is felyezem. szerintetek ez sok lesz? -
#114753 Bundesliga rangadó, ezzel már stabil 2. vagyok, a Bayern meg még kiba messze van, 9 pontra és még egy meccsel kevesebbet is nyomott
-
#114752 értem :) -
#114751 hát alakulgat, de nem akarom elsietni, profi munka lesz igérem :P -
#114750 Köcce a csoportban 1-0-ra kikaptam a PSV-től :( -
#114749 hali és grat mindenkinek!
[türelmetlenül várja a szkint :D] -
#114748 Hatalmas grat!! -
#114747 Nem voltam jó ma, de még lehetek az javul a csapat...