Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiscsapatokkal senki? Én elkezdtem a Paks-sal, az elsõ szezon félidejében a 3. helyen voltam velük mikor állást ajánlott a Diósgyõr - bent kellett tartanom õket. Ez sikerült is valahogy, de következõ szezonban tökutolsóként kiestünk. A harmadik szezonra igazoltam vagy 20 afrikai tehetséget (fele U21 válogatott egy rakás különbözõ országból). Mondjuk kb 3-at tudtam közülük beépíteni a csapatba, de nem baj mert Polyák és Tisza, valamint a Paksról hozott Puskás (AMC), és a jobbszélsõ Halgas megtáltosodtak, plusz feljött hozzájuk az ifibõl egy zseni AML (akit 17 évesen 4 millió EUR-ért vinne a Celtic és a Valencia), úgyhogy rommá vertük a 2. osztályt és feljutottunk. Itt tartok éppen 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
CHI NON SALTA NERAZZURRO!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
tudom offtopic, de képzeld Gábor hogy jártam. kurva hétfõ.
végre rászántam magam hogy elvigyem a régebbi laptopot szervízbe, mer má untam hogy muter is ezt kunyizta. elmegyek a címre ami a garin áll. egy másik bolt van ott. bemegyek, aszonta a srác a cég már MEGSZÛNT. szal adott egy dell szakszervíz telszámot de ott ugye majd perkálnom kell :c
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Santos megsérült így visszaraktam Weisert a kezdõbe és a köcsög szemét a 10. percben kiállítatja magát, de így is megvertük a Schalkét. megbüntettem és kirúgtam a köcsögöt. inkább játszatok egy ifistát de ilyen árulót nem türök meg a csapatban.
Leigazoltam még Fabio Santost Zaki javaslatára és õ is nagyon bevált.
Találtam egy 86-os születésû kapust argentin Ustari a neve. kár hogy nem tudom leigazolni(tele van az EUn kivüliek létszáma és mind stabil kezdõ igaz az egyik az ifiben de szerintem nagy tehetség) remélem nem happolja el senki az orrom elõl!
Genro a bajnokságban is rugdossa a gólokat.asszem annyi gólt rúgott ahány mecsen játszott.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
amugy huácsáááááááá mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jah és kelleni fog mind2 peccs, azt tényleg a faq-ban találod 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!