Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Ajsten

Kiscsapatokkal senki? Én elkezdtem a Paks-sal, az elsõ szezon félidejében a 3. helyen voltam velük mikor állást ajánlott a Diósgyõr - bent kellett tartanom õket. Ez sikerült is valahogy, de következõ szezonban tökutolsóként kiestünk. A harmadik szezonra igazoltam vagy 20 afrikai tehetséget (fele U21 válogatott egy rakás különbözõ országból). Mondjuk kb 3-at tudtam közülük beépíteni a csapatba, de nem baj mert Polyák és Tisza, valamint a Paksról hozott Puskás (AMC), és a jobbszélsõ Halgas megtáltosodtak, plusz feljött hozzájuk az ifibõl egy zseni AML (akit 17 évesen 4 millió EUR-ért vinne a Celtic és a Valencia), úgyhogy rommá vertük a 2. osztályt és feljutottunk. Itt tartok éppen 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Fabio Capello
Nem baj... fognak sírni még utánad 😄

Fabio Capello
Üdv managerek!

9csöves9
maradok a Fenernél,mást választott a Juve

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
hail Csobinger😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Köszi Zaki! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

9csöves9
szeva és grat mindenkinek😊

CHI NON SALTA NERAZZURRO!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

cory11
hát igen.
na tsá

zaki
bye

cory11
na mind1 köszi majd valahogy kispórolom.

zaki
akkor már nálam 31 éves <#miaz><#pardon1><#idiota>

cory11
na hali managerek megyek mert lejárt az idõm.

zaki
most így nem megy fejbõl, túl messze járok már a játékban 😛

cory11
1986

cory11
kb olyan 10millioig.

zaki
mikor született? mert én már 2017ben járok<#nevetes1>

zaki
Messi, Daniel Carvalho, Mitea, Anderson (Portoból), Downing...

cory11
elküldtem 2 figyelõt braziliába meg argentinába.õk találták de találtak még nagyon tehetséges brazilokat.

cory11
szerintem nézd meg!
nem tudsz egy jó bal oldali középpályást?

zaki
nem nagyon...

cory11
régi garancialevelen nincs telefonszám?

franc0
sehogy

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

cory11
muszáj!!mert ha véletlenül állítják ki akkor oké.de nem úgy hogy "az ellenfél csatára leveszi a labdát a 16-oson belül és érkezik Weiser.Csúnya szabálytalanság Weiser páros lábbal hátulról rúgja fel ellenfelét."rohadjon meg!!

franc0
csoki srácok

tudom offtopic, de képzeld Gábor hogy jártam. kurva hétfõ.

végre rászántam magam hogy elvigyem a régebbi laptopot szervízbe, mer má untam hogy muter is ezt kunyizta. elmegyek a címre ami a garin áll. egy másik bolt van ott. bemegyek, aszonta a srác a cég már MEGSZÛNT. szal adott egy dell szakszervíz telszámot de ott ugye majd perkálnom kell :c

saviola83
#42585 valaki?

franc0
csak keményen 😄

cory11
mikor leigazoltam Fabio Santost a balhátvédem boldogtalan lett mert egy rivális érkezett a posztjára.Egybõl kezdõ lett Santos és Weiser (a régi balhátvédem megsértõdött).
Santos megsérült így visszaraktam Weisert a kezdõbe és a köcsög szemét a 10. percben kiállítatja magát, de így is megvertük a Schalkét. megbüntettem és kirúgtam a köcsögöt. inkább játszatok egy ifistát de ilyen árulót nem türök meg a csapatban.

cory11
neked is elég sok a kapott gól.

cory11
szeva.
Tényleg nagy ász ez a Genro.Te ismered ezt az Ustari-t?

zaki
sziasztok, grat Foxi <#wave>

cory11
mi újság?kihalt a fórum?😞

cory11
hétvégén játszottam és sikerült megszereznem a Kölnbe Fernando Genrot.nagyon jó játékos, egybõl megnyertem a ligakupát.3 ligakupa mecsen 5 gólt rúgott.
Leigazoltam még Fabio Santost Zaki javaslatára és õ is nagyon bevált.
Találtam egy 86-os születésû kapust argentin Ustari a neve. kár hogy nem tudom leigazolni(tele van az EUn kivüliek létszáma és mind stabil kezdõ igaz az egyik az ifiben de szerintem nagy tehetség) remélem nem happolja el senki az orrom elõl!
Genro a bajnokságban is rugdossa a gólokat.asszem annyi gólt rúgott ahány mecsen játszott.

cory11
hello managerek.

Sysfox
Chris Brown szépen lassan az elsõ számú csatáraim közé küzdötte fel magat. Takahara és Bruggink nem nagyon szórják a gólokat mostanában. Skjelbredre meg semmit se mondok inkább, lassan a kedvenc játékosom lesz, pedig csak 3 hónapja játszik nálam.

Sysfox
Üdv Papa és köszi! <#wave>

McFrost
grat Fox!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Skjelbred egyre jobban belelendül...Szerencsére. <#worship>

McFrost
Hail All!

saviola83
Srácok egy kérdés.Azt hogy tudom beállítani hogy melyik edzõ edze az ifi játékosaimat.Mert van olyan érték hogy munka fiatalokkal.Köszi

saviola83
Reggel all.Sikerült ismét bajnoknak lennem de a végére egy kicsit leeresztett a csapat és sokat kivett belõlük a bl.Sajna sokan elmennek idén nehéz lesz pótolni õket.Scorza Roussel Soley Guarin Srna nem akar szerzõdést hosszabítani.Remélem meg tatlálom az utódokat.Scorzamegy a Charltonba,Soley a Brûzsbe Guarin a malagába Roussel az ipswitchbe.Jó jó jobb bajnokságok de én akkor is a bl-ben indulok.Na mindegy.Õk tudják.Addig jó még a sztájátékosom stojkovic nem akar elmenni.

gabber_saviola
csoki Foxi<#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Üdv mindenkinek! <#wave>

DONGUBA
csa ombre

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
nincs mit

amugy huácsáááááááá mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nagyon köszi!
gabber_saviola
Leszeded a Alcohol 120%-ot és a Virtual Daemon-t , ha megvagy akkor bemoutolod mind2-be az efemet, és go

jah és kelleni fog mind2 peccs, azt tényleg a faq-ban találod 😊

DONGUBA
Fent jobbra FAQ olvasd el

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hello! Letöltöttem a játékot (a zinternetrõl:-), de nincs crack hozzá (azt írja ki, hogy nincs megfelelõ CD, daemonnal próbáltam indítani). Valaki tudna segíteni? Nagyon thnx.
DONGUBA
Telleg most komolyan megkerdeztetek hogy csinalta ezt a kepet?Mert eleg vicces tortenete van erre?

DONGUBA
SHP World Super League V1

ez a neve