Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
egy képet kérek szépen a Real Madrid keretérõl<#smile>

asfa
<#smile>kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
grat<#felkialtas><#smile>

asfa
ezt nem hiszem el utso meccsen idegenben két golt kaptam a PSV-tõl bár nyertem 3-2-re dehát elrontották a szép tabellát

asfa
általában jobb

McFrost
szasztok, igen mûxik és sok minden másképp lett
és majd telepítem is az efemet😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fred melyk oldalon jatszik?

BUDA > miskolc.

csõ mindenkinek!

A as roma csapatánál olyan kevés a pénz szerzõdésre, hogy nem valószínû hogy megtudom tartani Cassanot!45 000font per hét!Mentettem kivábncsi voltam ha ultimátumot adok mi lesz!Kirúgtak mint macskát szarni annak ellenére hoyg a szurkolók szerint is nekem van igazam!Szóval cassano vsz megy!<#mf3><#mf2><#action>
asfa
na a merda

asfa
Hali István

szasz,Fater müxik már a vasad?

20227!

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nah ettöl a pillanattól minden OFF és SPAM autómatán törlésre kerül....mert igazán egy szemétdomb lett ebbõl a topikbol

jah és a kulturált társalgát is elõ lehetne szedni

de nem is tudom miért mondom, hisz ott van a topik bannerjében...valszeg pár embert ez nem érdekel

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
kösz <#buck><#buck><#buck><#idiota>

asfa
grat <#vigyor1><#eljen>

zaki

DONGUBA
latod en kozben is jatszottam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
utolsó 1 órában kb 2 meccset játszottam le <#idiota>

asfa
nem csináltam semmitt de befejeztem!

Matthew Prosac
Yeah! Kis öröm is öröm: 2 Non-Eu-s pláyám játszhat a spanyol másodosztályban!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
ájjál mostmár Te is le légyszives

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
Guba vs Zaki topik 😛PPPPPP

zaki
úgyvan. egy csíter vagyok, és élvezem a sok gratulációt mert ez olyan, mintha a seggem nyalnák élesben, és szánalmas is vagyok <#buck>

most már jáccani is akarok <#idiota>

gabber_saviola
nem kell semmit törölni (meg marad mint történelem)....vitátokat meg lehet máshol...efem meg ON 😛

Fyrex
ovoooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fädafa.s>ðd:S:ww||||||||

naeleg...😊

Avanti Crociati!

DONGUBA
Jo befejeztem nem kell torolni hagy lassak azemberek az igazsagot zaki

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
csókolooooom 😄DD törölsz, vagy csináljam én? 😄

Matthew Prosac
neharagudj de te is az vagy ha nincs jobb dolgod mint vele veszekedni... ha jól tudom akkor túl vagy már kamaszéveiden és egy gyereket nevelsz nem?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
tiszteletem uram, itt az ovodában 😛

DONGUBA
ja es mehetsz sirni buntiert elfogadom de akkor is szanalmas vagy.

Sziasztok!

20227!

asfa
grat <#worship><#worship>

DONGUBA
igen volt add manager a tobbit nem csinaltam csak az ertelmi szinteddel nehez felfogni le luzer

zaki
na errõl beszélek 😛

zaki

Matthew Prosac
back to óvoda

DONGUBA
ki vagy te zákár????

zaki
hát nem tudom, hogy ki turbózza fel a játékoait, ki tuningolja meg a számláját, ki add managerezik, és had ne soroljam. az, hogy másoknak sikerül ezek nélkül is ededményt elérni, ne mcsodállom, hgoy csípi a szemedet 😛

már írtam párszor, hogy nem vagyok hajlandó válaszolni az üzeneteidre, de te állandóan flémelni akarsz. gondolkozz már el egy picit magadon, családapa vagy már, és még itt tartasz, na ez a szánalmas.

jövõben privátba küldjél üzeneteket, vagy sehol, mert törölni fogjuk ezeket mostantól. válaszra meg ne számíts tõlem, de ezt már többször is elmondtam, de te nem fogod fel. és nem értem milyen jogon veszed szádra a nevemet

gondolkozz el egy picit magadon

Szega87

franc0
afrancba temeg itt fórumozgacc?? hát ezé száradt ki a seggem :oo

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Matthew Prosac
Én nem nyalom senki seggét. Lemaradtam valamirõl? <#wow2>

asfa
jaja és ezt élvezed 😄DD azanyad 😄DDDDDDddddddddd

gabber_saviola
bocs Ombre, tévedésben vagy 😛
mindenki az Én seggemet nyalja 😊

DONGUBA
Te halllod kinek kepzeled magadat????Megha ki is torlik te egy mazohista allat vagy varod hogy mindenki csalja a segget a csiter eredmenyeid miatt amit en tudok hogy az es ha paran megneznek rajonnenek hogy igaz de te allandoan megtalalsz hogy en vagyok a csiter meg az eretrelmi szintre panaszkodsz.
Kapjal mar a fejedhez hozzadszolnak te meg mint egy idiota hulyegyerek nem valaszolsz.
Ezt oviban se csinaltam mar.
Te vagy a szanalmas.
Irtam gyere msn-re elmagyaraztam volna par dolgot aztan lehet kisebb lenne az arcod.
De inkabb ir ide a faszom te szanalmas hulyegyerek nyugtasd magad azzal hogy jo vagy bar csiter vagy es hagy nyalja mindenki a segged mert ezt elvezed!!!

asfa
mádöfákk még mák hogy nem bajnokság!bár kiestem 😞
na de mivan ha nem csak Tevez játszik <#fejvakaras><#nemtudom>

Fyrex
gabber_saviola
😄ddddddddddd

Szega87
ha ilyen jó az aimja akkor 8 frag 2 death , Kerlon jön warra helyettem legközelebb <#mf2>

asfa
😄DDDDd persze tom én 😄DDDdddddd nem vagyok leprás

franc0
így a leprások köszönnek ugye tudod?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014