Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
estet urak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

útban a 6.0.3

General
=======
+ Fixed board confidence errors, sometimes board would expect higher league position when team was already top.
+ Stopped Chairman from purchasing goalkeepers (Chairman Interference)
+ Fixed a manager promise crash
+ Stopped managers being able to release comments whilst match is in progress
+ Stopped Jermaine Defoe (similar High Profile Players) from demanding really low min fee release clauses
+ Fix AI for relegation wage decrease
+ Restricted number of non-eu signings for certain eastern european countries
+ If player is set to retire in the distant future but is without a club he will now sit on the free transfer list for a while and then bring his retirement date forward
+ Tuned 'wants_first_team_football' unhapiness to make it less likely that really young players will moan about not getting first team football
+ Fixed code appearing in landmark games-in-charge news items
+ Fixed a memory leak when confirming your tactics during a match.
+ Fixed occasional game freeze when updating abilities for some players.
+ Fixed crash in some situations where certain squad selections rules combined with extreme player availability issues caused the match to crash.
+ Fixed occasional problems with club finances that could cause a crash.
+ Fixed a situation in tactics outside a match where it could loose your tactical changes (if you picked a preset tactic and then browse off the screen).
+ Fixed problem in network games where sometimes a client going into a match would mean you get stuck and can't go anywhere.
+ Restricted interest levels from fairly high profile players concerning joining smaller clubs
+ Restricted foreign signings for Welsh/N Irish/Rep Irish league teams

Competitions
============
+ Last round of group matches in Olympics should now be played at the same time.
+ Mid-season break for Czech Repulic should now start in 3rd week of January.
+ Hong Kong cup competitions: fixed game counting Chinese players as real foreigners.
+ If a club wins both the Rio de Janeiro Opening and Closing championships, this club now becomes the Rio de Janeiro State
Champion regardless of which team got more points in total.
+ One team is now relegated from Chinese First National Division in 2006 season.
+ Slovakia: FA Cup winner should now get into UEFA Cup in 05/06 season.
+ Brazilian teams can sign as many foreigners as they want.
+ Sudamericano Sub-20: Fixed problem where games where being played at the stadium of one of the countries in the
competition that was
randomly chosen instead of stadiums within host nation.
+ Sudamericano Sub-20: added correct 2005 host (Columbia), added 2007 host (Paraguay), added 2009 host (Peru).
+ Fix for whereby a team that wins a cup competition and is meant to play in continental competition wasn't because they
where outside
the top division.
+ Ensured Australian NSL clubs don't get youth players in excess of maximum squad limit.
+ Improvements to Australian squad rules.
+ Spain: fixed problem where non-eu player is getting picked for a match by AI despite not being registered and not having
a squad number.
+ Removed non-eu player restrictions in polish league.
+ Brazilian based players now go on holiday.
+ Fixed bug where Greek teams like AEK and Panathinaikos where playing all their champions league group matches in 2nd
season at home.
+ The minimum of one Malaysian national U21 player meant for Super League but was applied to FA Cup has now been removed
for FA Cup.
+ Malaysian players are now considered foriegn to Brunei team DPMM.
+ Hong Kong players are foreign to Dongguan Lianhua.

saviola83
Sajna az elsõ meccsen 2-1 re kikaptam itthon az intertõl.Köcsög martins meg adriano elintézett.

5w0rdf15h

na csak sikerült, végre megverhetem a chelseat is <#vigyor1><#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

olympus
Nyem csak Abramovics lenni példakép.D

Divatcsapatok OLÉ!

franc0
cselzi-e vagy?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Azt hittem nem jutok tovabb, de szerencsere a fiuk a vegen belehuztak 😊

olympus
Na akkor az igazolásaim😞teljes)
Rubén;Kompany;Santana;Malouda;Vitti;Delgado;12 edzõ;Skjelberd.

Divatcsapatok OLÉ!

saviola83
Sikerült sorozatban negyedszr megnyernem a bajnokságot pedig még 5 forduló hátravan.Mostmár minden erõt a BL-re kell tartalékolni.

olympus
jah emgvan köszi! Csak azt hitem te is olyan vagy mint egy pár srác h. berakja a képet a pléjáról és a nevét direkt nem rakja ki😛😄

Divatcsapatok OLÉ!

franc0
ott van a sarokban, Andrés Velasco

sajnos szürke pléja a spanyol válogatottban :c

olympus
neki mi a neve?😄

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
jónak néz ki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franc0
jaés igen, már megint újrakezdtem 😊

franc0
most vettem, nagy spíler lesz

franc0
idenézz Gábor

olympus
Jónak tûnik egyenlõre csere de majd eljön az õ ideje is😄
További igazolások Rubén(védõ);és 12 edzõ😄

Divatcsapatok OLÉ!

Sysfox
Skjelbred, mi? Nagyon jó játékos...<#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

olympus
Leigazoltam a kapott pénzbõl:
Santana<#vigyor3>; Skjelberd; Vitti; és még fogok😄

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
"magyarul ha külföldre adok el valakit akkor vehetek megint non eus fickót?"

tulajdonképpen igen (olyan országba add el, ahol úgyanúgy számít ez az EU-s dolog)

még van egy, de ez nem tuti..szal ha 1 éven belül eladod a non-eus pléját akit vettél , akkor nem fog csökkenni a non-eu szinted..szerintem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

magyarul ha külföldre adok el valakit akkor vehetek megint non eus fickót?A játékban kissé bonyolultan írják le ezt!Mit kell tennem hogy hogy Genrot ebben az idényben letudjam igazolni?Renzo Pozzit vettem meg mint légióst még év elején de az ellenek ráhajtottak a csatáraimra és majdnem mindenkit lerúgtak, de nem kicsit!Nonda pl5 hónapra sérült meg, pedig a kis feka gyerek nagyo durván nyomja!Szóval kinek adjak el kit, hogyan, stb!Kezdek visszatérni a 4 éves levike szintjére aki épp a kérdezõs korszakában van😊
saviola83
Na megvolt sorsolás az Inter ellen játszok.

olympus
nah eladtam Joaquin-t.<#sir>
De sikerült még mellé szerezni egy 10% os köv eladási opciót😄

Divatcsapatok OLÉ!

saviola83
Sikerült idegenben is 1-0 ra megvernem az arsenalt így 4-0 ás összesítésssel továbbléptünk ugynúgy mint tavaly akkro a schalkét vertük.Csak akkor a Mu jelentette avégállomás.Kíváncsi vagyok most kit fogok kapni.

McFrost
ha olasztól vásárolsz és eladsz , az olyan mintha fsemmit nem csináltál volna az eus helyekkel

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
Spanish Cup 5th Round Leg 1:

FT Real Oviedo - Real Madrid 0-2
81' <0-1> Raúl
87' <0-2> H. Postiga

80 percig abszolút kiegyenlített volt a játék, sõt egy gólomat érvénytelenítették <#sir>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

olympus
OKOK thx neked is sword csak mert 625k£ az átig. pénz és azért lenne mit fejleszteni
Ennyiért meg megveszi a chelsea😄

Divatcsapatok OLÉ!

Nem rossz!Más téma!meglepõdve láttam, hogy hiába adtam el az egyetlen non eus játékosom, egy olasz csapatnak, nem tudtam téli idõszakban még egy non eust igazolni a Romával!nem úgy van ha eladom a légiósom akkor a helyére igazolhatok másik légióst?vagy akkor mit kell tennem hogy leigazolhassam Genrot még ebben az idényben?
5w0rdf15h
naná, veszel belõle fiatal tehetségeket

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
szvsz igen

olympus
Srácok! Eladjam JOaquin-t 48m£-ért?

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
jah és csoki

gabber_saviola
2.8 Ahtlon XP
Abit nf7
GEIL 1gb dual kit
összes vinyóim 8mb cache-el
5900 ULTRA

adatbázis a legnagyobb, ée ezek vannak kiválasztva: #2172 -as komment

McFrost
zsíros,grat!

Csõ ól!
Gabber lehet hogy már sokan megkérdezték de kiváncsi lennék, hogy milyen géppel tolod, és milyen a betöltésed?Hány bajnokság és ország?
olympus
Kiderült most elszállt a vinyó!
Most egy másikkal játszok...

Divatcsapatok OLÉ!

Sysfox
A következõ 4 meccs nem ígérkezik könnyûnek...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

saviola83
Köszi.Magváltoztattam a taktikámat eddig 4-3-2-1 volt de az uccsó 4 meccsen nem ment.Most sima 4-4-2 sok változtatással.ezzel a taktikkal vert meg a barca.Most ennek fényében kellesz igazolnom a nyáron mert eddig csak 3 csatárom volt de mostmár legalább 4 kellesz.

gabber_saviola
hogy halt meg a géped?

Szavijola ez szép

saviola83
El se hiszem.Remélem elég lesz a visszavágóra.

olympus
Nah ennyi volt a mentésem...
Meghalt a gépem és en mtudja visszatölteni a mentést.
Ez miért van?😞(((

Divatcsapatok OLÉ!

báttyó02
2013ban már nem valami nagyszám,éppen arra elég hogy csere legyen 😄
mondjuk ingyé jól jött

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Joaquinnal miva? :}
ménemjáccik?:}

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

báttyó02
uj taktika,muszályvolt mer jöttek az uj pléyák:

[/img]

báttyó02
mondjuk valszinü ez generált pléya...csak nemtom érdemes e vele foglalkozni

tess
Biglia

ingyen jött és 11es golt rugott a poolnak 8)

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

báttyó02
Aitor Martínez Martínez gyerek nem játszik valakinél?😄
középsõ védõ a gyerek

gabber_saviola
intézkedtem már

gratulálok Foxi

olympus
nem tudod le bannolni?

Divatcsapatok OLÉ!