Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
hy grat

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
nah rááltam a 0-0-ra és itthon és idegenben is sikerült!
a Parma az ellenfél a negyeddöntõben
kösz Saviola

Fyrex
hiak

Avanti Crociati!

jah ki, pedig meg ok jatszottak legjobban ellenem, a lyont Gerlandban vertem meg 6-0 ra nem gyengen hax :c

BUDA > miskolc.

elsonek mennie kene ahogy le van irva, asodikra pedig valoszinu a skined miatt van , sazl a bealitott skin mappajaba csinald ugyanez vegig

BUDA > miskolc.

saviola83
Grat asfa és mindenkinek a sikerekhez.Ámulkodva nézlek asfa hogy kb ugyanannyi kapuralövéssel mint az ellenfélnek hogy a picsbe tudsz mindig simán nyerni.Egy csomó meccsedet láttam képen és majdnem minden kapura menõ lövésbõl gólt lõsz.Ámulok és bámulok.A másik istentelen tehetség issey aki még gólt sem kap szétveri a világot.Hogy hogy csinálja nem tudom nekem ez örök rejtély.Nekem van egy csomó jó védõm erre olyan bakikat csinálnak hogy az agyam eldobom tõle.Már nem tudom mit csináljak milyen értékû védõket igazoljak.

BlueMaster
Amúgy Grat! <#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Sahtar ki fog esni!!! <#mf1>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

sza23
Fut a játék, meg van mit akarsz fényképezni akkor nyomsz egy print screent-t
alt+tab lenyomásával kilépsz , belépsz egy képszerkesztõbe ( ACD SEE, PAINT, stb), ctrl+v lenyomod, megjelenik a kép és elmented JPG formátumban és 800*600 -as méretben
-kapott képet feltöltöd netre (pl: www.kepfeltoltes.hu) és bemásolod a fórumba

print szkrín gomb -----> képszerkesztõ ----->kontroll+vé----->méretez+elment---> feltölti vhova---->és kilinkeli------>

Ez még menne is, de amikor megnyomom a print screent, akkor bedob egy olyan ablakot, amin három választás van, hogy hogyan szeretnék nyomtatni(nyomtatón, weboldalon,szöveg fileként) és itt elakadok mindig<#nemtudom>

- Háttérválasztás: C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\graphics\backgrounds átnevezni képet defaultra--> felülírni, persze fullban nem lesz kiírva a Gold Demo
Ez mind megvan, de így sem teszi be a képet.
Szal itt sem tom mi a baj<#nemtudom>

esetleg vkinek vmi ötlet?

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Egyetértek én is így vagyok ezzel!

én mindkettõvel elégedett voltam,Bár a csatár srác egy hajszállal jobban tetszett

20227!

BlueMaster
<#nyes><#nyes><#nyes>

huuuu ezt majdnem elbsztam...szal az elsõ meccsen real-honvéd 0-3,majd a visszavágón a 2. csapattal álltam ki ellenük,gondolván hogy így sima lesz..hát lett a faxt sima,félidõ 0-3!! aztán gyors cserék a szünetben,így 2-3 de nagyon meleg volt,szal majdnem összehoztam😊

20227!

BlueMaster
Nálam Õk is játszanak István is és Zoltán is!

baptinak nagyon megy mostanaban utolso negy meccsen 7 golt lott

BUDA > miskolc.

zaki
na asszem nekem is fel kell tennem a peccset, mert a f@szom kivan, hogy 2X3-szor több a kapura lövésem az ellennek, és még így is megszenvedek ellenük.

pedig nem egy nagy szám sztem,a Saliga gólveszélyesebb nála

20227!

asfa
kösz

BlueMaster
Grat! ez a Priskin mindenhol gólt lõ! 😄

asfa
kösz!

ja,de közben rúgtam 142 gólt egyhuzamban😊)))

20227!

naon szép!!

20227!

McFrost
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
<#mf2><#vigyor1><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Grat! <#eljen>

asfa
hali és grat mindenkinek

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

BlueMaster
IGEN! IGEN! IGEN!
A nálunk jóval erõsebb pénzügyi és játékoskertettel rendelkezõ bajnoki címvédõ Sahtar behódolt!

világvége? 😄D

Gólt kaptam,mi lesz most?

20227!

rapidshare.de

McFrost
valaki tud egy linket , hogy hová lehet ingyen feltölteni, majd azt le?

McFrost
itt van Semioli , õ az 1. számú , aztán Salamon Kalou + Virga , egy fiatal srác is bevethetõ

BlueMaster
Ha már egyszer sértõdött nem biztos, hogy bejön...

McFrost
na kérek érte 25-öt , kiderül mi lesz😊

sza23
Kész én feladom!Egész napom arra ment rá, hogy megpróbáljak hátteret betenni a játékba, vagy onnan képet belinkelni ide.<#email>De nem ment!<#falbav>Hiába csináltam mindent úgy, ahogy mondták itt többen.

BlueMaster
Fúú ez nagyon szar ügy... Én a Debrecenben Priskinnel voltam így, aztán leigazoltam új csapatomhoz.... Most meg magasan tartom a kért árat a sztárjaimnál így nem jelentkezik értük a kutya se, maguktól meg eddig nem jutott eszükbe, hogy menni akarnak!

McFrost
Virga 25 éves , most ajánlott érte a Roma 15 milajt + Bovot , de elutasítottam , erre besértõdött , most mit tegyek vajon?

csõ mindenkinek!

Hát srácok feltettem az új peccset!nem tudom ti tapasztaltatok e ilyet, de nekem azóta mióta fent van szérnyakat kapott a csapatom!Az utcsó 5 meccsen 2 gól kaptam, sajnos a juve ellen mivel nem sikerült lõni így 1-0ra kikaptam, de olyan makkeros gólt lõt mutu, hogy nem érdekelt különösebben a vereség mert jó votl a csapat!Ossasunat az uefából 11-0 összesítéssel löktem ki!Szóval jól megy a ROMAnak!azonos ponttal kevesebb játszott meccsel 2.vagyok a juve mögött 26meccset lehátszva!Szóval nekem eddig bejön a peccs!Vagy csak hiszek benne?😊
BlueMaster
Igazatok van, de én már tegnap leszedtem így nem figyeltem, hogy közbe onnan is le lehet... Bocs a félreinformálásért...

zaki
qrva szép ez a skin <#wow2><#eljen><#eljen><#eljen>

billywood
na ugye <#lookaround>

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

zaki
pedig jó a link, én most szedtem le az elõbb

BlueMaster
Tényleg le lehet!

BlueMaster
Ezt sem cáfolni sem megerõsíteni nem tudom... 😄

billywood
már lelehet, legalábbis nekem mûködik

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

BlueMaster
Szervezz barátságos meccset valami neves csapattal, amire sokan kimennek és lám megvan a sok bevétel!!! <#eljen>

Hogy klehte csinálni hogy amíg nem kezdõdik szezon(8.31) ne legyne1 hónap alatt 10 M mínuszoM?

BlueMaster
Vissza kéne olvasni kedves McFrost kolléga!!!!! <#hehe>