Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlueMaster
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
Látom keresed az irányítókat az enyém támadó kp! Tudtál valamit hasznosítani a taktikomból?

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

asfa
nemtom csomo hiányzik!amilyen kedve van!config?melyikben?ott mit tegyek?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

saviola83
Hali Mcfrost.Sajna tegnap írtam is hogy nincs valami jó gépem ezért nem sok jó játék indul el.Most amúgy elég jól megy bár a védelmem rossz és sok gólt kapok.De küzdök mert kb meg szeretném közelíteni a ti sikereiteket.Bár elérni azokat nem fogom de valami kis sikereket.Mondjuk BL-ben a csoportkört túlélni.😊

andrijcar
Grat! Miért hiányzik a Reggina mez? Szerintem nézz körül a config fájlban, biztos ott a hiba

Forza Milan!

asfa

BlueMaster
Kajálok aztán elmagyarázom privibe mert gabber kitilt innen minket és akkor tökmindegy milyen a hátterünk meg tudunk-e képet feltenni! <#vigyor>
Negyed óra!

asfa
<#eljen><#taps><#taps>

Sysfox
Hali Papa és köszi! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

9csöves9
grat,jól tolod<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BlueMaster
Kira! Gól volt gazdagon! <#vigyor>

Sysfox
5. helyen állsz a Livornóval. Szerintem ez nem rossz eredmény. Nem cseszegetésbõl, de néha igazán nem értem, mi a baj mindig. Én is kapok hülye gólokat, kikapok szerencsétlen módon, de nem átkozódok és nem fenyegõzöm, hogy nem játszom többet. Ez benne van a fociban, és az én játékomban is, meg szerintem mindenkiében.

Élvezd a játékot és kész.

sza23
vhogy nem.Meg van a skinnek a mappája, ott nincsen backgrounds mappa, ezért csinálok egyet, bemásolom a képet, átnevezem default-ra, formája jpg.
A játék beállításainál engedélyezett a saját háttér és az egyedi azonosítók használat nem.
Így nemteszi be.Most megpróbálom mégegyszer,mindent lépésrõl lépésre lezongorázni.
<#email>

andrijcar
Sziasztok! Gratulálok a sikerekhez! <#taps>

Egy jó ki meccs a bajnokségból:

Forza Milan!

asfa
hali

BlueMaster
Szeva Mester! <#wave>

McFrost
Hail All!
Issey: BIGGRAT!
Jack:<#eljen><#worship>
Foxi:<#taps><#taps><#taps><#taps>
Saviola 83 : jácc mással!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
A hátteret is leírtam nem? Nem sikerült?

sza23
köszi!Ne tudd meg mennyit szenvedtem vele!<#falbav><#fejvakaras><#kerdes>
Már csak a háttér gondomat kell megoldanom vhogy.De sajna közeleg még egy problem,az általam használt ACDSEE, csak 7 napig használható, mert vmi promó anyag, ezért még egy teljes verziót le kell szednem vhonnan.

BlueMaster
Nem rossz pléja!
Amúgy látom már megy a képfelrakás! <#eljen>

asfa
hali

BlueMaster
Sziasztok!

saviola83
NA 5. vagyok eddig a bajnokságban.Tudom hogy ez jó eredmény már én is végigondoltam.És már rájöttem mit rontottam el az elején.eladtam Amelia kapust az internek.De sajna kellett a pénz az igazolásokra.De ha koprivec idõsebb lesz és tapasztaltabb akkor remélem jobb lesz.De a védelmem még mindig botrányos.

9csöves9
szerintem másnál is vannak ilyenek csak nem siránkoznak ennyit

sza23

El sem hiszem, hogy sikerûlt megcsinálni!Köszönöm mindenkiek a segítséget!amúgy meg ez az új szerzeményem

asfa
üdv!amugy hali all! 😊

asfa
ez a dolgom 😄DDDDDdd

9csöves9
Üdv mindenkinek

sza23
<#worship><#worship><#worship>

asfa

sza23
Ti honnan linkelitek be a képeket?

saviola83
Bocs akkor nem szenvedsz de sajna én még igen😊Bár ez már nálam nem meglepõ.

sza23
Én a CM03-04-ben jól bevált taktikámat hoztam át ide.Hogy mi let az eredménye a szezon felében kirugtak.Most a sokat használt és jól bevált 4-1-2-1-2-ben játszom, ami két bajnoki címet hozott az Ajaxnak.

franc0
dehogy szenvedek, van másik, de a kedvenc 4-1-3-2-m nem mûxik már

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

saviola83
Igaz milyen rossz amikor csak szenvedsz és nem találsz egy normális taktikát?

saviola83
Kezd elegem lenni mátr tényleg az egészbõlsehol nincsenek ilyenek mint nálam ezt komolyan mondom.Ilyen gólt lõtt a védõm a saját kapujába

Kiállítanak egy játékosomat egybõl pirossal miközben az õ védõjük uccsó emberként felrúgja a csatáromat és még sárgát sem kap.
a fél kezdõm sérült.

franc0
annyira tudtam hogy rohadna meg...

ezt a mentést élvezem eddig a legjobban erre én marha rápeccseltem...:@
be is szart a taktik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

sza23
honnan lehet képeket feltõlteni ide? Mert nekem azt írja ki, hogy a képfeltõltés.hu-ról nem engedélyezett.

gabber_saviola
resize

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sza23
Az ACD SEE-ben hogyan tudom a felbontást 800x600-ra váltani?

Sysfox
Egyébként a Newcastle-hoz kapcsolódik FM-es pályafutásom legidiótább, legkönnyebben lekerülhetõ, legpotyább gólja. Ilyet még nem láttam.

Alaphelyzet: Kapusom áll a gólvonalon (hogy miért ott, az rejtély). Hátvédem kb. a 16-os vonalánál, Owen kb. 30 méterre a kaputól.
A Newcastle hátvédje elõrebikázza a labdát, a labda lassan gurul a kapum felé és kb. 5 méterre a kapu elõtt megáll. Owen sprintel felé, mint állat, a hátvédem és a kapusom csak áll egy helyben. Owen elviharzik a hátvédem mellett, aki észbekap és elkezdi követni tisztes távolságból. Enckelman még mindig ácsorog a gólvonalon, holott már csak meg kéne fogni a labdát (talán elaludt?). Addigra Owen odaért és berúgta a hálóba...

Én meg csak röhögtem, már bosszankodni se tudtam...

gabber_saviola
az irányító az a attakkot itányítja

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
Srácok lenne egy kérdésem.Irányítónak milyen játékost érdemes tenni?Támadó vagy védekezõ középpályást?Milyen értékei legyenek jók?

gabber_saviola
gratula Foxi és csokigrat Dzseki

mit rakjak még be a fakuba?

Sysfox
Köszi.

Sysfox
Jó ez az új patch kollégák! Na ezért szerzõdtettem Jefferson Farfánt! Kár azért a 2 kapott gólért. Jövünk fel, mint a büdös víz!

saviola83
Grat sys és jack jó eredmények.Jól nyomjátok.

Sysfox
A Vitória Guimares lesz az ellenfelem az UEFA kupa elsõ fordulójában. Verhetõek, úgy gondolom. Szerencsére elkerültem a topligás klubokat.

JackDaniels
Üdv mindenkinek!
Grat mindnekinek az eredményekhez, szép sikereket értetek el.😊
Nálam is ballag az új szezon, egész szépen teljesítenek a srácok.😊 Köv. ellenfél a Liverpool lesz, hazai pályán.😊

\"Never say never!\" W Churchill