Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
persze nem para, ugysem tudom leírni a Quentin nevet -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
<#eljen><#taps><#taps><#taps>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
GRAT <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

asfa
na hát mindegy megvan grat!

QuentinT
Ha szabad kérnem, akkor maradjon inkább a Quentin, mert a T a Tarrasque rövidítése, nem a Tarantino-é. Bár nagyra tartom a rendezõi munkásságát<#vigyor>

QuentinT
Háááát... jó ez a Fulham. A változtatás nélküli taktikával 2-0-ra gyõztem, de a második gólt már a 93. percben gyötörtük be. Most is nagyon jók voltak a középpályán. Agilisan mozogtak, letámadtak, jól passzolgattak. Ezt a fajta mozgást hiányoltam mindíg is a saját beállításaimból, illetve azt a mértékû letámadást nem tudtam megvalósítani. Mert vagy nem lépnek oda rendesen a játékosaim, vagy nekiáll majd mindenki a labdás játékost kergetni, és óriási üres területet hagynak maguk mögött.

saviola83
Nem semmi meccs volt kár hogy csak bari meccs.A B csapattal kezdtem mert 3 nap múlva jön az Ajax elleni BL selejtezõ.De az uccsó 25 percre behoztam a nagyokat meg is látszott.Úgy ûnik jót tettek a változtatások a taktikán.Bár ez még csak egy meccs majd késõbb kiderül a hatás.

Holdpro
na mutassatok valami tactikát 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

saviola83
azzal nyomom egy pici változtatással.Amúgy én is szinte ugyanilyen taktikát csináltam.

McFrost
igen így helyes, nyelvem botlott

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
kérd el Tarantinotól a taktikáját

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
😊)
oks!

QuentinT
2-1-re gyõztünk, de a mezõnyben sokkal jobb volt a Fulham. A góljainkhoz kellett egy kapushiba és egy jó szöglet. A meccs végén aztán kontrából csak rúgtak egyet õk is.
Most pedig pofátlan módon meg fogom nézni mit ér ellenük az eredeti taktikám. (A Fulham a Chelsea féle 1 csatáros felállással kezdett, aztán gyorsan átállt a betömörülõs védekezésre)

saviola83
Még mindig baromi sok gólt kapok 25 30 méterrõl amit sehogy nem tudok megakakdályozni.

sza23
Jó napot mindenkinek!Ezt ma hajnalban játszottam.Ezzel az eredménnyel megvan a bajnokság, a kupa és a Bl. is.

gabber_saviola
Õket

asfa
oks menni fog!sok sikert 😊

QuentinT
Most fogom a második meccset játszani ezzel a taktikával. Az ellenfél idegenben a 6. helyewn álló Fulham. Majd meglátjuk mire megyünk ellenük.

Holdpro
sziasztok
<#integet2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

McFrost
haggyadmár el ezeket ^^

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
idén már nincs pénz sajna majd télen vagy jövõre.

asfa
Leverkusen - Genoa 0-0 uefa kupa elsõ meccs!

asfa
Hali!Quentin megnéztem a taktikád tényleg elég jo!Franco beállításival még jobb 😊

gabber_saviola
Faty, Zaccardo, Barzagli, Grosso, Terlizzi

saviola83
Köszi igyekszek bár a védelem még mindig gyengus.

QuentinT
Hali! Neked is grat! Elsõre jó eredmény a Livorno-val, amit elértél!

saviola83
Csoki

QuentinT
Remélem a többi is így fog sikerülni<#vigyor2> Bár mostanában az igazán nagy csapatok kivételével, mindenki a betömörüléses védekezést játsza ellenem<#ravasz1> És nem értem miért!? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

franc0
hehe, grat 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
csoki Tarantinó 😊 és grat

gabber_saviola
ejha

QuentinT
Szép napot mindenkinek! Grat a nagyszerû eredményekhez! Végre sikerült lejátszanom az elsõ mérkõzésemet a Franco által javasolt taktikai módosításokkal. Az Athletic Bilbao volt az áldozat:

A gólszerzõk életkora: Bower 18, Kisliy 20, Miller 18

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
azok generáltak persze

saviola83
És igaz persze azok generáltak?

gabber_saviola
hát ha olvasod a kommentjeimet, akkor látod hogy csak 16-17 éves profi pléjákat veszek -.-

saviola83
Na az Ajax-ot kaptam a Bl selejtezõben.Nehéz lesz.De jó lenne ha meglenne.

saviola83
Jah és amúgy Bonera lesérült 5 hónpara.Könnyõ volt megszerezni mert a Parma kiesett és el akart jönni.

saviola83
Te is így szoktál igazolgatni?

Fyrex
jah 😄

gondoltam énis csinálok ilyen "érrrrrdekes 😛" logót 😄

Avanti Crociati!

Fyrex
Bonera világon a legjobb 😊

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Bonera iszonyat jó

gabber_saviola
végre látom, hogy vki átveszi a vásárlási rendszerem

saviola83
Virga Deschacht és Bonera teljesítményére kíváncsi leszek.szerintetek jók?

saviola83
CSak 825 ezer volt az átig keret.De eladta egy pléját 4 milláért a fiorentinának.Majd akik kölcsönbõl visszajöttek játékosok kb 6-an azokat felajánlottam klubboknak és közülük 5.öt el is vittek.így ovlt pénz igazolásra.Jah és Palladino-t megint kölcsön vettem a Juvétól jól nyomta tavaly is.A 2 brazikl védõ már idõs kicsit de jó érékeik vannak és addig jók lesznek még a fiatalok nem fejlõdnek és idõvel beépítem õket a csapatba.A st trudenben is már a fél csapat 18 évesekbõl állt.

gabber_saviola
LOL 😄SADASD:ASD:AS😄::AS😄:ASD:AS😄ASDA:SD:ASD:A:SD::ASD:AS😄:AS😄A:SD

azalokó

Fabio Enrico SIMPLICIO?

Fyrex
nem költöttél sokat, szép!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
okos igazolások <#eljen>

saviola83
Õk az új igazolásaim.ebbõl 6 játékos fiatal 15-16 éves 190 feletti pot abilitivel és még egy játékos jön a Hearts bõl Kerr.