Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
JAh sok sikert.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

[ACP]aSSault
Komoly. <#gonosz1>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
sok sikert!

Avanti Crociati!

[ACP]aSSault
Napoli a Serie C-ben van?!?! Kell egy MARADONA! <#nyes>
Fiorentina sem rossz ötlet. Hm....azt hiszem megpróbálom akkor Napolit, legalább komoly cél van, felhozni öket Serie A-ba. De hogy az istenben kerültek Serie C-be amikor 1990 táján olasz bajnokságot is nyertek, igaz akkor volt Maradona....
Na akkor generálom az új játékot, és jelentkezem hogyan alakulnak a dolgok velem.
Ja és mindenkinek grat a fantasztikus eredményekhez!!! Csak ámulok és bámulok a screenshotok láttán. <#zavart1>

Fyrex
sztem próba cseresznye azért nézd meg mit tud a taktika valamelyik meccseden!

Avanti Crociati!

Kösz tactikát, bár ez meglehetõsen támadó szellemû, inkább valami deffensív taktikát választok, azért KöSzi.

Assault irányítsd a Barcát, sok gondod nem lesz, bár szerintem kiscsapattal érdemes kezdeni, nem leszel kapásból sikeres, de rájössz mindenre...
Fyrex
Fiorentina

jó játékosok, gyenge elvárás

Avanti Crociati!

[ACP]aSSault
Gyerekek, 1 kérdés!!! Végre megvan az fm2006 <3, egy ilyen kezdönek mint én ki milyen csapatot ajánl, ill. bajnokság. (Olaszt preferálom <#beka2>)

[ACP]aSSault
LOL mi ez a flame itt? Meghülyült mindenki márc. 15-én? <#vigyor3>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
grat, Todaro gyerek tud vmit!

Avanti Crociati!

Óh, ThanX, megnézem
gabber_saviola
asszem zsíros lett az új taktikám -.-

gabber_saviola
szevasz

faq-ban van egy elfogadható taktika, névszerint frankóelsõtaktikja
töltsd le és lookold meg, bár Mo-n még nem nyomtam

Fyrex
FrancO taktikáját próbáld ki, sztem az nyerõ

bár nemtom magyar bajnokságban nem vagyok járatos

Avanti Crociati!

Mondanátok nekem egy sztárcsapatverõ taktikát ? Fc Fehérvárral lettem bajnok, a Benfica kontrákkal legyõztem, de a Monaco ellen kevés lesz a csapat...(eddig nálam játszottunk egyet 1-1 lett)
gabber_saviola
nah akkor takarítok...mostantól kuss és csak efem!!4

zaki
mivanitt <#wow2>

tormy
Eretlenul? Ezt TE mondod? Ki kezdte a flamet? Az bizony te voltal, a nullszint retardalt megjegyzeseddel hogy en offolok, amikor nem volt off topic.
Szerintem fejezd be, ahogy latom paran maris egy bunko parasztnak neznek, de az is vagy.
Szerintem felejtsuk el egymast, vonatkozik ez alkoholista baratodra is.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

gabber_saviola
punyóvan <#smile>
nah némi szájkaratéval fûszerezve -.-

ezért nem Én nyitom a kövi efemtopikot

franc0
teljesen mindegy, te se személyeskedj

gém engine-rõl annyit, ha látnád milyen eredményeket nyomok mostanában hanyattesnél
csak game.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
Gabber zsír a logód <#nevetes1><#eljen><#vigyor>

gabber_saviola
<#ijedt><#smile><#vigyor1><#vigyor1>

Zaki zsír a logód <#smile>

zaki

Matthew Prosac
megvagytok geciek!

Hazai meccset csak kihúzom valahogy,.. egész jó keretet tarháltam össze!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

5w0rdf15h
köfi és grat <#worship><#worship>
ja és jó az új logó 😄DDDDDDddddddddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

gabber_saviola
ehh, veri nájsz

5w0rdf15h
üdv ól
ez érdekes meccs volt, otthagytam h menjen mire visszajövök 5-0 :o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Holdpro
Berugjuk végre a helyzeteinket

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

gabber_saviola
:C részvét

István Te hogy állsz?

JackDaniels
Jah, most toltam egy döntetlent hazai pályán a Liverpool-al.😞 Rangadó vót, nyernünk kellett vóna, de nem sikerült.😞

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
nyomod most a gámét Dzseki mester?

JackDaniels
Hát, azé' ekkora csapathoz én is félve mennék.😊)))))

gabber_saviola
csak nem kellek ilyen Új-Zéland kaliberü válogatottaknak 😞

JackDaniels
Azé' szöv. kap-nak is jó vatyol.😊))

gabber_saviola

McFrost
Vb v. EB ?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
grat mindenkinek

McFrost
köcce

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
szép grat

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost

Fyrex
most ásd el magad pls

Avanti Crociati!

Köszönöm. Szerencsére az is sikerült ezzel, ami még szintén soha nekem:
Magyar futballistáé az aranycipõ!!!

asfa
3-1-re emlékszem 😄DDDDDDDDDDddd grat

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

GRAT!!!!!

McFrost

McFrost
grat yoakvagytok