Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
Nade varj most meg azt irja hogy ez ugy nez ki nem "valid" FM saved game.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
Ah megvan documents konyvtar. 😊

tormy
Nah letoltottem, de valami fm filet keres, ami elvileg a kimentett allas kiterjesztese de ilyet meg nem talalok a jatek konyvtaraiban, hol a kimentett allas fm2006-ban?

gabber_saviola

tökjóazújtaktik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franc0
nézd a gép is csal, mert õ látja és eszerint igazol
arról nem is beszélve hogy egymásnak áron alul adja a pléjákat szal.....

csak esélykiegyenlítés 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
ezzel a kerettel ez szép teljesítmény

tormy
Hat, ha elore meg tudod nezni ezt akkor kicsit csit szaga van. 😄😄
Azert megnezem koszi

Trnoki koma
[/img]
""

franc0
http://prdownloads.sourceforge.net/cmeditors/FMScout-v3.22.exe?download

de vigyázz mert van olyan aki szerint ez csít 😊

Trnoki koma

tormy
Ah tudnal linket adni hogy melyik progi ez? :-)

franc0
200as skálán van értékelve a játékos képessége, a potability az a maximum amit jó edzéssel elérhet

ezt csak egy külön progival tudod megnézni.

tormy
mi az a potability?

gabber_saviola
csoki koma

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trnoki koma
halihó managerek. elég rég nem voltam már ittt a BETEGSÉGEM miatt. de most muszáj volt poraimból újraéledve írnom és megvédenem FROSTOT. ha valaki jó taktikát talál ki a csapatára és nem mellékesen jól igazol igenis bárkit bszinte bármelyik csapattal meg tud verni.<#nyes><#nyes>aki ezt kétli és kétségbe vonja az nem tud játszani és dobja ki az FM discet<#mf2><#mf2>!!!!!
hajrá FROSTI ne hagyd magad

franc0
nézd, a lényeg az ha verhetetlen akarsz lenni, hogy kurva sok pénzt szerzel.
annyiból nem igazol jól a gép, ha tõled igazán meg akar venni egy pléját, egy barca vagy real irreálisan magas összeget is megad. ha elég pénzed van összegyûjtöd a legjobb pléjákat és kész. vagy veszel magas potabilitys emberkéket és feltápolod õket.

a gép az elõre betáplált x taktikból építkezik. ha te olyan taktikot találsz ki ami a meccsmotor gyengéjét használja ki, máris nyerõ vagy.

és ami a legfontosabb: az ember kreatívabb a gépnél 😊

gabber_saviola
Todaro milyen pléja már, max táskában hagyhatja el Sziciliát -.-

Fyrex
nem a gép a béna, mi vagyunk a jók

egyébként egy közepes tudásu manager pár év alatt már verhetetlen csapatot hozhat össze

csak azok kellenek amiket franco leírt

Avanti Crociati!

tormy
Semmilyen serelmem nincs tegnaprol, neten engem nem lehet megserteni.

Egyebkent hogy az istenben lehet ez, meg mindig nem ertem, a gep nem igazol jol es hasznalja a taktikat? En most stuttgartal vagyok 1. szezonban de 4 csapat is igazolt vilagsztarokat eddig, amit a gep iranyit, meghozza nem is keveset.

franc0
nézd, én megértem a tegnapi sérelmeidet, de ha egy társaságban valaki új, ne várja hogy mindenki hozzá illeszkedik.
benyitottál mint elefánt a porcelánboltba.

az az eredmény nem hihetetlen hidd el nekem.
2005-ben interrel nekem is összejött 2011-ben, úgy hogy akkor vettem át a csapatot.
a mostani atleticos mentésemben 2 egymást követõ szezonban csináltam 38-36-2-0-át.
jó taktika, jó igazolások, jó edzés és tied a világ.

Fred10
bocsi Hello Mindenkinek😛

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

tormy
nincs, de toltsd le a clone verziot, utana antiblah mellett siman fut. 😊

gabber_saviola
nincs, és szervusz neked is kedves manager 😊

Fred10
még mindig nincs no-cd crack vagy valami más crack a 6.03 hoz?

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

gabber_saviola
okés, megértette mindenki amit akartál mondani.....inkább gyere ide, egózni itt szokás -.-

tormy
Rendben, akinek kell az ugy is szarul erzi magat a velemenyunk utan.

gabber_saviola
és asszem szokás mondani , hogy grat mindenkinek -.-

gabber_saviola
senki nem tagadja , hogy nem töltött még életében vissza......vita lezárva, a flémkeltést légyszives hagyd abba, köszönöm

Fyrex
azthiszem most jött el az ideje hogy szóljak egy két moderátornak

mért nem lehet hinni hogy tisztán játszunk???

és csak okot adsz a flémre

<#felkialtas>

kérlek haggyuk ezeket a feltételezéseket

Avanti Crociati!

tormy
Ilyet barki ossze tud hozni, csak turelem kerdese, hogy hanyszor toltod vissza a jatekot, en tudom hogy sokan csinaljak mert olvastam a kulfoldi forumon is. Csak van aki letagadja van aki nem, es van olyan aki nem csinal ilyet, de annak nincs is 40-0-0 szezonja, meg 180 meccse vereseg nelkul. Hat ez a szanalom! Es meg van pofaja screenshotokat betolni.

tormy
Egyetertek, szerintem tuti hogy visszatoltogeti az allast ameddig nem nyer a meccseken, akarki akarmit mond, es akarmilyen baratai vannak itt, ez biztos hogy nem tiszta. /slap mcfrost

McFrost
köcce!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jah szerintem is csit 7 ev alatt ilyen csapatot osszerakni.... wow3
ja es nem az ^^
Gratula McFrost ba

BUDA > miskolc.

McFrost
igen az szerintemis, 2012-ben 7 szezon után , de még jó hogx nem érdekel a véleményed...

köcce Franco

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez azert mar tulzas szvsz.

franc0
nagyonnagy gratuláció, ez nekem még csak 1x sikerült. az aleticoval soha.

zaki

zaki

McFrost
<#wink><#papakacsint><#alien2>

Fyrex
grat Frost, továbbra is 'szép' vagy!

Avanti Crociati!

McFrost

McFrost
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Fyrex
grat Frost továbbra is jó vagy!

Avanti Crociati!

fsgh
Léptem!Jo8 all

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Én is találkoztam egy Buggal... ki van írva hogy olasz kupát nyertem meg minden aztán még ott a visszavágó😛😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
köcce;-)

fsgh
GRAT!!!!
<#worship>
<#worship><#worship>
<#worship><#worship><#worship>
<#worship><#worship><#worship><#worship>

billywood
Estét és Grat mindenkinek!
Elég fura buggal találkoztam... Év elején NEM volt szuperkupa!! Pedig elõzõ idényben bajnok voltam a PMFC-vel.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

<#worship>

McFrost