Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ahogy emléxem az Aekos gémbõl ez az Agritis egy szar :S)
Helyzetjelentés:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ezt nem nekem kéne "megjegyeznem".
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
valszeg sikerült elcsábítanom 3 20-21 közötti vadállatot,egyikük ráadásul MTK nevelés. Majd holnap dobok képet róluk. Jó gammát mindenkinek estére
off: kedden megyek próbajátékre megye kettes csapathoz,két haveromat leigazolták 😛
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
és mivan ha ezt én most törlöm, és a következõnél bannolnak?
ezt jegyezd meg, ennek a hangenmnek itt nincs helye!
Rex:
köszi
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Az offos dologért úgy gondolom joggal szólt fyrex barátom, így elkerültök azt, hogy egy nagyobb flame legyen. Ilyenekre lett kitalálva az offtopik, és aki rendszeresen jár ide tudja a topik helyét és figyeli azt is, aki meg még azt sem tudja hol van, nos abba meg ne kössenek bele az emberek, mert abbol is csak a gond van.
Végre itthon vagyok, töltöm is a gammát, gratula a dortmundnak, a barcának és a real-nak.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Megcsináltam az NBI átigazolásait..
Grat Robo,Zsolti,kraawz,Tojesz!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A 2.6billio forint az 2.6 milliárd, csak az angolban a milliárd az billion talán<#confused>#confused>
Avanti Crociati!
Blben Arsenalt kaptam,hát kanyec filma ... Bajnokságban meg nagyon bele kéne húzni.. Igaz átlagéletkor 23 év,általában 2.-3. évet arra szánom,hogy új csapatot építsek szinte.
de akkoris kivagyok azon aki forintban jáccik 😄
Avanti Crociati!
Lehet én is átváltok majd font alapú dolgokra,ha így megy tovább.
és lusta vok átszámolni, annyit nem ér
de a profit az profit 😊
Avanti Crociati!
Elsõ évben volt 20M euro számlámon,ami év végére leapadt 5M-ra. Aztán most fél évre rá 52M euro van és most elõször vagyok BLben.
Télen jön Pato,8.25M euroért,ami rohadt jó ár sztem. Marad vagy 15M eurom,ebbõl kéne nézni valami jó jobb oldali védõt,aki el is jön :S Aztán már csak AMR a hiányposzt 😛
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
Én 6-7 emeccset játszok szezon elõtt, az elsõ 3 meccsen az elsõ félidõt a legerõsebb csapat játsza, utána jön a tartalék 11 játékos. A negyedik meccstõl fokozatosan többet játszatom a kezdõ 11et hogy legyen állóképességük a bajnokikra.