Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drucker
Noh, ahogy ígértem itt a kép a távozókról...

Gunnersboy
na énis elkezdtem Mo.-n egy csapattal kipróbálom 😊
Halival vagyok, éshogy legyen valami kép is:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Atesz89
Részvét Soma!
(Ahogy emléxem az Aekos gémbõl ez az Agritis egy szar :S)
Helyzetjelentés:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

miki36
:SS

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
kapják be a brémet, egy buzi kontrával vertek meg:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Tojesz
7 milliárd forintért (28 milio euróért) elvinné a real Borowskit...Sztem ennyit megérne nekem, de várok, mert lehet h. az Intertõl többet is ki birok facsarni érte

szabocsaba1983
Igazad van, nincs!
Ezt nem nekem kéne "megjegyeznem".

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

L.Toninak nagyon megy a Bayernbe😄

soma22
sok sikert!

kraawz
köszönöm atesznak és somának a gratulációkat 😊

valszeg sikerült elcsábítanom 3 20-21 közötti vadállatot,egyikük ráadásul MTK nevelés. Majd holnap dobok képet róluk. Jó gammát mindenkinek estére

off: kedden megyek próbajátékre megye kettes csapathoz,két haveromat leigazolták 😛

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
szabocsaba:
és mivan ha ezt én most törlöm, és a következõnél bannolnak?
ezt jegyezd meg, ennek a hangenmnek itt nincs helye!

Rex:
köszi

Fyrex
üdv Soma, és hajrá!

Avanti Crociati!

zaki
1font másfél euró.

soma22
Sziasztok!

Az offos dologért úgy gondolom joggal szólt fyrex barátom, így elkerültök azt, hogy egy nagyobb flame legyen. Ilyenekre lett kitalálva az offtopik, és aki rendszeresen jár ide tudja a topik helyét és figyeli azt is, aki meg még azt sem tudja hol van, nos abba meg ne kössenek bele az emberek, mert abbol is csak a gond van.

Végre itthon vagyok, töltöm is a gammát, gratula a dortmundnak, a barcának és a real-nak.

Atesz89
saját gyártmány 😛
Megcsináltam az NBI átigazolásait..
Grat Robo,Zsolti,kraawz,Tojesz!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

GTheo
Weidenfellert én eladtam 8misiért, Dzsudzsák,Delgado,Enyeama és Stark érkezett, Zenden jött kölcsönbe. Majd tlok képet.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

drucker
Mindjárt vége van az átigazolási szezonnak, aztán dobok egy képet a távozokról... nem is az a lényeg, hanem a bevétel! Liga kupát elvesztettem 11esekkel München ellen. Zsinórban 7. bajnoksági címem megszerzésére készülök (eddig 6ból 6 😛).

kraawz
Jó persze nálam sem megy egyrõl a kettõre. Weidenfeller maradt elsõszámú kapus,Dédé bal oldalt és Metzelder középen. Wörns helyére igazoltam Araujot,aki nagyon jól teljesít eddig ( 7.33 ) Jobb oldalra ott vannak ketten,de egyikük sem képes a 7es ratinget megközelíteni,ezért igazolok. A Dortmundban alapból nincs AML,ide igazoltam Carvalhot és Vukcevicet. Eddig ennyi plejáért fizettem. AMCre Tinga lett volna,de 2x fél év sérülése volt. Így jött ingyen Alex,meg Nunez 50ezer pénzért. Jobb oldalt maradt Ricken. Nem nagy durranás,de õ örök dortmundi. Pienaar meg a csere. A gólképtelen csatárok közül egyedül Valdezt tartottam meg,már 21 gólnál jár. Most hogy jön Pato,valszeg átállok 2 csatáros taktikára,és akkor egy MCbõl ST lesz,másik MCbõl meg DMC. Szal 4 - 1 - 3 - 2 lesz 😊

Tojesz
Én forintban játszok...xD
A 2.6billio forint az 2.6 milliárd, csak az angolban a milliárd az billion talán<#confused>

Fyrex
én csak fokozatosan cserélem le a csapatot, folyamatosan fiatalítok, csak ugye elit klubbal nehéz, fõleg ha annyira nem is közömbös az ember számára, szóval Puyol hiába 30 mondjuk, itt marad amig vissza nem vonul 😊

Avanti Crociati!

kraawz
Az azért tényleg durva 😄 Hogy elvitték tõle 2.6Billió forintért. Mondom mijafasz,azmost sok vagy kevés o.O 😛

Blben Arsenalt kaptam,hát kanyec filma ... Bajnokságban meg nagyon bele kéne húzni.. Igaz átlagéletkor 23 év,általában 2.-3. évet arra szánom,hogy új csapatot építsek szinte.

Fyrex
legtöbben azt használják, így azt érdemes szvsz, de csak nem mondhatom mindenkinek h váltson fontra h átláthatóbb legyen, szóval végülis mind1...

de akkoris kivagyok azon aki forintban jáccik 😄

Avanti Crociati!

kraawz
4 euro = 3 font kis túlzással

Lehet én is átváltok majd font alapú dolgokra,ha így megy tovább.

Fyrex
grat, bár engem megtéveszt mindig h az euro az azért nagyon nem font 😊

és lusta vok átszámolni, annyit nem ér

de a profit az profit 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
van ez így ://

Avanti Crociati!

kraawz
Jó ez a Dortmund.Egy év alatt csináltam 30M euro profitot 😊
Elsõ évben volt 20M euro számlámon,ami év végére leapadt 5M-ra. Aztán most fél évre rá 52M euro van és most elõször vagyok BLben.

Télen jön Pato,8.25M euroért,ami rohadt jó ár sztem. Marad vagy 15M eurom,ebbõl kéne nézni valami jó jobb oldali védõt,aki el is jön :S Aztán már csak AMR a hiányposzt 😛

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
üdv és gratulálok kolleginák ^o^

Avanti Crociati!

ez milyen adatbázis frissités ???

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Zsolti9014
kösz a tippet

Hajrá Magyarország!

Ars3nal
thx,nemsámli a gyerek

kraawz
elnézést,azt hittem,egymás mellé teszi a két képet :|

kraawz

hunbasser
te ááállat 😄 (nem megsértõdni -.-)

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk

0202milan
nekem is az ilyenek basszák fel az agyam a legjobban!utolsó percben kapott gól(gólok)meg a kiállitás utáni feltámadás

FORZA MILAN!!

zaki

A f@szom ki van az egésszel már.

Ars3nal
grat, Velarol tudnal nyomni kepet?

0202milan
na most jött még 1 kinai fiokcsapat,aki sztem elég jól fogja majd hozni a bevételt!

FORZA MILAN!!

zaki
Grat, Casillasról nyomsz egy képet? Thx.

robotnyk
0202milan
a palermo szerzödést kinál nekem:44milla átigazolásra,1.2milla fizetésekre!8adik helyen állnak!sztetek elfogadjam?

FORZA MILAN!!

Fyrex
köszönöm

gratulálok az állatkodóknak, jókvagytok 😛P

Avanti Crociati!

kraawz
😄DDDDDDDDD

zaki
Te beteg vagy... 😄DDDD

Ars3nal
kis poén a csapat és a játékosok nemzetisége közti különbség😄

zaki
Grat mindenkinek!

Tojesz
Grat az MK gyõzelemhez!

Én 6-7 emeccset játszok szezon elõtt, az elsõ 3 meccsen az elsõ félidõt a legerõsebb csapat játsza, utána jön a tartalék 11 játékos. A negyedik meccstõl fokozatosan többet játszatom a kezdõ 11et hogy legyen állóképességük a bajnokikra.

Tojesz
Ezzel a gyõzelemmel valószínûleg már megvan a bajnoki cím is. A kiállítás után teljesen szétesett az ellenfél játéka, utána már örömfoci ment.