Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Hello!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BlueMaster
Na ja, de azért vagyunk mi! <#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

JackDaniels
Sok olyan elnök van, aki csak pénz ember és fingja sincs a focihoz.😄DDD
Próbáld meg a Koplárovicsot. Elvégre csak gólt lõtt a mencseszternek.😄DDDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
lol, az is hol világsztár...

JackDaniels
Üdv a korán kelõknek.😊

Aggyáneki, csakkeményen.😊))

fsgh
B.meg!!! Diego Forlánt akarja hozni:/

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
áááá ilyen nincs hát ha neki C.Ronaldo nem világsztár!:SSS

fsgh
ascoli ellen jól nyomta... 7est kapott

QuentinT
Ebben az estben tényleg csak a reménykedés marad....

fsgh
oda nem hinném hogy beférne...ott nagy a tolongás..^^ C.Roni,D.Stankovic,L.Figo,Recoba,+2baloldali tkp..

QuentinT
Szélsõ támadó középpályást jól játszik mindkét oldalon.

fsgh
aha. Csak az a baj hogy nekem bal védõként kellene máshova nem jó a taktika rendszerem miatt..😞( ha nem javul meg kidobott pénz volt😞((

QuentinT
Nálam is hasonlóan kezdett, bár én jobb oldali védõnek igazoltam. Aztán az elsõ néhány meccse után feltoltam középpályásnak és ott nagyon jól dolgozik.

fsgh
azt hiszem inkább elhozom Grossot... Ugyis elégedetlen a Palermonál és nagy csapathoz akar menni... télen elhozom ingyen(remélem)

fsgh
ilyen nincs srna bal védõként harmadik meccsét cseszi el... 5ös osztályzatot kap mindig felrúg mindenkit eddig kb 3-4 bntetõt kaptam miatta 3 meccsen:SSSSS

fsgh
Hello!

QuentinT
Jó reggelt!
Grat mindenkinek a nagyszerû eredményekhez! <#worship><#worship><#worship>
/OFF Kedves fikázós csíterezõs kolléga, tormy! Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a sikerélmények miatt kedvelek egy játékot. Ha neked ez így túl könnyû, akkor kezdj egy újat mondjuk az angol conference osztályban valamelyik amatõr, vagy félprofi csapattal és akkor fanyalogj, hogy milyen szar az ellenfelek AI-ja. Egyébként meg nem kötelezõ sem a programmal játszani, sem ide írogatni. Úgy tûnik a privát üzenettel is csak feleslegesen fárasztottam magam. //OFF

BlueMaster
Kösz bajnokságot nyertem a Debrecennel, aztán hívott a Dnyepr és hoztam a csapatot... Vannak még többen is, de sérültek vagy pihennek.

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Jó lesz z GRAT!

grat! teccik h 8 magyar van a keretetben😊)

20227!

hali😊 azért alakúl az a scapat😊)

20227!

fsgh
hát ezen még van mit csiszolni...még össze kéne szokni a csapatnak...

BlueMaster
Az mindegy a páholás a lényeg!!!! <#eplus2>
Köszönöm a gratot!

fsgh
Hello!
és GRAT! Én is most páholtam el õket 3-0-ra😊 (igaz az Interrel😛)

BlueMaster
Sahtar mentes jó reggelt mindenkinek! A meccs elõtt jól összebalhéztunk az ellenfél mesterével és ez a nyilatkozatháború úgy látszik az én csapatomat tüzelte fel jobban... Pedig azt sem tudom mi az az efemszkút vagy mi...

fsgh
Hello!<#wave> Jól mondod😊

és még valami: nézd meg a 20227-es hsz-t,akkor még nem is volt efemszkút

20227!

hát vazz ez nem semmi..megjöttél a topikba,mindenkit lecsalózól aki "kicsit" tapasztaltabb mint,te aki az elsõ játékában máris 12 pontot versz arra a bájernra akik németországban szinte verhetetlenek,és még ezek után van képed kijelenteni,hogy "túl könnyû ez a játék".....(
nem érzed,hogy egy kissé ellentmondásos vagy??????!!!!

20227!

fsgh
Jó Reggelt all!<#wave>

zaki
szerintem a 2005 jóval könnyebb volt

franc0
nem mindenki

nem hiszek neked. elsõ évben már az is nagy dolog ha megelõzöd a bayernt, nemhogy annyival

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

tormy
Elozoekkel nem jatszottam, de ha ez igaz, akkor meg plane nem ertem. Nem az a cel hogy minel jobb jatekokat adjanak ki? Marmint szerintem egy ilyen jatekban a legfontosabb dolog az AI, hiszen singleplayer nagyreszt az egesz.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Jol veszed észre, talán ez az eddigi legkönnyebb kiadás.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

tormy
Hat bazz, itt mindenki siman nyeri a BL dontoket es kupakat. Talan az SI-nek nem artana atdolgozni az AI-t. Egyebkent elso evem a stuttgartban....de vezetem a tabellat 12 ponttal a bayern elott minden gond nelkul, pedig nem vagyok nagy FM tudos. Tul konnyu ez a jatek en ugy veszem eszre.

Nna, végre elértem az elsõ ilyet is, sokéves CM-FM-es pályafutásom alatt az elsõ, ráadásul gyõzelemmel sikerült ünnepelni a jubileumot 😊

franc0
jah és aki ért a focihoz és van játékrutinja is tudja kit érdemes megvenni
Agüero, Genro, Porcellis alap

franc0
énmeg szinte nem is igazolok

Én spec nem szoktam fszkútolni, inkább megveszem azokat, akikre azt mondják a saját scout-jaim, hogy hatalmas játékosok lesznek, valamint persze azokat a fiatalokat, akiknek adatlapjára tekintve csak egy "óbazdmeg" hagyja el a számat. Ez a fantasztikusan összetett játékospolitika hozott nekem eddig 13 BL-címet és 14 bajnoki gyõzelmet 2022-re a Fiorentinával 😄

tormy
A pot ability szamit, a statok es a rep. Namost a pot ability nem veletlenul rejtett, nem azert van hogy te vasarlas elott egy kulso progrival nezegesd hogy megeri-e megvenni a jatekost. Ez jelentosen megkonnyiti egy szupercsapat kialakitasat, ami sztem nem fair mar megintcsak. A kerdes az, FM scout hasznalata nelkul is kepesek lennetek-e ilyen szuperteamek kialakitasara?

franc0
szal a kérdésedre a válasz: sztem mind2

franc0
én only commentaryban tolom

sztem van egy képlet vagy iesmi.

erre akkor jöttem rá, amikor gondolkodtam mi alapján adja ki a játékos értékét.
abba pl beleszámít a world rep, a home rep, az ability meg mittomén

Amúgy én még mindig nem értem ezt az ability-dolgot. Most mi határozza meg, hogy mennyire jó egy játékos? A profillapján megjelenõ értékek, vagy az ability? Mert hogy összefüggés (legalábbis számszerûsíthetõ összefüggés) nincs köztük, az biztos... Engem picit zavar, hogy míg a cm 03/04-ben pontosan lehetett tudni mindenkirõl, hogy mit csinál jól (és azt jól is csinálta a meccsmotorban is), itt kb lószart sem ér, amit a porfilban látni. Vagy csak nekem tûnik így?

franc0
mcfm-hez kell a framework, én speciel aztsetom az mi a fasz

oh, ezt bizony nem tudtam, köszi 😊
Amúgy közben megtekintettem, 194 a max, 192 a jelenlegi
De van egy-két arc még a csapatomban, akiknek hasonlóan iszonyat értékeik vannak
csak még rámfognátok, hogy editor meg mittomen 😊

franc0
world classhoz az kell hogy 8500 felett legyen a world reputation a 10ezres skálán
nálam torres az lett 183asként 😊

Fingom nincs, world-class, szal gondolom 190 felett van. De mivel már 18 évesen is hasonló értékei voltak, nem scouttal találtam meg 😊

JackDaniels
Szép kis barátaid vannak.😄DDDDDDDD

gabber_saviola
megy ez -.-

ingyen jön, drágán megy 😄DDDDDdddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
meg 3 iksz az öt meccs alatt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franc0
hát látom, 2 vereség becsusszant