Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Úgy látom, hogy mehetek megint nyugtatóért. Kezdõdik megint az ellenfél 3 kapuralövésbõl 6gól effekt. Kíváncsi vagyok mi lesz a Juve és a Real ellen, ha már most az elsõ meccsen így baszaxik a gép.

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
Hali!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

QuentinT
Bye mindenkinek! Kicsit késõbb még biztosan leszek. További szép eredményeket!

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
asszem gratulálok mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

QuentinT
Heló!

fsgh
Hello Frost!<#wave>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hol tudom megnézni a pot-ability-t?

QuentinT
Kösz! Magyar kupa 3. forduló Szolnok - Tata 5:0 Kotula ebbõl is bevállalt kettõt<#vigyor> Itt tényleg az a baj, hogy nem tudom megtartani a játékosokat, a pótlás meg szinte lehetetlen. Így aztán megyünk amíg mehetünk. Az elvárás amúgy is csak a középmezõny...

JackDaniels
Szega fõnök.😊

fsgh
Hello Gábor!<#integet2>

McFrost
Jónapot & jók vagytok!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
Egy hanygyányit tehetséges a srác és még magyar is.😊)

gabber_saviola
hi<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
én azt érzem hogy kissé hogyismondjam ...kocsog a csávó!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
ne csaljá már DDDdd grat Quentin T

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
jóóó csak kérdeztem😊

JackDaniels
A Nyíregyháza is nagyon nyomul.😊 Szép kezdés.<#worship><#worship>

JackDaniels
IRL is csinált ilyet, csak akkor még fiatalabb volt és Encs az NBIII-ban menetelt.😊

asfa
nem flémelek csak pojénkodok nyugi már!

QuentinT
Köszönöm az infót! Azt pedig tudom, hogy merre van Encs, mert a szomszédos Mérán laknak rokonaim<#vigyor2>
Itt az FM-ben eddig félelmetesen játszik 6 tétmeccs 11 gól<#eljen>

zaki
htx. tavaly már bl döntõs voltam, de kikaptam. azelõtt meg az uefa kupa döntõben. azelõtt meg 4ben voltam a blben, szal ott vagyok mindig a kupákban a legjobbak közt <#smile>

QuentinT
Eladtam két játékost a kezdõbõl, egyikõjük a csapat ifjú sztárja volt. Ez mindjárt éreztette is a hatását, mert megkaptuk az elsõ gólt a bajnokságban. Szolnok - Vác 2:1

fsgh
honnan veszed hogy csal????(ha nincs megfelelõ indokod sztem ne flémej...)

JackDaniels
Grat az eredményekhez: Zaki, QuentinT!!<#taps><#taps><#taps>

asfa
sokáig tartott megszerkeszteni fotosoppal :|||||ww mindegy no off!grat szép!

fsgh
Grat!😊

JackDaniels
Kotula Laci Encs nevû községben(B.A.Z. megye) kezdte pályafutását, megfordult a DVTK-nál is, de itt semmi komoly dolgot sem mûvelt. Picit több esze lenne a focihoz, akkor NBI-ig is vihette volna, viszont nagyon robbanékony.😊 A linkelt képen naggyából jók az értékei.😊Mondjuk a 170 cm az hülyeség, mert én 179 vagyok és õ alig alacsonyabb. Olyan 175-178 lehet.😊

zaki

zaki
sajnos a PSV-tõl kikaptam 2-0-ra

zaki
lol, Mitea lett a legjobb játékos a Bl-ben, pedig alig játszott :c

asfa
azért gratula nem rossz az ajaxxal!

asfa
117-et :|||||

zaki
17-et <#ejnye1>

asfa
és 50et kaptál?

zaki
jah, 46 gólt lõttem a bl-ben idén, azért ez nem rossz :o

asfa
szétcsaltad az agyad is :|||||||||||wwww
grat cép lett

fsgh
úú Podolski büntetett...GRAT!!!😊

zaki
érdekes döntõ volt. már 4-1-re vezettem, erre a 2. félidõben széttámadott a cselzi, kiegyenlítettek, ám végül nyerni tudtam nagynehezen.

fsgh
oké nem panaszkodom😛😊
az nem lehetett semmi😊

franc0
nepanaszkodj Forlán gecijó
még senki sem tudott ellenem egy meccsen 5 gólt rúgni csak õ

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

fsgh
jaja😄D

fsgh
ki ki..😊 Mostmár jó😊

Thx Zaki!

BlueMaster
Grat!!! Ez az elnök már sejt valamit...<#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

QuentinT
Ismét grat!<#taps> Úgy látom Srna-val is kibékültél...<#ravasz1>

fsgh
Azt hitték a Bab is hús😛 Na jó nem is rossz Forlan😊

QuentinT
fsgh grat!
zaki! Hogy lenne már dagi?! Az a súly mind csupa izom<#vigyor> Persze amíg ilyen hatékonysággal használja ki a helyzeteit, addig azt se bánom, ha nem fut, hanem gurul<#nyes><#nyes><#nyes>

zaki
dagi <#vigyor>

fsgh
Kezd összeálni a csapat😊