Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Scorza,Guarin(1 év múlva) és 2 kölcsön Fülöp és Williams

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
István neked kit sikerült venned?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
csoki

Imre: sry 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Csá!😄DDDDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
estét és grat mindenki!elvileg Istvánnal kezdtünk egyet együtt én Norwichal vagyok!nah nyomom is!Õ fûzött meg ... 😄Dd

fsgh
én meg most buktam el a kupadöntõt...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Én egy picit kikapcsolok, megyek H.P. Lovecraft világába bexarni, majd ha kimostam a gatyám, jövök vissza.😊 Üdv és sok sikert mindenkinek.😊 Itt leszek a szomszédban.😊<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Nagy grat! <#taps><#worship><#taps><#worship>
Kell az az egy vereség, már csak a változatosság miatt is.😊

fsgh
😞

McFrost
<#shakehead><#sir><#rinya><#falbav><#falbav><#falbav>

gabber_saviola

gabber_saviola
gratulálok mindenkinek

McFrost
<#papakacsint><#eljen><#taps>

fsgh
<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Szerintem jók leszünk bajnokságra. 3 meccsen eddig egy gólt nem kaptunk. MOstanra csatárok is beindulnak , és szereztem még 3 U20as tehetséget is

fsgh
grat!kicsit zavaros a háttered...a régi jobb volt

McFrost

fsgh
thx😊
már van csak nem mindig azt adja amit kéne-.-...de majd váltok egy másikra a 3gt-rõl!

McFrost
grat, szerezzé má mezcsomagot

fsgh

fsgh
Hello!

McFrost
Hail All!
Grat!
Külön elismerésem tormának!

JackDaniels
Podolski bekaphattya az összes ****** de még az összes rokonom ******t is.😊)

zaki
Podolski <#eljen><#vigyor1>

fsgh
Biztos!!

JackDaniels
Ha meglesz a 3.hely a csoportban, akkor igen.

fsgh
Nem baj! Uefában még vitézkedhetsz nem?

JackDaniels
Elmentünk Madridba, bele is szaladtunk a késbe.😞 Asszem a Juvénál sem lesz sokkal jobb, úgyhogy idén már a csoport kör után búcsúzunk a BL-tõl. Remélem jövõre még nehezebb csoportot hoz nekem össze ez a kibaxott gép.😊

fsgh

GRAT!!!!<#taps><#taps>

Holdpro
Sziasztok
Ma megint Budafok élre tört.. 2.ként fogadtam az elsõt..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

fsgh
mindegy hova teszed teheted csak simán a c-re is mert a játékon belül tudsz megnyitni...

ajjátok leszedtem franc taktikáját. hova kéne bemásolnom meg hogy tudom gémbe megnyitni?

fsgh

fsgh
igen az pont jó

[ACP]aSSault
Látom zajlik az élet a forumon. <#idiota>
Tormy, te az életben is ilyan nagyszájú vagy? Remélem hogy nem, ismertem egy hozzád hasonló embert, és mit mondjak túl sokan nem szerették. <#whatever>
Szerintem ha meg is van a véleményed valakiröl, tartsd meg magadnak, és ezt javasolom itt mindenkinek. Remélem nem volt sértö amit mondtam, és mielött bárki megkérdezné, 23 éves vagyok.

Nah de vissza a topichoz: Marha jól megy nekem a Napolival gyerekek!!! Milyen shotokat pakoljak majd fel? 800x600 elég lesz ugye?

QuentinT
Üdvözletem! Sajnos most egy hétig nem leszek itthon és így nélkülöznöm kell a játékot, így aztán most szeretnék már elõre gratulálni és további szép eredményeket kívánni mindenkinek!
Bocsánat a következõ off-ért!
/OFF Kedves tormy! Ha már így szóba került az intelligencia hányados, akkor szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy egy intelligens ember észreveszi, amennyiben nem kívánatos a személye valahol. (Igyekszem finoman és fennkölten fogalmazni, mert úgy tûnik, hogy az eddigi írásaim, a maguk egyszerû nyelvezetükkel valahogy nem jutottak el hozzád) Talán jól gondolom, hogy a hozzászólásaiddal sem tiszteletet, sem elfogadást nem sikerült a többiekbõl kiváltanod. Nem tudom milyen erkölcsi/jogi alapod van arra, hogy másokat gyanúsítgass, majd az õ teljesen érthetõ reakcióikra válaszul kötözködj és gyalázkodj. Ez a magatartásforma talán a te életközegedben megfelelõ, ám ahogy én látom itt csak undort és szánalmat ébreszt mindenkiben. Neked talán megfelel, ha útálnak, de ebben az esetben kérlek, hogy máshol útáltasd magad, mert ez a fórum nem erre a célra lett megalkotva. Teljes szívembõl tudom javasolni számodra egy pszichiáter fölkeresését. Persze jogod van hozzá, hogy figyelmen kívül hagyd a tanácsomat, de úgy vélem, amennyiben tovább folytatod ezt a fajta viselkedést, úgy kénytelen leszek egy moderátorhoz fordulni, hogy a közösséget sértõ hozzászólásaidat minden alkalommal távolítsa el, ha esetleg már azok megszületése ellen tenni nem tud. Abban az esetben, ha ezt nem áll módjában megtenni, úgy a többieket fogom megkérni, hogy hagyják figyelmen kívül írásaidat és személyedet, s ne reagáljanak az õket ért provokációra. Ez talán meg tud gyõzni arról, hogy nem tartjuk helyesnek a tetteidet. Üdvözlettel: Fekete György alias QuentinT
UI: Ha netalán túl hosszú és értelmetlen számodra ez a szöveg, akkor le tudom fordítani egy az általad használt kisiskolás/óvodás nyelvezetre is.//OFF

Csabee
köszi megvan :]

fsgh
Nagyon Szoros!!!<#pardon1>

fsgh
van egy olyan menüpont a keretednél hogy mérközések arra katt és ott alul lesz egy gomb hogy felkészülési mérközés...

Csabee
sziasztok!
azt szeretném kérdezni ,hogy kell kihivni egy csapatot barátságos meccsre?
köszi

asfa
:d Tormy fanklub várja a fõ spílert! ez a gyerek loál :||

saviola83
Bocs hogy ezt mondom de olyan hülyeségeket írsz hogy az már fáj.Lehet neked könnyû a játék de vannak itt páran akik szenvednek vele kicsit köztük én is.attól hogy neked megy még lehet más nem olyan jó.És amúgy honnan tudjuk hogy te nem csalsz?Mert ugye van chet taktik és training.Lehet azt használod és itt menõzöl hogy ilyen f..a gyerek vagy.Errõl ennyit.Menj máshova keménykedni és szitkozódni.a hozzászólásaidból itélve szerintem jack-nek kb10 szer nagyobb az IQ-ja mint neked.

Fyrex
Veled ellentétben itt a legtöbb embernek nyilvános a kora

nem veszed észre hogy mindenki ellened van 😊

nah nembaj te vagy itt a legjobb ez tény

és még mindig nem néztél be a fanclubodba pedig várunk -.-

Avanti Crociati!

Kösz de inkább szétnézek majd amgam is , csak most CB warom vna cod2 by

tormy
Mi a gond a stilusommal? Azert kritizalsz mert a tied egy nulla. Nah de egyebkent, en ertem hogy te osszemelegedtel mar IQ betyar jack-el es ezzel a fa'jreksz nevu bohoccal, de azert meg nem kellene ugy vedened oket mint ahogy egy buzi vedi a mupeniszet amikor eppen nincsen partnere. De te tudod persze, gondolom te is kozelebb vagy a 10-hez mint a 20-huz korban. :-)

Mellesleg 1 dologban tevedtem, nem kell visszatoltogetni itt semmit. Elismerem hogy koran kialtoztam amikor szuksegtelen volt. Mondjuk ha valaki 180 meccset jatszik es nem kap ki, az mar razos, de total uj vok a jatekban, es nyerem a nemet bajnoksagot stuttgartal siman...hat asszem nem volt igazam a toltogetessel kapcs. :-)

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

fsgh
Shatar vagy Anderlecht...

Na jó újra kellett tennem FM-et !
Ajánljatok már vmi jó csapatot aki lehetõleg ne vmi erõs 1. osztályba legywne , legyen keret átigazolásra és jó játékosok vannak . Meg talán vna nemzeközi kupában is !

Fyrex
hali várunk 😉

többieknek grat!

Avanti Crociati!