Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Chelsea-Debrecen 3-0, kaput eltaláló lövések 17-0 <#zavart2>

a Madridot eltalaltam

BUDA > miskolc.

taktikor kértem sza23 ! 😄
Egyébként meg nem vok mínuszba csak vezteségem van 😊

a sima tovabbjutas mar megvan csak hamarabb jatszottam mint a tobbiek a szuper kuka miatt, tehat csoportom meg nincs

BUDA > miskolc.

Matthew Prosac
szerinted utánnajártam hogy pontosan mennyivel voltak magasabbak? <#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

franc0
off

közben szétnéztem a galériádban. a ponthatárok nem 167%-al magasabbak teeeeee <#smile>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Matthew Prosac
Hát õ lenne.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
<#taps><#taps><#taps><#taps>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
GRAT!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
lol, 1. válogatott meccsemen kikaptam itthon Chilétõl, sokkal jobbak voltak, következõ meccsen meg:

<#fejvakaras><#fejvakaras>

zaki
grat! szinte ugyanaz a csoportunk 😄

Matthew Prosac
kösz. csak az a gáz hogy a két legjobb játékosomat (köztük a gólkirályom Mazilu-t) el kellet adnom mert el akartak menni, másrészt kettõjükért összesen 3 millát kaszíroztam, aminek nem tudtam ellenállni + úgy gondoltam hogy ennyibõl megveszem Kranjcar-t de nem akart jönni <#szomoru1>.
Bucur-t meg elvitte elõlem az AZ Alkmaar, õ volt a vésztartalék Mazilu helyett. Szóval kifogytam a fiatal és gólerõs román támadókból... sajnos.

fsgh
tudom^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franc0
😄DDDDDD

tudom, direkt volt

BUDA > miskolc.

fsgh
Nah szóval!
Hello!És GRAT!

fsgh
Kilöktél!

latom a cselszki nepszeru debrecenieknel

BUDA > miskolc.

Matthew Prosac
Nemrég kezdtem egyet a Debrecennel, elsõ szezonoban az Intert kaptam a BL-selejtezõn - kipottyantottak, az Uefa-kupa selejtezõn meg a Galatasarayt kaptam - búcsúztam az európai kupáktól. Viszont bajnok lettem (Újpest lett a második rosszabb gólkülönbséggel). Második szezonomban sikerült kiharcolni a BL-be jutást hála a könnyû sorsolásnak. A kilátásaim viszont...

franc0
nyerjed meg, ne szarozz 😄

jah nalam is

BUDA > miskolc.

McFrost
Fa kupa 4 csapata:
Everton-Arsenal
Crystal Palace - Man United
a liga kupát az ManU nyerte és BL helyen végez az Arsenallal együtt, az Everton valszeg 5-6. lesz tehát Uefa...szal lehet hogy jövõre indulok az uefába?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
te Kanál, nálad is bugzik a magyar szuperkupa? <#idiota>

sza23
<#eljen><#eljen>

sza23
Jó estét mindenkinek!
SelFisCh: #52186?

asfa
most meg mi lenne? <#smile>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
Eladom Lavezzit 10millio fontért mert fel volt háborodva hogy nem fogadtam el érte a Bayern ajánlatát...-.-

chelsea, real madrid, juventus remelem :C

BUDA > miskolc.

fsgh
Dehogynem😊 Folyamatosan csak nincs kedvem képet berakni meg olyan oriási eredményt mostanában nem értem el..vagyis még csak bajnokság közepén vok...

gabber_saviola
mivanmá? -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
sima továbbjutás :d

kiv vagyok milyen csoportba fox kerülni 😊

fsgh
csoki érkezõk, és gratula mindenkinek

asfa
<#smile>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
<#worship><#taps><#eljen>

az igen grat
idegenben 1-0ra nyertem az artmedia ellen, 70 percet emberhatranyba jatszottam, rugtam 3 kapufat :\\\\\

BUDA > miskolc.

zaki
grat <#wow2><#eljen><#worship><#taps>

McFrost

gabber_saviola
csoki érkezõk, és gratula mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
thx <#smile>

Veled mizu, nem nyomod az Interrel most?

5w0rdf15h
hali all! nagyon jóak vagytok!
na én is kezdtem egy másikat <#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
<#eljen><#worship>

zaki

fsgh
mínuszbavagye?

Mert 😄 Majd ha +ba lesz minden 😄

fsgh
mert?😄

Nem 😄

fsgh
mutass már egy egyenleget😊

zaki
tele vagyok, mint a déli busz <#vigyor1><#eljen><#ravasz1>

fsgh
Grata meccshez😊! Nah magyar foci...😛😄 Nálam legtöször az van kiírva hogy tiszteljük xy-t de mi vagyunk a jobbak😄

Mondjuk számomra ilyen nonamek vannak a B csapatba: [ de 1 B HUF odabasz ]