Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyári szünet vége, a kutya sem akar még mindig hozzám igazolni.😞 Inkább mennek negyed annyi pénzért máshová. Hiába az UEFA kupa a magyar focinak még nincs respektye.
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ne is mond mire ez #52926 meglett...legalább 20-szor kellet visszatölteni😄DDDD
Látom nagyon szépen tolja mindenki.😊) Grat az eredményekhez, ügyesen csíteltek.😄DDDDDD
Arra naon kíváncsi leszek, mikorra lesz spanyol bajnok a Rayo.😊 Szimpim kis brigád.😊
McFrost is faxányosan tolja a Kristály Palotával.😊)
Blackburn miért nem vót még bajnok?? Nincs lé a sporira?😊))
Akiket kihagytam, bocsi, majd kapnak õk is.😄DD

Igazolások:
Pieroni( Q elsQ PL meccsén 4 et hintet)
Delgado
Boyce ( Q gondolom ismerQs nem McFrost)
Carrick
És sok fiatal!
Jelenleg 3 meccs 2gy 1v
Divatcsapatok OLÉ!
<#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Divatcsapatok OLÉ!

20227!
20227!
20227!
Hello Issey!
Arminho,te honnan tõltötted le a magyar adatbázis frissítést amelyikben már játszik a Németh Krisztián?
20227!
[/img]
Aki játszott már a FIFA06-al az legyenszíves pár percet rászánni a topikjára. elnézést az off-ért, ha a modi is olvasta, akár lehet is törölni. remélem addig valaki átruccan amoda is😊
The Matrix has you...
jáccok a boró ellen......20 perc alatt lõttek 3-mat kapura abból 3 gól.... félidõ végére zúztam kettõt.....szünetben két csere, fabregas és pires be, moutinho és gilberto silva le..... egyenlítek és cserélek.....csere után pár perc lesérüé eboue...... ez még nem lenne baj de a amikor lerúgták ljunberget is, akkor léptem is ki
Kezdtem Ausztráloknál egyet <#buck>#buck>
20227!