Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Meg nem sokára jön az Arsenal ellen a Szuper Kupa.😊)

Nyári szünet vége, a kutya sem akar még mindig hozzám igazolni.😞 Inkább mennek negyed annyi pénzért máshová. Hiába az UEFA kupa a magyar focinak még nincs respektye.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Én most lettem Elefántsontpart-i szöv. kap.😊) Felkértek, oszt Afrikába meg még úgyse vótam.😊) Meg szimpatikus a válogatott, kíváncsi leszek mit hozunk majd össze.😊)

fsgh
És te hogy álsz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
jaja😊(fõleg kedvenc csapattal) THX!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Szép is az a tripla.<#taps><#taps> Nah, akinek van ideje tõtögetni..😄DD

fsgh
Hello!😊 Ujra itt😊

Ne is mond mire ez #52926 meglett...legalább 20-szor kellet visszatölteni😄DDDD

JackDaniels
Üdv emberek!

Látom nagyon szépen tolja mindenki.😊) Grat az eredményekhez, ügyesen csíteltek.😄DDDDDD
Arra naon kíváncsi leszek, mikorra lesz spanyol bajnok a Rayo.😊 Szimpim kis brigád.😊
McFrost is faxányosan tolja a Kristály Palotával.😊)
Blackburn miért nem vót még bajnok?? Nincs lé a sporira?😊))
Akiket kihagytam, bocsi, majd kapnak õk is.😄DD

fsgh
Hello!Hajrá!és Thx😊

olympus
Amúgy elkezdtem egyet a Man. Utd.-vel.
Igazolások:
Pieroni( Q elsQ PL meccsén 4 et hintet)
Delgado
Boyce ( Q gondolom ismerQs nem McFrost)
Carrick
És sok fiatal!
Jelenleg 3 meccs 2gy 1v

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Grat!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Helló! van ilyen! Nekem is volt egyszer azt hittem hog BUG vagy vmi! De nem mondom el hogy kell megcsinalni mert CHEAT!
<#vigyor1><#hehe>

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
thx😊

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

fsgh
Ez Bíztató😊 mert a Palermo ellen lesz az Olasz szuper kupa😊

zaki
Jó reggelt!

fsgh
Hali ZAki!

thx,akkor nekem az a datbázis frissítés nélküli fut

20227!

hülyeség vagy csít,és ha a 2. akkor ne használd,rontja a játék élvezetét

20227!

hali!

20227!

http://www.cmfrenzy.com/fm2006/start/index.php?subaction=showfull&id=1133660511&archive=&start_from=&ucat=24&

zaki
finomabban, thx

zaki
ekkora baromságot már rég hallottam, már megbocsáss :d

Stem ez g*ci nagy hülyeség:S

fsgh
hello! Jah velük vok!Priviben megy a címem...

Nálam is kerettag a Németh Krisztián😊meg a Priskin is de õ még játszik is

sztem ez hülyeség de ha tényleg van ilyen akkor ez cheat!

na én most olvastam azt az izét hogyha megakarják venni a játékosod és kilépsz és visszatöltöd akkor dupla árat kapsz érte? hogyis van ez pontosan? mer kolo tourét vinné a barca....😄DDD

hello, te ugye az interrel vagy? van msn címed? lenne 1 kérésem!

én a 6.0.3 patchet töltöttem le adadtbázis frissítéssel és abban benne van Németh Krisztián

fsgh
Hello!

Hello Issey!

hali!
Arminho,te honnan tõltötted le a magyar adatbázis frissítést amelyikben már játszik a Németh Krisztián?

20227!

jo reggelt a manager uraknak..remélem sok meccset tok játszani a hétvégén😊 HALA RAYO

na jó, de ezt azé szeretném kihasználni. Elég szar az anyagi helyzetünk és ha így haladunk szezon végére jócskán mínuszba leszünk...

fsgh
Mi nem csalunk...-.-

na én most olvastam azt az izét hogyha megakarják venni a játékosod és kilépsz és visszatöltöd akkor dupla árat kapsz érte? hogyis van ez pontosan? mer kolo tourét vinné a barca....😄DDD

hi

fsgh
Reggelt all!!

reggelt!

Ok. Megkaptam.
Héj emberek. Honnan tudom beszerezni az FM Scout 2006-ra való verzióját?
Itt a tabella.ez a 3.évem

Egész jol megy a szekér😊 én elégedett vok😊
[/img]

bigapó
Hi!

Aki játszott már a FIFA06-al az legyenszíves pár percet rászánni a topikjára. elnézést az off-ért, ha a modi is olvasta, akár lehet is törölni. remélem addig valaki átruccan amoda is😊

The Matrix has you...

Sziasztok! meg tudnátok mondani mi lehet a hiba h amikor be akarom tölteni az FM Scout-ot, akkor ezt a hibaüzenetet írja ki: "Couldn't access lang_db.dat , make sure the patch is correct or disable the loading of lang_db.dat." Nem tudom mi lehet a gond. A patchel sztem semmi gond...
miért?????????

ezt nemhiszem el!!!
jáccok a boró ellen......20 perc alatt lõttek 3-mat kapura abból 3 gól.... félidõ végére zúztam kettõt.....szünetben két csere, fabregas és pires be, moutinho és gilberto silva le..... egyenlítek és cserélek.....csere után pár perc lesérüé eboue...... ez még nem lenne baj de a amikor lerúgták ljunberget is, akkor léptem is ki

Hi!
Kezdtem Ausztráloknál egyet <#buck>

zaki
passz...

Zaki,te sem tudod?

20227!

zaki
grat! Priskinrõl nyomj be egy képet légyszi, kösz