Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csum

BUDA > miskolc.

fsgh
van az acdsee és abban jobb clikk a képre és ott resie ott állítsd be 800*600-ra és Ok....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

na engem szilárdnak hivnak nyiregyházám élek 16 éves és már 4 éve játszok manger játékokal😄!!!és a barca , ajax, sporting a kedvenc csapatom!!!!és nme kamuzok ha segitenétek mhogy kell kiseb méretüre rakni a képet akor megmutatnám😄
fsgh
😄DDDDDD
Hello Kanál!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
thx<#smile><#wink><#pias>

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezeket lehagytad

BUDA > miskolc.

fsgh
Óriási GRAT!!!!<#taps><#taps><#taps>

fsgh
Hello Frost!😊

fsgh
thx!😊

Nem tom mert nem tom megnézni hogy az elözõ szezonokban menyit lõttek mert a történelmüknél csak a bajnoki gólokat számolja:S

McFrost
nem fog vagy kamuzik

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
hány éves vagy, mi a neved, kedvenc csapatod? mutatkozz be :p

Igen mert gyorsan irok azért irok ilyen helytelenül!!😛mert közben fm-eznem is kell!!!😄
zaki
grat <#worship><#worship><#worship>

hány gól a rekordod? úgy értem hány gólt szerzett vmelyik játékosod 1 szezonban max?

zaki
na megvan a3. bajnoki cím :p

fsgh
Ez megvan😊 Bayern a döntõben... Toró,Adriano mind2en 43gólosak😛😄

zaki
biztos gyorsan ír <#awink>

Matthew Prosac
szabadna rólad megtudni pár információt? hogy miért írsz így

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

erös a chelsea nagyon én öt kaptam be a bajnokin !!!de elsö nekifutáasra megvertem !!!😄 a vég eredméyn 3:2 lett épp hogy😛!!!!!ded most a juentus jön!!!tuti kiesek de hát kitudja!!😄
Matthew Prosac
eddig Huntelaar csak seggrepacsizik, pedig õt egyszemélyes gólüzemnek vettem..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
jaja😄DDJól nyomja😄DD

Toró:41gól
Adriano:40gól
Fej fel melett 😄D

zaki
Toró, Toróóóóóó <#worship><#eljen><#taps>

fsgh
Ved meg Toró-t😊 nagy gólvágó

fsgh
Nah ez meleg volt😊

Matthew Prosac
Lorient - Lyon 0-1 <#sir>
azt hiszem a védelmem miatt nem kell szégyenkeznem + a legjobb csapatokkal is szoros meccset vívok.. elég gólszegények a bajnokijaim, de eddig elégedett lehetek egy Nantes-Lille-Monaco-Lyon sorsolás után. azt hittem lesz kb 1 pontom..

Matthew Prosac
hello. where are you from?

Én itt ebe a forumba még keudö vagyok!!!ed a játékba nme !😄 !!!!Én a sporting al viszem és már a 2. szezont rodom!!elég jol álok !!😛 persze nekem is vanak rekord mecseim amitnek a képét majd feltöltöm ide!!!de igy szobna mondom hoyg sporting 7 - 1 porto azért nem semi😄😄😄😛D!!!!!!!Hasegitenétek a kép feltötésében megksözöném!!!😄hoyg hoyg kel kisbb re csinálni a képet😛
fsgh
BAJNOKCSAPAT!!!😊)))

JackDaniels
Szép, szép, grat!😊<#taps><#taps>

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
<#taps><#eljen><#eljen>

csáztok
Matthew Prosac
elsõ szezonomban 2. lettem a másodosztályban, most szezon elejét egész jól elkaptam:

Nantes - Lorient 0-0 (a Nantes a bajnoki címvédõ!!)
Lorient - Montpellier 1-0
Lille - Lorient 1-1
Lorient - Monaco 1-2

és végül aminek most lett vége, és a forduló meglepetése (nálam):

fsgh
Jóóóó!náald jobb mint Jacknél😊 csak nekem nics benne😞(gameben)

zaki

JackDaniels
Az tuti.😊 Hozzám meg éppenhogy.😄D (télleg jó kis pléja)<#eljen><#eljen>

zaki
Hernándezre keress rá, még az Interbe is simán beférne :p

zaki
<#eljen><#worship><#taps>

fsgh
<#taps><#taps><#taps>

zaki

fsgh
aha ott😊 de lõtt már mester 3ast bal tkp-ból is😊

zaki
<#wow2>

gondolom a 2 castár mögött játszik<#eljen>

fsgh
jaja 😊 nálam 18gól 13g.passz😊😊😊

zaki
mocskosul jól nyomja nálam... <#eljen><#eljen><#eljen>

JackDaniels
Ügyes.😊<#taps><#taps>

zaki
most a téli szünetben eladtam pár pléját

fsgh
ott se😛(szvsz)

zaki
mármint a logódban :d

fsgh
Sztem nem😛😄

zaki
kicsit hasonlít Mourinhohoz :d

fsgh
Thx😊!

Sysfox
Nem semmi! Grat! <#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/