Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Hello!

Kezdj egyet a Fradival! <#smile>

fsgh
Hello all!És Grat mindenkinek!
asszem félre teszem kcsit Interes mentésem!Szerintetek kivel kezdjek?(Angila kilõve)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Köszi.

Idén félelmetes formában van Guarin, meg Priskin, szezon végén nyomok be róluk képet.

grat.

zaki
Köszi. Izgi volt a visszavágó... <#wow2>

jó vagy. Ez az armand traoré jó kis balhátvéd...

zaki
Jó reggelt!

Hatalmas meccs volt. <#wow1>

Remélem elég az elõny a visszavágóra.

reggelt!

A Rayo leigazolta ToróT😊😊😊 ha nálam nem válik be akkor nyugdíjba mek...,,kidobtam" rá az átigazolási keretem(7,5milla)

JackDaniels
Ha jól fociznál, benne is lennél.😊 Ennyi a kritérium, semmi több.😊))

Nah, yoccakát mindenkinek, majd a többit holnap.😊

\"Never say never!\" W Churchill

na lol😄 ennyi erõvel én is benn lehetnék

zaki
van michael jordan is

találtam egy SCHUMACHER nevû spilert😄 mi ez forma-1?mondjuk alonso is sok van...

gabber_saviola
jah persze van sok olyan pléja akit megkedvelek és nem adom el semmi áron

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Csak az a bajom, hogy olyan jó játékossá érnek nálam, hogy akkor már nincs szívem eladni õket.😊))))))))
<#idiota>

Egyértelmû😊 abbol ami bejön nem lehet megélni...komoly üzleteket kell lebonyolitani😊 mondjuk akadnak oanak akik az ember szivéhez nõnek és nem adják el õket😊 pl:gerardo cortes,jajá

gabber_saviola
mindig ezt alkalmazom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Majd lesz ilyen, mert igazoltam vagy 10 fiatalt, de idõ kell, hogy fejlõggyenek kicsit, oszt akkor majd mehetnek jó pénzért.😊))

legjobb stratégia: vegyél meg ingyen játékosokat és add el õket😛 ez üzlet is már😛

JackDaniels
Mongyuk pénzügyileg van mit javítani a klubon, mert eléggé szarban vagyunk.😊

jah alakul a csapat is az átlagéletkor oan 22-23év és ha még kimegy ronaldo meg michel akkor egész jo fiatal ütös csapat lesz😊 (remélem)

JackDaniels
Háááááát, azé', nem csak azé'😄DDDDDDD

játékosfigyelöm nekem is ajánlotta de inkább a brazil Anderson-t vettem

JackDaniels
Vannak akiknek ez a srác nem vált be. Nekem már 2x van jó véleményem róla, mert a biztonság kedvéért most is leigazoltam és úgy tûnik egész szépen nekilendült a srác, mongyuk a kapus edzésem frankón 5csillagos, úgyhogy fejlõdhet is.😊 Kíváncsi vagyok, mire viszi majd.😊))

Köszönöm eme elismerõ szavakat😊 HALA RAYO

Kös😄 majd ha bajnok leszek (majd....) akkor az csak azért van mert szép a hátterem😊😊

gabber_saviola
Zsolti értem és büszke vagyok rád

JackDaniels
Ehhez is grat!😊))))

gabber_saviola
nem semmi szabály az tuti

Az a ,,suna" 😊 az én barinõm már 16hónapja😊 megérdemli h ott legyen😊

JackDaniels
Kicsit nehezen szokom a 25-ös nevezhetõ és a 3 noneus limitet.😊

gabber_saviola
te is nagyon jó vagy, de ki az a suna a háttérben?

Igy néz ki most a keretem

JackDaniels
Nem én, ez a Nihat egy baromállat.😄DDDDD

gabber_saviola
Dzsekdenielsz annyirajóvagy -.-

GRAT!

JackDaniels
De eltûnt mindenki.😞

Seraf
<#taps>

JackDaniels
Abban bíztam, hogy szoros meccset fogunk jáccani, de hogy ennyire jól sikerüljön az idénykezdõ meccsünk az álmomban sem fordult vóna meg a fejemben.😊)))

JackDaniels
Nah, azé' abba ne haggyad mán.😊 Van még pár pléja a gammában.😊 (deszépmagyarmondat).😄DDDDDD

Seraf
Csá mindenkinek tudnatok mondani valamilyen jo taktik-ot ami nektek bevalt, mer eddig a Fradi az 1. csapatom akinel nem jon be a 4-4-2 semmilyen formaban es igy a szezon kezdet utan mar nem akarok naon kiserletezni<#help> mellesleg grat mindenkinek naon komolyan toljatok<#worship> ja igen es Toró melyik evtol lesz benne a jatekban?<#confused>

McFrost
Agüero nem kapott munkavállalásit@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
mingyá abbahagyom!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
pffffffffffff

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
<#taps><#taps><#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
höhhhõõõõõõõõõõõõjjjjjjj

fsgh
😊)
Remélem nekem is találnak!

JackDaniels
Az "eddig"-et értve a (CM)FM eddigi részeire és ezáltal itt már meg sem, próbáltam használni õket, eddig.😊)

fsgh
így áll a csapatom béel meccs után..kiköpik a tüdejüket...Idény valahogy rossza a kondiuk...(ettõl fügetenül mszkvá 5-0-ra vertük😛)

JackDaniels
Én eddig semmire sem tudtam használni a figyelõimet és ezért nem is nagyon használtam már az FM 2006-ban, de most van 4olyan emberkém akiknek a 2fontos képessége 16 vagy felette van és eddig még nem mutattak olyan játékost, akinek a potabilitije 160 alatt lenne. Most mintha használhatóak is lennének.😊

fsgh
aha értem köszi😊
elküldtem 2 igyelõmet közép-kelet európába 1-1 évre😊) csak lesz pr jó pléja😛😊