Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
én személyesen találkoztam vele 😄D

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

siederhird
Lécci a mai DVTK gyõzelem emlékére.
Pár dolgot úgy is átalakítanék magamnak.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

gabber_saviola
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
akkor ezt buktam nem baj😛 Én népszerûsítettem😛😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

QuentinT
<#worship><#worship><#worship> Szép volt!

volt

BUDA > miskolc.

Seraf
Huuu GRT es THX az otletet a Boca eszembe sem jutott hogy veluk kezdjem de most hogy eszembe juttatad veluk fogok kezdeni egy ujat persze elotte meg ma belekezdek a VB-be a magyarokkal😉

asfa
hazudtam én valaha? 😛

JackDaniels
Aztat én kaptam a szülinapomra.😊)) Nem eladó.😊) Meg egyediesítve is van.

\"Never say never!\" W Churchill

QuentinT
Ott a pont... nyilván én emlékeztem rosszul a %-ra<#vigyor2>

fsgh
persze persze.....😄DDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Bakker.😊 Jó kis meccs??!!!😊)) Nagy grat! Szépen kitömted õket.😊)<#taps><#taps><#taps>

siederhird
Nem jó a link nem tudnád felrakni megin a DVTK skint?

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

asfa
nálam titokban volt 😄
grat mindenkinek

fsgh
TORÓÓÓÓ😊))GRAT!!!!!😊))

Különben Toró-t én fedeztem fel vagy másnál is volt már még elõttem,😊

fsgh
GRAT!!!😊)))

5w0rdf15h
grat jack nagy vagy 😛

hmm jó kis meccs volt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

JackDaniels
Jól ismered, bár én 75%-ot tudtam.😊

JackDaniels
Néha nekünk is lehet egy kis szerencsénk.😊

QuentinT
Ha jól ismerem a szabályt, akkor a válogatott legutóbbi mérkõzéseinek 60%-án kellett játszania, tehát nem elég egy egykori válogatott játékosnak meglévõ számadataira támaszkodni. Bár nem tudom, nálad mi a pontos helyzet.

QuentinT
Annak örülök, hogy sikerült a csapat pénzügyeit is rendbetenni. Természetesen az év játékosa (Zolnyánszi Norbert), második és egyben az év fiatal játékosa (Cornides Krisztián), valamint az év manager-e cím is a klubunkhoz került.

McFrost
bazd+ hát a 25-ös argentin válogatott nem kap munkavállalásit?????

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

QuentinT
Mindezt a saját taktikámmal, a meccsek közbeni szükséges változtatásokkal és a scout program használatával sikerült elérni. (és felzendül a tormy-kórus: CSÍTER-CSÍTER<#idiota>)

QuentinT
Úúúúú.... b@xa meg.... az MTK elleni meccs képét elrontottam, de itt a javítás

JackDaniels
Nah, ez a nemsemmi! Hatalmas grat!!
(oszt még én nagyképûsködtem itt a DVTK-val)<#idiota>

Seraf
<#taps>

fsgh
óRIási GART!!!😊

Seraf
Fuu telleg jo hogy szoltok mindja jon Ronie 2 golja😄😄

QuentinT
Hali all!
Kicsit lassan halad a visszaolvasás, mert valaki(k) rengeteget írt(ak) ide. De ahogy ígértem, kaptok egy pár képet. (Nem kell megijedni, csak linkeket teszek fel, mert nem akarok zavarni velük<#idiota>)
A legértékesebb játékosom
A bajnokcsapat kerete
Nem kis szerencsével, de meglett a kupagyõzelem
A 27. forduló, amikor eldõlt a bajnokság sorsa. A 2. helyezett MTK ellen elég lett volna egy döntetlen is, de a játékosaim egymást motiválták a meccs elõtt és meg is lett az
eredmény
A
tabella magáért beszél. Az egyetlen bajnoki vereséget odahaza az Újpest ellen szenvedtük el. Jövõre próbát teszünk a BL-ben is.

JackDaniels
Nah ott majd nyerünk.😊)))

Seraf
pedig nekem ez nem jott ossze amikor Real-al voltam hogy valogatott edzo is elgyek:S THX

McFrost
tök független a kettõ

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Seraf
LoL gecc ezzel probalkozom mar lehet 1xe klubbal es valogatottal is lenni? ha elfogadok egy allast akkor megmaradok a valogatottnal is?

McFrost
nics klubbod??

McFrost
meccseteket adja a Sport1😊

Seraf
Meg 60napom van a VB-ig addig nyomogathatom hogy folytatas,folytatas,folytatas aaaaaaaa😄

McFrost
nem vagy ezzel egyedül

JackDaniels
Remélem én is, hogy ki tudunk lépni a nemzetközi porondra majd.😊De feltuggya baszni az agyam ez a szar.😊)

McFrost
nem rossz ez---> uefa lesz belõle és rúgasd a kapusoddal!

JackDaniels
Az is egy fasz.

JackDaniels
Hol a hitelkártyám? Megyek veszek új billentyút és egeret.😊 Ennyi.

JackDaniels
Tûrhetõ.

Seraf
Mit mondanal ha ez a BL dontobe esett volna...:S😄😄

JackDaniels
Ráadásul az a büdös vén cigány lett a meccs legjobbja is.<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

McFrost
rúgasd a kapusoddal

fsgh
hogy álsz a tabellán?:S

Seraf
Huu kemeny szoveg azer ne vagd ki😄😄

fsgh
ssszzzz....😞(((

JackDaniels
Látom rendes ember vagy te is, aki nem hanyagolja el a barátait.😊))) Jó szórakozást!😊

JackDaniels
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én ilyet nem basztam. Akárkivel rúgatom azt a kibaszott 11est mindenki kihagyja. Baszná az annyát szájba ez a szartetves geci.
Felidegesít, oszt megint kibaxom a g****be ezt a szart.