Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Nah, mentem dógozni, majd ha holnap felkelek akkor folyt.köv.😊
Üdv emberek!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Az OK hogy nem leszünk bajnokok, de olyan lópicha gólokat kapunk, hogy az már fáj. Verjék be 25rõl, vagy lõjjön az ellenfél tiszta gólt, de ez a mostani is, a beadás(szöglet) bepattan a jobbvédõmrõl, utána meg kihagyunk mindent. Így hamar meg fogok kopaszodni, a 11esekrõl nem is beszélve.

fsgh
Nah a jó üzlet volt!😊

Jack:Lényeg a 3pont!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seraf
A gyõzelem a lenyeg raadasul joval jobb is voltal...

JackDaniels
Ezt a kibaxott kínlódást! Ha az ellenfél nem tud gólt lõni, majd mi segítünk neki.😞(<#boxer>

Seraf
leigazoltam Obi Mikel-t 1millioert😄😄

Seraf
nem tom miert de ezaz 1. olyan csapat akinel a 4-4-2-n kivul mas is jol megy nalam😄

fsgh
<#taps><#taps><#worship><#worship><#eljen>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seraf
1. meccsem Fiorentinaval ilyenkor mindig orulok aztan eszembe jut hogy 20x ekkora ellenfelek lesznek😄

JackDaniels
Sok van még a végéig, én már z UEFA Kupának is örülnék.😊) Egyébként egy biztonmságos középmezõnybeli hely az elvárás.😊

fsgh
nem vészes az az 5pont! Lazán bekerülsz a béelbe...

JackDaniels

fsgh
Mostmár igazán bõvíthetnék a stadionom mert már egy Atalanta ellen is teltház van!

fsgh
hol álsz tabellán?

JackDaniels
Elõbb pénzt kell csinálni.😊

fsgh
😞((((

(Vedd meg Torót és Mikel-t és akkor baj nem lehet)

Seraf
francba pedig most leigazoltam egy 17eves vedot es orult neki de most ujra nem orul tehat akkor vegleg megveszem Frey-t😄😄

franc0
ha nagy nevet igazolsz kifizeti, hiába drágább mint a büdzsé

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
midurva

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Seraf
2millio penzzel igy lazan beszol nekem az elnok hogy o valaki nagy nevet akar latni a klubban hat kapja be😄

Nah, találtam egy oldalt ahol végre lesz kihívás is ha valaki játszani szeretne 😛
http://www.esl-europe.net
FM 2006
Ha valakit érdekel olvasson utána és közölje a többiekkel =D =D

JackDaniels
Egyre jobb.

zaki
Az igen! <#wow1>

fsgh
Jól nyomja😊 Méltó utodja Stankovicnak

fsgh
akkor benne van a hiba...

JackDaniels
1-2 év, oszt könyörögni fognak, hogy legalább 1x lõhessenek majd kapura.😊))

Seraf
ez mar naon LoL elkezdtem Fiorentinaval bejeloltem Brazil bajnoksagot es meg igy sincs benne Toró<#nevetes2>

fsgh
Grat!<#taps>

5w0rdf15h
hehe na végre csak meg van elsõ szövetségi kapitány kinevezésem 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sajnállak 😞

fsgh
sssszzzzz😞(((((((((((

Néz a jó oldalát legalább a büntetõt belõttétek!<#zavart2><#zavart2>

fsgh
😊))))
Jó Vagy!!😊)

JackDaniels
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az annyát bassza szájba ez a tetvedék. Kurva jól tud cserélni ez a genny gép

zaki
Tavaly 1 ezer euróért vásároltam ezt a gyereket, és most 7.25m euróért adom el a Shaktar Donyecknek (24 havi részletekben). Hát ezért vagyok ilyen vastag 😊

Seraf
GRT

fsgh
az nem rossz😊 GRAT!😊

zaki
Téli szünet elõtt így állok:

Jah, és 61 bajnoki óta vagyok veretlen 😊

Seraf
jaja azt mar en is elterveztem😄

fsgh
jah elején nem szoktak sokat viszont a csapatban ó pléák vannak!(ajánlom hogy Freyt ved meg végleg)

Seraf
2.5m fontot adott a Fiorentina igazolasokra mindja NB1 szinten leszunk😄😄

fsgh
Grat!😊

zaki
Hát ez a meccs gyorsan eldõlt. Már a 15. másodpercben vezettem.

fsgh
Itt van õ akit 4milláért vettem(font) miután eladtam Palermonak Sivokot 11-ért

zaki
Intert egy ilyen meccs miatt hanyagolom, csak ott kikaptam itthon 2-1-re asszem a Sienától, úgy, hogy végig támadtam a meccset, nekik meg volt összesen 3 lövésük, abból 2 gólt kaptam...

fsgh
😞(( én is utáom az elõbb pont ugyanilyet játszottam Reggina ellen😞(((((((((

fsgh
GRAT!!😊) TORÓÓÓÓ😊)képet dobsz róla?

Hali Gabber!

zaki
Gyûlölöm az ilyen meccseket. méghogy 0-0, szánalmas. bezzeg ha nekem lõnek 15-öt kapura, abból min 4 gólt kapok <#mf3>

Azt már meg sem említem, hogy 4 hónapra kidõlt Halmosi.

5w0rdf15h
köfi mindenkinek

gabber_saviola
gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
sikerült egy nagyon fiatal kis ütõs védelmet összerakni az a titka 😛