Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remelem emlekszel meg a fogadasunkra -.-

BUDA > miskolc.

mencseszter 3 het mulva de addig van meg 5 meccsem

BUDA > miskolc.

asfa
sziasztok nagy grat mindenkinek!
aki ért az online játékhoz tudna segiteni?priviben is jo?!elõre is köszönöm

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
neeem! Hogy merészelsz megkérdõjelezni??😄

Kanál: Ki ellen a döntõ?Megjosolom Én azt is😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😛PP😄DD Kérsz egy autogrammot fiacskám?(ne is mond udom hogy kérsz hisz médium vok)<#idiota><#idiota><#idiota>

Ja és Kanál!Óriási Grat!!<#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BlueMaster
Egész héten mákos tésztát ettél valld be!!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Nagyon nagy grat!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

A médiumnak még nagyobb... <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

nézem szépen van ifibe 5-6 ilyen 160as pot ability pleja min

fsgh
LLÁÁLL😄DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd Na megmondtam vagy megmondtam?<#beka3><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Én vagyok a MÉDIUM😛P

Mor3llo
Milan,Liverpool,ManUtd, és én vaok még a BL-ben.Amilyen szerencsés vaok, Milan-t kapom...bár a többi 2...na mind1, a lnyeg h ígyis úgyis nehéz lesz, nagyon nehéz!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

na felépült 3 legfõbb plejám gém over psv

ha dida nem ilyen balfasz... vass beverekedte maat a kezdobe 3 meccs 3 gol, tiziket is o lovi, es mar vinne a roma meg a newcastle, ja es ige, mentettem a meccs elott -.-

BUDA > miskolc.

Ha uefa-ba nem lezsek dobogón és nem jön a zsé jövõre naon nagy gáz lesz !
Mondjuk dobogótól 3 pontra állok csak ...

fsgh
GRAT!!!😊))<#taps><#taps><#worship><#worship>

BlueMaster
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

meingt a buzi bíró effet. sárgát kapok aztán piofázik piros
szánalom .hu 7 meccsbõl 5 döntetlen

BlueMaster
Nálam is jobban megy neki a BL-ben mint a bajnokságban, pedig tavaly gólkirály volt... igaz akkor lemaradtunk mindenféle nemzetközi szereplésrõl...

Mor3llo
IGEN, sikerült!!!El sem hiszem, a LEGJOBB NÉGY KÖZÖTT VAOK😄 Ha Coupet nem lenne, sehol sem tartanánk<#eplus2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
vááá az ilyen meccsektõl falnak megyek!!! Szüneteltetem is egy kicsit...

BlueMaster
Nekem nem egy olyan meccsem volt amit visszatölthettem volna 82-szer akkor is kikaptam volna....

Priskin kb a 6. ziccerét baszta el

mért van az hogy uefa kupában mindent belõnek , bajnokságban semmit ?

tormy
itt mindenki csitel azt hittem ez mar kiderult :c

BUDA > miskolc.

BlueMaster
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

nah 3 napon belul 2 meccs, azt hittem kiszopunk mint az allat :|

BUDA > miskolc.

JackDaniels
Sosem? Olyan nincs. Valahogy el kell kezdeni a játékot, ha bekapcsoltam a gépet.😄DD

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
Én még nagyon régen amikor nem íta ide szégyelem de bevallom én is gy játszottam
De mióta ide írok soha😊

én sose töltöm vissza....

fsgh
<#beka3><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Megmondtam😛PP

Dikh mnos tolvastam hogy az FMezõk 83%a visszatölti a meccseit.
Van innen olyan , aki sosem tölti vissza a meccseit ?

JackDaniels
Engem meg nem hagynak jáccani.😊

fsgh
sajnálom csak Kanálnál megy most😊))

Kanál: 😄DDDDDDDDDDDDDD Naaa médium vagyok-e????😄DD

JackDaniels
Szép csít.😊)) (ahogy tormy "genyó" barátunk mondaná)

BlueMaster
Öcsém ezt nem hiszem el tényleg médium! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

pf visszavagoval legyen igazad mert para van :c

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

Mor3llo
És nekem, médium mester, mit jósolsz az idegenbeli Bayern meccsre? Annyita elárulok h félidõben 1:1 😊

fsgh
Van olyan a pénzügyeknél/bevétel hogy befektetés! Lehet ilyet is??<#fejvakaras>

aha szval idegenben akkor 2-1 a Milanak és a visszavágon 2-0 neked

fsgh
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#beka3><#beka3>
Eredményt josolok nem azt hogy ki kezd idegenben!<#beka3>😛P

idegen

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Egy médium ilyet nem kérdez <#idiota>

fsgh
idegenben vagy hazaiban kezdtek?

zaki
lol, grat

ha megmondod mit jatszok blannal elodontoben persze, nekik rugtam 1 honapja egy 3-ast -.-
masik agon manchester - bayern

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Nem számít a cél szentesíti az eszközt!!! HATALMAS grat!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

fsgh
GRAT!😊))

Médium vagyok-e?😄DD

fsgh
108-as veretlenségi sorozat(bajnoki)??😮OO az jó sok😊))
Én kb 50-nél tartok😊

es tenyleg <#beka3><#beka3> erdelyi kapufat lott vass ele pattant es nem hibazott 2 meterrol, a maradek idot meg kibekkeltem valahogy, staton latszik is hogy jo szar meccs volt

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Ja, azt én is utálom nálam Freddy Guarín hiányzott a Stuttgart elleni meccsen....