Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
kajak nem tudom követni már ezt a topikot 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nekem 1,7 cerka proci 1giga ram ugyanolyan videokártya és Én 5-6 nemzetet jelöltem be 7-8 ligával! (igaz adatbázis kicsire van téve...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Rákerestem már az oldal alján lévõ keresõben, a google-ben és a FAQ-ban is de sehol sem találok egy linket a crackfix-hez hogy angol font maradjon a pénznem a játékban. Valaki tud adni egy mûködöõ linket?
Nah mindegy.Folytatom a Sevillaval!A másik ami bosszant, hogy a legnagyobb adatbázissal játszom és nincsen pl..Huntelaar<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20227!
17 év körüli pléjákat leigazolom (csak 150-160 pot ability felett), benyomom õket a tarcsiba+u19-be fejlõdni, aztán jó pénzért eladom õket, ennyi, akire meg szükségem van, azt megtartom.
20227!
20227!
Szevasz Sza!
20227!
részvét...
20227!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8