Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mongyuk én is most neveztem be az emberkéket, oszt mint kiderült, Toro meg most fog aláírni. Nah, hát ez van.😊 Majd megolgyuk.😊)
\"Never say never!\" W Churchill
Én olyat is hallottam, hogy: Chuck Norrist az anyja egyszer Charles-nak szólította. ...egyszer...
nem szeretem mert meg van határozva hogy hány eun kívüli nyomhatja egyszerre nem?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
akkor nekem azé ingadozik a teljesítmény 😞
aszittem a csapatszellem erõsítése céljából mindenki 1ütt eddz, 1ütt hajt a sikerért, stb <#vigyor1>#vigyor1>
lehetne kérni shotot a posztok szerinti edzésrõl ??? (magyar csapattal jáccok szóval óvatosan ^.^)
kapod qtya :))
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hali all és grat all!
nem kell letölteni benne van ifjumakettezo
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Benne van a játékban nem kell letölteni!
Honnan lehet letölteni a magyar ligát?
Most vettenm 4 fiatalt 180as pot. abilityvel 1 milláért
Jó lenne a bl-ben is csinálni vmit, mert ez no komment, hogy ilyen csapattal nem tudok eredményt elérni.
A Spanyolokkal hoztak összefüggésbe, mert kirúgták a szöv.kapitányukat. Kíváncsi vagyok, lesz esetleg felkérés is a dologból?😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
az lenne e kérdésem h mit takar ez a pot ability? és hogy hol lehet megnézni...?