Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg U21be is felkerült 2 olyan játékos akik ilyen 19-20 évesek de pot ability 180 meg hasonlóak !? <#zavart1>#zavart1>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Saarbrückent elvered , tuti hogy feljutsz mester<#bee1>#bee1>
szóval iszonyat nehéz lesz, a Dresden meg a Szarbrücken asszem verte a Lauternt és a Hansat is

MOndjuk nayg csapatban van 4-5 pleja jó kilátásokkal , tartalék meg u21 meg tele van
HK döntõben vagyok , bajnokságban 2. helyem elég biztos , és UEFA kupában is jó kilátásaim vannak <#taps>#taps>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egyébként ezt a rota elvet h alkalmazzátok ? Mert ha mondjuk nyerek 3 meccset zsinórba u.azzala felálással , nehéz szívvel változtatok rajta <#dumcsi>#dumcsi>
9. percben lerúgják kuytot ( 33 meccs , 36 gól) ... mondom jó lesz , szereztem ingyen egy 172 pot ability pleját még januárban , beállítom erre tessék vág 3mat 😄

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
amúgy huácsáááááááá mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
20227!
hogy én eddig még nem tudtam ilyen madarakat kifogni😄D
Kár, hogy kölcsönadtam idén a 3 legjobb középpályásomat, ha õk is itt lennének, akkor még szupibb lennék.<#vigyor>#vigyor> Kárpótol az értük kapott 35 misi...<#papakacsint>#papakacsint>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
megérte folytatni<#eljen>#eljen>
csoportról egy képet kérnék😊
zaki: te mé' nem játszol ?
Hallod Babos tõlem van kölcsön , de 4 ziccert min megfogott <#mf2>#mf2> nem baj a döntõben ott vagyok , ellenfelem meg az ajax , 4-0ra verték NAC BREDAt . o_O