Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar mezcsomagot Iceman-tól kérjétek el, írjatok neki privit! <#worship>#worship><#email>#email><#smile>#smile>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Bajnokságban 169 meccse vagyok veretlen, a Magyar Kupát is megnyertem mint mindig, idén a Gyõr ellen 4-0-ra gyõztem a döntõben.
<#smile>#smile>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Grat mindenkinek többeközött Franco béeléhez Slf Uefájához és a többi nagy(arányú) gyõzelemhez!
Lehet belenyúlok a diamond taktikba😛 a posztokat át teszem 4-3-3-ra...
Y\'oull Never Walk Alone
Na megvan a továbbjutás a BL-ben a cselszkij ellen. Nehéz szülés volt,hisz ezer sebbõl véreztem, de a hosszabításban végûl az üres kapuba tudtam a lasztit gyömöszõlni(Cech elõl volt a szögletnél) és megnyertem a meccset otthon.
UI:nem fogadtam volna egy sunyi garast sem a gyõzelemre,sõt még a továbbjutás is kérdéses volt sokáig a tari csapatommal.Rossi beállítása pedig nyerõ volt:1 gólpassz+1 gól <#vigyor2>#vigyor2>
Na megyek kifújom magam.
Y\'oull Never Walk Alone
Legközelebb már tudod. Neked meg tegnap volt áramszünet, de szerencsére elõtte mentettem kb. öt perccel. 😊
már 4 ora hoszáj játszok az ajaxal és jobnál jobb eredméyneket értem el mint például az ajax 6 - 1 juventus és a rengeteg igazolás is pesrze!!és a boldogságomat tönkre tete eyg kék halál!4ami bejöt a gépemen!!!és mert nem mentetem tersmészetesen enek vége uyghyog töbet nem játszok:S:S:S:S:
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
ezis lehetett volna 10 :o
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
am én lövöm majdnem legtöbb gólt,de így is annyit elbasznak hogy az már fájdalmas
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.