Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Hy! Várom a képeket ezerrel! <#buck>

A magyar mezcsomagot Iceman-tól kérjétek el, írjatok neki privit! <#worship><#email><#smile>

Atesz89
nekem is elküldhetné valaki elõre is kösz([email protected])

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Most jön az MK meccs asszem megint nem lesz Mk gyõzelem

Hy!Ritkán(sõt szinte sohasem xO) írok ide,de mindig figyelemmel követem a topikot!😊 Hamarosan hozok képeket én is!😊 De most erre a mezpackra lenne szükségem! Thx!

Atesz89
Gödörbe kerültem <#szomoru1>vereség a Bl-ben valencia ellen (3-0) majd vereség a REAC ellen (1-0) ebbõl tactic váltás lesz.Gratulálok Mindenkinek egyébként

Mor3llo
Kicsit lenne csatársorom 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Recoba,Carew,Fred mellé szentetek kell nekem Raul Tamudo? 34 gólt lõtt a spanyol bajnoksában, már nem azért.És ezér vaok nagy gondolkodóban😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Ja, és nyáron visszatér 3 istenkirály középpályásom, szóval jövõre nem lesz bocsánat, 100%-os bajnokság lesz+bl gyõzelem minimum... 😄

fsgh
Hello!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
<#wow1><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seraf
Te jo ég😮 Grt ebbe,mar nincs elvezet😄

Mor3llo
Szép jó napot all!

fsgh
hát ikaptam..😞(( nekik 10/6 a lõvés arány nekem 16/11 :/ és 2-1 oda...

zaki

Bajnokságban 169 meccse vagyok veretlen, a Magyar Kupát is megnyertem mint mindig, idén a Gyõr ellen 4-0-ra gyõztem a döntõben.

<#smile>

Sysfox
Nincs mit! <#smile>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fsgh
Ja és köszönöm😊

fsgh
hmmm szép kis summa..ebbõl lehet épitkezni😊

Sysfox
Csá, Imi! Itt a pénzügyi "ápdét". Annyit tévedtem a múltkor, hogy nem 14m, hanem 24m volt...<#zavart1>

fsgh
Nah akkor Szuperkupa!Barca ellen... 3 csatár<#idiota> meglássuk elbírják-e 3an a középpályát😊)) meg kicsit felnyomtam a tempot,támadást(1-el 1-el)

KapuBen
Jó a kapusod!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

fsgh
Télleg?😄 akkor megnyugodam mert te szárnyalsz a bajnokságban😊))

fsgh
én személyszerint attól tartok hogy a jáékosok teljesítménye eshet/esni fog ettõl... Bár remélem hogy inkább nõni fog...😊

zaki
Gáz, nem gáz, én is ezt nyilatkozom mindig... <#whatever><#nyes><#vigyor><#vigyor1>

Seraf
Gáznak nem gáz csak egoizmus😄

fsgh
Szerintetek az gáz ha szezon elején azt nyilatkozom hogy messze a legjobbak és legerõsebek vagyunk?

fsgh
<#wow2><#taps><#taps><#worship><#worship>

Seraf
Csá
Grat all meg mindig naon nagyok vagytok😄

zaki

<#wow2><#wow2><#wow2>

fsgh
Hello all!😊
Grat mindenkinek többeközött Franco béeléhez Slf Uefájához és a többi nagy(arányú) gyõzelemhez!

Lehet belenyúlok a diamond taktikba😛 a posztokat át teszem 4-3-3-ra...

fecoh
A sérûltek listája még a meccs elõtt: Gerrard,Cisse(gólvágóm),Carragher,Hyypia,Kewell...meccs közben Finnan,Crouch és Zenden sérülés...

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Sziasztok skacok!<#integet2>

Na megvan a továbbjutás a BL-ben a cselszkij ellen. Nehéz szülés volt,hisz ezer sebbõl véreztem, de a hosszabításban végûl az üres kapuba tudtam a lasztit gyömöszõlni(Cech elõl volt a szögletnél) és megnyertem a meccset otthon.

UI:nem fogadtam volna egy sunyi garast sem a gyõzelemre,sõt még a továbbjutás is kérdéses volt sokáig a tari csapatommal.Rossi beállítása pedig nyerõ volt:1 gólpassz+1 gól <#vigyor2>

Na megyek kifújom magam.

Y\'oull Never Walk Alone

zaki
Jó, hogy mondjátok, ma még én sem mentettem, pedig 11 óta játszom... :d

Sysfox
Mutasd meg neki, hogy mennyit érnek a kiscsávók! <#vigyor1>

hát de anyira idegesit:S
Sysfox
Így jár aki nem ment... <#nezze>
Legközelebb már tudod. Neked meg tegnap volt áramszünet, de szerencsére elõtte mentettem kb. öt perccel. 😊

hát gyerekek örökre elment a kedvem az fm töl!!!!!😞
már 4 ora hoszáj játszok az ajaxal és jobnál jobb eredméyneket értem el mint például az ajax 6 - 1 juventus és a rengeteg igazolás is pesrze!!és a boldogságomat tönkre tete eyg kék halál!4ami bejöt a gépemen!!!és mert nem mentetem tersmészetesen enek vége uyghyog töbet nem játszok:S:S:S:S:
zaki

egyel alattad

BUDA > miskolc.

Atesz89
Kanál, mi a neve?

nem hiszem, rincon a sao paolubol

BUDA > miskolc.

zaki
Nem rossz... Generált?

Atesz89
Hali és grat all most értem haza a<#violent><#violent>suliból

caha eloszor jatszottunk eher mezben, mar 2 eve ezzel fradi mezcsomaggal nyomom xD

BUDA > miskolc.

ez meg a jobb vedom, ot is iden vettem 100 penzert

BUDA > miskolc.

zaki
Majd belejössz, és egy Herthát verni idegenben 3-0-ra az nem egy rossz eredmény, sõt.... <#eljen>

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

ezis lehetett volna 10 :o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ja énis pont azon gondolkoztam hogy gond nélkül elfogadnám a 14.helyet😄

am én lövöm majdnem legtöbb gólt,de így is annyit elbasznak hogy az már fájdalmas

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ja ize.. kep :c

BUDA > miskolc.

zaki
Hú de kemény bazz... Mondjuk nekem is elég durva balbekkem van, és most van egy 17 éves gyerek is, aki nagyon nagy jövõ elõtt áll, majd mutatok róluk képet.

hat nem a legacelosabb az teny, de ha igy folytatod siman meglesz a 6-10. hely, elso evben mar az is jo lenne vegeredmenykent ahol most allsz 😄

BUDA > miskolc.