Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
jo vagy Liszi<#bohoc>

eyg tabellát nyomassá

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sysfox
Nem éppen élcsapat a Blackburn, annak ellenére, hogy "élõben" most elég jók. De amikor kijött a játék még a tabella vége felé tartózkodtak.

Én is szeretem megcsinálni a csapatomat, de gondolom mindenki. Most - 4 év után - már kezd olyan lenni a csapat, amilyennek szeretném. Azt gondolom, nagy sikerek elõtt állunk, ha mindenki odateszi magát. Remélem már idén.

Érdekes, hogy az "alapcsapatból" már csak Enckelman és Nelsen van nálam. De Nelsen addig marad, ameddig akar. Õ az a játékos, akit nem fogok eladni, pedig irl nem szeretem annyira. Õ olyan nekem, mint Gabbernek mondjuk Santana...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

asfa
én elsõ évben bajnok voltam a fioval :|

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

9csöves9
és van ott kb 5 ember akikbõl annyi lóvét szakíthatsz hogy csak na

na mindegy nem kezdtem még velük hál'istennek,tehát nem pofázok bele<#gonosz1>

jaja de naggyon x@
pedig elõtte viháncoltam mert mélyponton voltunk x$
Inter-Zaragoza

soma22
hát nemtudom...5 kölcsönjátékos a kezdõben akik elmennek év végén, a vezetõség abban reménykedik hogy nem esünk ki. fiatalok kimondottan jók, de fiatalok, no rutin. pénz nincs hogy embert vehess, edzõk alig vannak, szóval nálam ez nagyon messze van a nagycsapattol.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

EmIn3m02
sõt..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

soma22
akkor egy sorstárs😊
lassan kezdem érteni a csapatépítés lényegét. ugy látom itt joval nagyobb hangsulyt kell fektetni az edzésekre, edzõkre, mint korábban.

😄DDDDDD

BUDA > miskolc.

9csöves9
azért a fiorentina csak pár lépésre van a nagycsapattól

EmIn3m02
gyahh toró akkora golt vágott O::::::::

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

soma22
nyekemis😊 taníts mester😄

ugye hogy idegesito? 😊

BUDA > miskolc.

Sysfox
Én is nagyon régóta játszom menedzser játékokkal, de eddig az FM sorozattal nem értem el nagy sikereket, hiába vertem végig a világot régebben.

soma22
ípppen😊gratu😊

zaki
Te vagy a példaképem! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

EmIn3m02
O:<#worship><#worship>

zaki
Jézusom, részvétem... 😞

soma22
de gondolom te sem egy csucscsapattal indultál neki.én azt szeretem ha nekem kell csapatot csinálni, és nem egy kész csapatot "irányitani", max majd a sajátot ha elkészül(soha)
mért lennél béna?ott az fa kupa, stb...

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
asszem befejeztük az elõbb,ne akarjá flémelni 😛

Sysfox
Én az elsõ évemben tökutolsó lettem a PL-ben...

Aztán 1. a másodosztályban, majd 9. a PL-ben, majd 8., most meg a 3. helyen állok 4 forduló után.

Nekem sem megy annyira, de már nyertem egy FA-Kupát, furcsa módon másodosztályúként.

Na elsõ pikcsurom!
Ilyen amikor a 3 kapusomból 2 sérült az egyiket kiáálítják,helyére egy csatár áll be majd õt is kiállítják,végül egy kp. áll be a kapuba!Elsõ vereségem idén,de hogyan már bazze'?!!!<#mf3><#mf3><#gonosz2><#duhos2>
Inter-Lecce

gabber_saviola
jah HAJRÁ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Otthon kivered õket, mint a f...t. <#nyes>

kicsit leneztem oket -.-

BUDA > miskolc.

soma22
nem parázok, régebb ota játszom managerrel mintsem beparázzak attol hogy az elsõ évbe nem vagyok bajnok.sosem nagy csapatokkal nyomtam, igy nem volt egybõl minden az enyém.majd 1-2 év és akkor már az ÉN csapatom lesz, de most még csak alakul.ha akkor sem érek el sikereket akkor van para😊

DONGUBA
ja amugy tsoki ki ez az idiota ember??

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
belejössz ne parázz 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
mit szoljak én?😄eddig csak negativumok, nekem még nem kellett gratulálnia senkinek😊
tanuloév😊

McFrost
psszzzttt...ne buktass le!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Most már tényleg kellene valamit produkálnom... <#smile>

gabber_saviola
remélem a multkori agyarmenõs-privátüzenetküldõs stílusodat levetkõzted már 😄DDdddddddd

amúgy csoki

EmIn3m02
sejtettem,páj.

gabber_saviola
Õ nem olyan visszatöltõ mint Te 😄DDDDDDDd

gabber_saviola
fudejovaty

soma22
azt használom, de eddig láttátok az eredményeket.tény hogy nem minden a taktika, csak gondoltam van valakinek más is mint az.
vezet az ascoli ellenem...

gabber_saviola
😄DDSADASDaSDADASDaSdad

gabber_saviola
szia

gabber_saviola
faqban ott a frakoelsotaktikja

DONGUBA
Nem ertek egyet de mind1 vege

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
kézifékre gépelj rá öcsi!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Atesz89
Grat<#taps><#taps>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

McFrost
sok benne a piros

EmIn3m02
Te nem akarok offolni,de itt tevagy az egyik gyöngyszem pontosan ebbõl a szempontból már ha tudod mirõl beszélek :}

Atesz89
Nocsak felemelkedhet a ciprusi válogatott?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

McFrost
ölég jó csapato bombáztá össze Csobinger!
GRAT!

zaki
Thx. Sajnos nem vmi éles a kép. 😞

kul, grat <#eljen>

BUDA > miskolc.

zaki
GRAT!!!4

Kapo egy állat... <#eljen><#eljen><#eljen>