Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricco return😊 nah rayosok szabin kivéve akik jönnek az EB-re...a cél a döntö...és ha lehet ott nyerjünk is😉

fsgh
<#duhos2>Már lõtt 2 gólt 4 meccsen<#duhos2>

Mentem aludni jo8 all!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
tééényleg!!
van valahol jol bevált edzés amit le lehet szedni?vagy totozzak fél napot vele?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

voltage
hali arminho & asfa

asfa
felhõszakadás miatt de erre van az offtopik :|
amugy grat all!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
nekem moindegy hogy szúrod el az életed😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hi és grat all
nemtudjátok mérnem megy a barca meccs?

fsgh
hidd el jó õ!😊 volt már nálam igAZ a 05-ben de ott nagyon álla volt..(vettem volna jobb csatárt is de ebben azárban nem volt és aki volt az meg nem akart jönni...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
😄ddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄DDDdddddddddddddd
mibaj? -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Yoowan yoowan nem kell leharapni a fejem rögtön, csak próbálok wmi megoldást találni... mer én nem wagyok ennyire teli léwel h megwegyem redetibe... de akkor mentem is, csá.
voltage
cinkes<#szomoru1>

voltage
hali & grat! jó gémelést

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

voltage
itt olyanok vannak akik megvették a játékot, aki pedig nem vette hanem letöltötte az pedig nem veri nagydobra szal sztem ne itt keresd a megoldást

McFrost
Te beteg vagy!
Lúké ért max egy kocsi ganyét adtam vóna!

hali mindenkinek
egy hete kezdtem egyet az Angol Conference délben a Farnborough-val<#idiota>,egész csapat részidõs volt igy dobtam nekik teljes idõs szerzõdést😊minden edzésem 3 csillagos hála az olcsó magyar edzõknek igy fejlõdgetnek a játékosaim eléggé...most 24 meccs után 2. vagyok 12 ponttal lemaradva a gyenge kezdet után és FA trófeában is menetelek😄...és most sikerült lezsiroznom következõ évre Shaka Hislopot a West Hambõl remélhetõleg már ötödosztályba😄...szedtem össze pár csávót U-18ból is meg tartalékból szal megy már a menetelés<#ravasz1>

Csáó!

Olyan kérdésem lenne, hogy ti honnan szedtétek le a játékot, és hogyan indítottátok el? Mert próbáltam hogy felteszem a 3-as patch-t, hátha megjawul a Thai Bathos pénznemes problem, de azzal meg sehogy nem tudom elindítani, csak a 2-es patchel és a crackel megy... A FAQ-s megoldás sem wolt yoo. És ha leszedtem a játékot, és utána újra felraktam más meghajtóra, akkor sem tudtam már felrakni a 2-es patcht, mert azt írta, h már fentwan a 3-as patch... pedig nem raktam fel. ( Wanadoorol töltöttem a játékot... )
McFrost
grat mindenkinek!
gabber moderáld má magad😛

fsgh
elsõ évben õk jöttek!

voltage
lol

fsgh
Hello

zaki
Thx.

voltage
Ti mikor állítjátok be az elõszezoni edzést?

voltage
Anglia(Nationwide Conference és felett), Franciao.(csak Ligue 1), Németo.(Bundesliga), Olaszo.(Serie C2 és fölötte), Hollandia(Gouden Gids Divise és fölötte) Spanyolo.(2a División és fölötte)

gabber_saviola
csoki és hajrá

Mor3llo
Az szép....de Magathot elküldeni ...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Milyen ligák vannak nálad bejelölve?

gabber_saviola
jövõre el biza 😛

voltage

fsgh
Eladod megint?😄DDD
R10:GRATULA!!!

voltage
hali & grat mindenkinek!

gabber_saviola
csoki yo8

R10

az elején 22 másodperc elteltével kaptunk egy gólt azt nemadta meg a bíró és ez lett belõle 😄DD

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
😄DDDDDDDddddddddddddddd

Még Zamparini 2007-ben igazolta le ugyan így, rá 1 évre gyorsan eladtam, most meg megint megveszi 😛

13.75 millát játszik most el Zamparini

Mor3llo
Hna, megyek is, további jó játékot mindenkinek, jóéjt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
pont ugyanezt akartam mondani ugyanannak!😊)

hello,grat!

gabber_saviola
hello,grat!

Mor3llo
Imi, az semmi...nálam voltak olyan sorozatok h egymás után 4 meccsen fújtak ellenem büntetõt<#szomoru1> sajna most értem haza, ma már nem gamélok, de majd holnap délután nyomom Neki...elsõ vaok a BL csoportomban 2 meccs után 😄 1x legyûtem a Brügge-t 2 nyuszira, aztán meg a CSZKA Moszkvát 3:1-re idegenben 😉 ... de Tamudo továbbra is sérült sokáig <#levele><#falbav><#levele>

BlueMaster
Grat! <#worship><#worship><#worship> Nem semmi 2 gól a meccs legvégén!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

fsgh
<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

csõztõk és grat mindenkienek!!!

Én az ajaxal tolom már az elsö évadom márciusába járok és csak 24 mecsböl 12 gyöelem!!!nagyon gyenge szerintem!!!😞
de az öröm rajat az hoyg még akor is elsö vok😄
nagyon gynege ezb a holand bajnokság
következö éeb már 15 mecs után eldöl hogy én eleszek a bajnok😛
R10
na elõfizetek VIP-re majd kreálok vmi logonak látszó tárgyat és folytatom a menetelést 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
😄DDDDDddddddddddddddddddd

gabber_saviola

két új sztárom:

R10

nagyon sok helyzet kimaradt de elégedett lehettem a meccs végén 😊

a Basellel játszok a csoportba kerülésért

!!!Hajrá Brazília!!!

BlueMaster
Na ja õk a címvédõk mi meg most indultunk elõször a BL-ben a klub történetében...
Ok megpróbálom ugyanazt a taktikot az 1. félidõben, de az a baj, hogy gólt kell rúgni Milánóban meg 1 csatárral játszottunk...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

soma22
tapasztalatom szerint az intert elég nehéz legyürni, de ez az eredmény idegenben sztem jo, én ugyanigy kezdeném az elsõ félidõt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

BlueMaster
😄DDDDDDD