Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az agyam eldobom....

nekem nem engedi huzgálni az edzéstervet, csak az alsot...miért?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
jo megvan, csak nem találtam a hszt a keresõvel emiatt nem értettem, mér megvan és vili és köszi neked is meg Gabbernek is😊
lehet mégse rugnak ki ... az elvárásuk az volt h negyeddöntöig menjek..hát ez sikerölt
melyik edzést is?
ezt nem értettem😊
mert az edzõket megcsináltam csak hogy alap e kell vagy van valami extrabevált?
ezt nem értettem😊
mert az edzõket megcsináltam csak hogy alap e kell vagy van valami extrabevált?
wáááá szétba** az ideg...belgák 2:1re levertek...tutti kirugnak spanyoloktol<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Picit mérges vagyok, amiért a 17. percben gyakorlatilag vége lett a meccsnek. Miért állnak le? Mind1, megyek meccset nézni, késõbb még lehet lenyomok 1-2 meccset.

meglepõdnék ha a belgák megvernének😛
közben kompany-nak lejárt a szerzõdése erre ajánlottam neki szerzõdést és nem ám hozzám jött volna hanem az atlético madridhoz...wááá...nem értem
közben kompany-nak lejárt a szerzõdése erre ajánlottam neki szerzõdést és nem ám hozzám jött volna hanem az atlético madridhoz...wááá...nem értem
na egész türhetõre kihoztam az edzéseket, van több 4 csillagos, de sajna 2 2 csillagos os.jövöre fejlesztés😊
köszi azért. edzésterv az jo az alapbeállitott?
köszi azért. edzésterv az jo az alapbeállitott?
angolokkal meg 2:2 lett és besorsolták a negyeddöntõbe belgiumot...elégedett vok ededddig
wehe😛 ausztriát 3:1re vertem😊
egyenlõre csak csira van...és mint mondtam sokkal kevesebb edzõt látok az edzésnél mint a személyzetnél
na jön az ausztria elleni meccs😛
1edzõt csak 1vmihez ossz be(kivéve a csirákat, azok csak arra kellenek h ne legyen kemény az edzés)
sztem is..angolok vernek max meg...2010es VB-n az elödöntöbe is õk gázoltak el😞
elolvastam a FAQ-os dologot, és az okés.de a személyzetben sokkal több edzõt látok mint akiket ki tudok választani.namost jo edzöket nem tudok leigazolni, ezekkel kellene élni, szét kellene osztani.nem lenne rossz ha valaki megosztaná az esetleges jo dolgokat amikre figyeljek, ami neki bevált.mindennel kapcsolatban
szerintem az naggyon sok érte:S
2012EB csoport:Ausztria,Dánia,Anglia,ESPANA
Dánok leverve 2:0al😊
Dánok leverve 2:0al😊
3milajt
hát nemtom jelenleg ellenzük a helyiek:S
edzéstervrõl még mindig nem tud nekem mondani senki semmit?
en vb-re megkaptam svedeket, kolumbiat meg bahreint
BUDA > miskolc.
Ne aggódj, lesz az majd sokkal nagyobb is: Madridos mentésemben a Rayonak vmi 48ezres stadionja van már, nem emléxem pontosan, majd megnézem.
Most hog ynézem, nem is olyan nagy baj, hogy nem vettek fel a magyarok, mert elég kemény csoportba kerültek az eb selejtezõkben:
Olaszország
Románia
Macedónia
Észtország
Én meg:
Franciaország
Fehéroroszország
Málta
izrael
Olaszország
Románia
Macedónia
Észtország
Én meg:
Franciaország
Fehéroroszország
Málta
izrael
nálam már 7év alatt 10ezerrel bövitették(jelenleg 25000es😛)