Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fiorban egynlõre nincs ilyen, éppnehogy egy minimális rotácio mehet...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Brazilokkal naon megy...most szivom a fogam hogy amig spanyol manager voltam egy pár jo pléját akik megkapták a spanyol állpolgárságt azokat behivtam oda...most meg tök jo lenne ha itt lennének a brazil keretembe...😞 😛 na mind1 a keret hatalmas minden brazil egy fenomén...
én kérek elnézést😊
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Kinek mik a tapasztalatai vele(3 csatárom is jobb értékekkel rendelkezik nála)kapcsolatban?
Menyire gólérzékeny és menyi az átlaga(kb.)?
Szerintetek jó vétel volt?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Jo8 all!😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kanál hogy álsz közel a béel döntõ?😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8