121242
Football Manager
  • hunbasser
    gratulálok mindenkinek!

nem szeretném felsorolni a neveket,mert sok van :) hál'istennek nem sok időm van gép előtt ülni,szóval így sok hsz-t elolvasni egyszerre,és még meg is jegyezni az embereket...meg hát amúgy sem illik,mert lehet,hogy a végén még kihagyok valakit,meg kiemelgetni annyira nem jó :)

lehet,hogy holnap este folytatom a Dunaújvárossal.össze kéne már rakni ezt a csapatot,a szezonkezdet is nagyon rossz volt,feljutás megint nem lesz meg,mert a zte nagyon elhúzott :D nem baj,azért élvezem,és folytatom,nem adom fel.
  • totti10
    megvan a továbbjutás:)
  • totti10
    hi

grat kraawz, atesz
  • kraawz
    Jó hogy írtál. Kapott is 3 hét pihenőt :DDDDDDDDDDDDDD

Intertotó-kupából laza továbbjutás, a kulcsemberekkel hosszabítok. Elköltöttem 9M fontot igazolni,és több pénzem van,mint eddig volt . raj :D
  • Zsolti9014
    grat!
    nekem Tomasson is jól termelt, csak 2 bajnoki vereség után inkább a Cisco Romával folytattam/folytatom. holnap hozok képt is.
  • kraawz
    Boavista:Villareal 1:6 ( Half-Time)

G: Delgado (4) , Forlán (2)
  • kraawz
    Felkészülés jól sikerült naon:
    Sporting 5:0
    Porto 3:1
    Benfica 3:0

És az igazolásaim is jól sikerültek,még Guardadoban bízom,hátha eljön. De védelmet,közzéppályát és csatársort is sikerült erősítenem,ráadásul az ifikre is maradt pénz :P (L) diszgém
  • kraawz
    Érkező még nem volt,full alapkerettel. Első félidő támadás,2. kontra ..

• kraawz
    azigen grat. csoportban gondolom 4. kalapból sorsoltak :SS

egyként nagyon fanatikusan kezdtem ennek a mentésnek. mindent precízen beállítottam,egyedül anyagiakkal lesz gondom 1. évben. Most Sporting ellen néztem végig meccset , állítgattam csúszkát,és lemostuk őket nemkicsit a pályáról.
  • Atesz89
    Hali mindenkinek!
    Grat Zizou,Totti!

Amekkora mákunk volt a Pool ellen annál kevesebb volt a sorsolásnál 3 kb egyforma erejű csapatot kapatam a Valenciát,a Romát és a Marseillet
  • DaMarcus
    Falcao-t hozd is el, mind1 hanyas a PA-ja mindig jó :) csak az a baj h angliába nem kapja meg első évben a munkavállalásit, 2. évbe meg már drága :(
  • kraawz
    Meglátjuk. Gép generált annyi jó pleját,hogy hihetetlen. Csak 3M font körül kezdődnek,szal ha 3mat elhozok már örülök. Viszont Falcaot minden áron el akarom hozni,5M font a srác és 189 PA
  • DaMarcus
    nem lehetetlen a villarreal-lal
    én első évbe 2. lettem velük
    11m font sok mindenkire elég a részletre veszel
  • kraawz
    5M font a klub egyenlege,kértem pénzt igazolni,erre kaptam 11M fontot. -6M font körül már elég xar. Első évben max UEFA van,23k-s stadion ... Szerintetek mennyi mínusz lenne kb. ? :S
  • kraawz
    este hátha leszel

megéri egyként a figyelmesség. Most szúrtam ki,hogy Santi Cazorlat ( Recreativo - 6M font ) 70k-ért meg tudom vásárolni :PPPP Nemrossz sztem
  • soma22
    Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek, remélem mindenki hatagszik, hogy nem emelem ki, de az elmult időszakban elég kevés időm maradt Rátok, és a gammára.
    Ma jó lenne egy kis időt szánni rá, mert utánna megyek nyaralni, és ott nem akarok gépet látni a közelben:D

Pár megjegyzés:
    -sajnálattal tapasztalom, hogy senki az ég világon nem segít az fmfansite szerkesztésében amióta az megvan. Amikor csak tervezve volt, akkor elég sokan igérgettek minden jót. Ez így mondjuk ki halálra van ítélve.
    - örülök, hogy lassan helyreáll a rend a fórumban, szerencsére egyre kevesebb dolgom van, ez nagyon pozitív, remélem így is marad.

no akkor köszönöm a figyelmet, további sok sikert mindenkinek a gammához:)
  • kraawz
    Viszont ezt a gammát nem akarom elkapkodni,mint Dortmundost. César Arzo,Riquelme , Xisco.. 3 kulcspleja kölcsönben,ketten meg sérültek 9 hónapra. Szar 1. évem lesz :S
  • kraawz
    Üdv és grat mindenkinek. Szerintetek Villarealnak mi a gyenge pontja? Mert most nézegetem,elég necces lesz 1. év. Védelem elég ramaty,középpálya elég jó , van 2 jó VKP meg 2 jó AMC is. Riquelme ugyebár kölcsönben,Gonzalo Rodriguez meg 9 hónapig sérült. Forlán aki igazi csatár,Guille Franco nem az igazi, Nihat - Forlán páros jó,Thomasson is csak kölcsönben van. Ötletek ? :S
  • JackDaniels #116409
    Nagy grat! Simán meglehet a továbbjutás ebből a csoportból.:) Hajrá!
  • vmvr
    grat!
  • DONGUBA
    Szia zaki
  • zaki
    Nem kicsit, nagyon... :D
  • kretyás
    de!
    Bryant denemtom mérnem láccik :|
  • zaki
    Hogyhogy csak 3 csapat indulhat a BL-ben?
  • zaki
    Grat, szép háttér...
  • Zsolti9014
    grat mindenkinek. néhány barátságos meccs és fizetéscsökkentések megvannak, mindjárt kezdődik az új szezon a Cisco Romával.

atigazolásra 0 pénzt adnak, de még ingyen sem tudok igazolni, mert lecsökkentették a fiz. keretet, amibe csak nehezen tudtam beleerőszakolni az eddigi játékosok fizetését. majdnem mindenkinek 50%-kal le kellett csökkenteni.

azt tudnám hogy hova lett az a 300 ezer euró, ami megmaradt a tavalyi átig.-ból...
    meg a bar. meccsek bevétele...
  • totti10
  • Zizou5
  • soma22
    nincs off, ott az offtopik
  • vmvr
  • totti10
  • totti10

illene továbbmenni...
  • totti10
    neked is grat!
  • Atesz89