Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM fenn
6.0.3 fenn
Aurora skin fenn
FMScout fenn
training fenn
ellenben a grafikai csomag link nem megy a faq-ban, bár ezt eddig is túléltem.
viszont Quentin taktikját megköszönném ha valaki feldobná.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
20227!
20227!
dehamár itt tartunk mondok egy cselt: nézd meg scoutban, akinek ien státusza van kb a value-ja 10%-ának befizetése után simán el tudod hozni kölcsönbe. én pl Farfán-t szereztem meg így legutóbb
1. mióta itt vok eladtam max 3-4 embert (5év alatt)
2. minden meccs elõtt-után beszólok, de semmi (a státuszomban "média-barát menedzser" vagyok
20227!
20227!
Ezek után azt gondolom,hogy kizárólag csak a nélkülözhetetlen játékosra nem jön ajánlat
na ez még nem jutott az eszembe
20227!
A hûség akkor nõ, ha viszautasítassz egy ajánlatot.
Az Igyekvést nemtudom!
a játékos státusza a legmagasabb szinten indispensable, magyarul nélkülözhetetlennek fordítanám, fingom nincs hogy van.
a legalsó meg az hogy nics szüksége rá a csapatnak rá.
szal ha alulról a 4.re nyomod állandóan kölcsön akarják majd venni
Elõre a Bajnokicímért és a Bl-ért!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Akik olaszban játszanak mondanának pár tanácsot(milyen bajnokságokat érdemes beállítani az olasz mellé, mûködnek-e ott a máshol bevált taktikák,stb..)?
Amúgy IRL hanyadosztályu és hogy áll most a Napoli?
A játékban általában hogy szerepelnek?
nátingem foreszt?
párma?
betisz?
herta?
psg?
márszej?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
Kidobott a játék (gondolom elfogyott a memória és most vissza se enged és már jórégen mentettem.
Na mindegy újratelepítem és kezdek egy újat (ajáljatok valami nagymultu, de jelenled gyenge proficsapatot valamelyik bajnokságbol) az új Skin-el és remélhetõleg Gabbar álta a barátnõmröl készített háttérrel!
figyelmetlen vok
kössz Franco bár te sem erre gondoltál mégis rávezettél😊
20227!
20227!
20227!
Na most a téli szünetben 5 ember lépett így le (inter,udine,werder stb.),kaptam értük 50 m fontot ami nem rossz,de a faszom kivan,hogy meggyengültem a milan elleni béel meccsek elõtt😞((((
vélemény?
20227!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
20227!