Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
F.A.Q-ból

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hello!

Honnan lehet letöltni magyarítást meg egyéb extrákat?
McFrost
csak Veled együtt vállalom😛
kell egy grafikus:gabber
egy egós/profi szkúter:Franco
mániákus gémer:Zakker
rangidõs:Jack
csíter:én
higgadt:te

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
csoki fájreksz komám 😛
jaja jó ötlet nagyon, de a házigizdaságot továbbra is átadnám vkinek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
méltó rá, csak ugye õ sem tud itt lenni állandóan, ezért kéne vki aki akkor itt van amikor õ nem 😛

tudom...bonyolult 😊 de sztem logikus

Avanti Crociati!

9csöves9
sztem is átlehetne nevezni,és jó így ahogy a topik van

ha meg Gábor nem akar házigazda lenni az is érthetõ,simán találunk olyan régi motorost aki méltó a feladatra

-grat mindenkinek amugy-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Hello!

Honnan lehet letöltni magyarítást meg egyéb extrákat?
voltage
grat!
hát nem tom én a képeken nem szpemnek veszem mert így meg lehet figyelni h halad a másik meg stb, szal sokat lehet belõle tanulni is és sztem is úgy jó a topik ahogy van, akinek eddig nem tetszett az nem is jár ide és mivel elég sokan járnak ide naponta így ez sztem mutatja h mennyire jó a topik

Fyrex
sztem már csak a házigazda véleménye hiányzik a dologról

meg persze azért kiváncsi volnék a többiek véleményére is

attól hogy valaki segítõkész, még nem jó házigazda 😊
de például ilyen értelmes manusokra céloztam mint TE! 😊

Avanti Crociati!

voltage
hát végülis sztem nem rossz ötlet átnevezni és elég jó megoldás, de a házigazda témához nem értek így nem tom h lehet megoldani

McFrost
<#eljen><#worship><#taps>

McFrost

McFrost
szerintem mindenki segítõkész
ez egy offolós , kép szpemmes topik , mindenki így szereti ,akinek nem teccik elmegy az indexre....
ez a véleményem....egyszer majdnem behalt a topik a sok fasszág miatt , én 8 óra meló után a szabadidõm felét itt baxom el ,azért mert király így!

voltage
hali & grat
hali Fyrex

Fyrex
jah és kine haggyam grat minden sikeres managernek 😊

Avanti Crociati!

nem gyenge amit mûvelz a Rennes-el😛 grat

Fyrex
hali all!

a 2007es topik megnyílta után sok vita alakult ki a témával kapcsolatban, és Frost felvetette hogy átkéne nevezni ezt a topikot simán Football Manager topikra, hogy ne legyen évrõl évre ez a topiknyitogatási kényszer

én támogatom ezt az ötletet, csak egy tapasztalt embernek aki sokat van itt segítenie kéne gabber munkáját, bár nemtudom hogy megoldható e vhogy több házigazda egy topikban

várom a véleményeket

Avanti Crociati!

Atesz89
Hali és grat all

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
A végére sikerült izgalmassá tenni a meccset:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

kemény vagy😊

McFrost
nics megállás😛

még mindig tart a gyõzelmi szériád a Chievo-val?😛

én is 4-5 éve szerettem meg õket nagyon amikor egy két szezont töltöttek az élvonalba😊 velem a legszebb éveiket élik meg😊 na mingyárt jelentkezem a milan elleni meccs eredményével

voltage
csõ<#wave>

McFrost
Hail all & GABBER
jók vagytok!

gabber_saviola
szevasz István pajtás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
látom az egyik kedvenc spanyol csapatommal vagy, hajrá!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
jaja ájszmen a név, mostmár beugrott <#vigyor3>

voltage
okés<#nyes>
Iceman a neve asszem

gabber_saviola
vagyok-vagyok persze
IGÉREM ma felkerül az én csomagom és a Magyar mezes csomag is (hirtelen nemtudom a srác nevét szorri) <#vigyor3>

voltage
Gabber nem tom itt vagy-e, a grafikai csomaggal mi a helyzet?<#vigyor3>

voltage
lol...

voltage
cinkes:S
hát a BL...nem tom h sikerül-e valaha de próba cseresznye😛

cukor

nem vok bigjó😛 mentem dolgomra...jó játékot sok golt

nah akkor béel még nálad is várat magára

ebböl se lesz címvédés😞

gabber_saviola
grat mindenkinek , bigjókvagytok

voltage
elõször kiestem a csoportkörbõl és megnyertem az UEFA kupát, másodjára az egyenes kieséses 1.fordulójában búcsúztatott a Chelsea:S

Sysfox
Jöhetnek majd a képek! Várom õket!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

jah ingyen akkor az más téma...😛 de mondom lõ 13at😉 lens-al béelbe miket érsz el?

ugy tûnik 2013ra se sikerül továbbjutnom béelbe az elsõ kiesési körön...most jön az elsõ meccs a milan ellen de majd csak este mert mennem kell....nagyon nagy adag szerencse is kéne ahhoz h továbbjussak...jo lenne már akár a negyeddöntõig eljutni...

voltage
csak tavaly igazoltam ingyé, ahhoz képest nagyon sokat fejlõdött mert elõtte nem nagyon játszatták

13golt josolok neki erre a szezonra😛 thnx aszt hittem h 2010tájt jobb ennél....

Seraf
Hát alap keret + 4-5 playa nem tul idealis a L'Pool ellen de mivel nem igazan kedvelem oket ezert megverem oket😛

voltage
grat & hajrá!

voltage
most kezdõdik a szezon szal még nem annyira jó

keretrõl dobsz egy képet?

Jabba
Ehh
Most jutottam be a BL-be <#taps>
Az Arsenal kárára ... 2-2 idegenben lõtt gól póver <#nevetes1>
Amúgy a Haladással tolom most nem valami külföldi nagycsapattal
2012-ben járok , Egyenlegem 2OM euró /volt 1-2 komolyabb játékoseladásom <#vigyor1>/

kapod qtya :))

Hanke-rol dobswz egy képet?😛