Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Honnan lehet letöltni magyarítást meg egyéb extrákat?
kell egy grafikus:gabber
egy egós/profi szkúter:Franco
mániákus gémer:Zakker
rangidõs:Jack
csíter:én
higgadt:te
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
jaja jó ötlet nagyon, de a házigizdaságot továbbra is átadnám vkinek 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tudom...bonyolult 😊 de sztem logikus
Avanti Crociati!
ha meg Gábor nem akar házigazda lenni az is érthetõ,simán találunk olyan régi motorost aki méltó a feladatra
-grat mindenkinek amugy-
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Honnan lehet letöltni magyarítást meg egyéb extrákat?
hát nem tom én a képeken nem szpemnek veszem mert így meg lehet figyelni h halad a másik meg stb, szal sokat lehet belõle tanulni is és sztem is úgy jó a topik ahogy van, akinek eddig nem tetszett az nem is jár ide és mivel elég sokan járnak ide naponta így ez sztem mutatja h mennyire jó a topik
meg persze azért kiváncsi volnék a többiek véleményére is
attól hogy valaki segítõkész, még nem jó házigazda 😊
de például ilyen értelmes manusokra céloztam mint TE! 😊
Avanti Crociati!

ez egy offolós , kép szpemmes topik , mindenki így szereti ,akinek nem teccik elmegy az indexre....
ez a véleményem....egyszer majdnem behalt a topik a sok fasszág miatt , én 8 óra meló után a szabadidõm felét itt baxom el ,azért mert király így!
a 2007es topik megnyílta után sok vita alakult ki a témával kapcsolatban, és Frost felvetette hogy átkéne nevezni ezt a topikot simán Football Manager topikra, hogy ne legyen évrõl évre ez a topiknyitogatási kényszer
én támogatom ezt az ötletet, csak egy tapasztalt embernek aki sokat van itt segítenie kéne gabber munkáját, bár nemtudom hogy megoldható e vhogy több házigazda egy topikban
várom a véleményeket
Avanti Crociati!
jók vagytok!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
IGÉREM ma felkerül az én csomagom és a Magyar mezes csomag is (hirtelen nemtudom a srác nevét szorri) <#vigyor3>#vigyor3>

Most jutottam be a BL-be <#taps>#taps>
Az Arsenal kárára ... 2-2 idegenben lõtt gól póver <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy a Haladással tolom most nem valami külföldi nagycsapattal
2012-ben járok , Egyenlegem 2OM euró /volt 1-2 komolyabb játékoseladásom <#vigyor1>#vigyor1>/
kapod qtya :))