Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Húúúú, jó a keret.Viszont a stadion télleg elég nagy, a 21000e-s számlához képest 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem hivhatok ki nagycsapatot...vagyis h csak ausztrália és oceániai csapatot hivhatok ki😞 szívás...

Mor3llo
hna, 1:1-et nyomtam a Brugge-zsel idegenben a BL-ben!13 pontom van, és még van 1 meccs..már nem lehetek 100%-os a csoportkörben :'((( végre meglesz a Fred-Raul Tamudo csatársorom..végre valahára!De mostmeg Coupet,Wiltord,Pedretti sérült..Cacapa meg mostanában épül fel 5 hónap után..az értékei kb a felére csökkentek 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

melyik csapatot hivjam ki bari meccsre?(csak h megkinozzam magam)

nem mond6om meg😊

elég nagy a stadion😊

Atesz89
Mi a SZTÁR neve le akarom igazolni 😄DDD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Mennyi lé van a kasszában? S mekkora a stadionod? 😊

soma22
jol becsüld meg😄😄😄😄😄😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

köszönöm...a legértékesebb játékosom 14 azaz tizenégy ezer eurot ér😊

5w0rdf15h
nem a mankeszteres a 91. percbe kapta a pirost -.- szal ezt jól bebukták, siránkozott is ferguson ezután 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ez szép😊 én se xeretem a mennyút😊 drakula

soma22
sok sikert😊

zaki
Bazz, nagyon unatkoz6sz... 😄

most mér?ideges lettem mert nem lehetek a comoval....lett belõle ez...mibe fogadjunk h ide még magyar spiler se fog eljönni?😄

5w0rdf15h
enyhén sérült a fél csapat

kösz a gratokat 😊

soma22
grat, bár én forditva érzek😊csak nem bunyo volt hogy 1-1 piros lap volt?

ez nem áprilisi tréfA😛 ez a valóság😛

Atesz89
Te nem vagy normááális 😄DDDD

az uj csapatom...😄

Atesz89
Szép,grat

5w0rdf15h
:ADSSAS:AS:SADADGD:SFDSGSHADDDDdddddddddddddddddd 4et vágtunk nekik 10 emberrel -.-

Atesz89
Nem valami nagy csapat,de megszórtuk õket :

Seraf
Visszatertem Grat mindenkinek,na most ez csak ugye poen h McFrost az uj hazigazda?😄

Van egy Sky sportos pop-up. Hová kell betenni ?

soma22
az😄
a körmöm lerágtam csontig annyit támadtak, de lobont 10-re védett(man of the match) a védöim pedig 9-esek voltak😄
kiba jo meccs volt😄de még jön 2x a bayern, és még az arsenál is idegenben...nem hiszem hogy továbbjutok

5w0rdf15h
ez csít -.-

Atesz89
Nekem is 3-at rúgott de sz@rt sem ért vele 😄DDD

soma22
akkor rettegjenek az ellenfelek!!😊

Mor3llo
grat!!! (FELÉPÜLT RAUL TAMUDOOOOOO)

Atesz89
grat auch

Atesz89
grat

soma22
kifáradtak nagyon, de büszke vagyok rájuk. hihetetlen teljesítmény, végig támadta a meccset az arsenál, de Lobont állta a sarat a védõimmel, elöl pedig kegyetlenek voltunk!gratu magamnak😄

Mor3llo
A meccs:

A leggyorsabb gólom eddig, és havas pálya 😉 :

Mor3llo
Huh, most nyertem a Lille ellen 7-0ra..és HAVAZOTT!!!!!!😄 és piros lasztival nyomtuk 😄 mellesleg Carew-t valszeg kirakom a kezdõbõl.Amilyen jó volt elsõ évben..annyira rossz most.Recobá-t pedig inkább csatárposzton játsztatom, mert ontja a gólokat.És még Fred, és már csak 1 pár nap és felépül Raul Tamudo 😉

gabber_saviola
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
huh, ez a Todaro..

soma22
mondjuk valoban jobb lett volna ha nem pont ezt a rendkivül szimpatikus csapatot kalapálom el.
viszont Látom nálad Todaro már rendesen fel van tápolva😊
most nálam a palermo vezeti a tabellát, 6 meccs, 4 gy, 2 dönt, 0 ver.

hmmm, nekem daniele todarom van a palermotol😄
akkor nekem az apukája tolja jol😄

gabber_saviola
hát ennek a házigazda nagyon nem fog örülni 😛

gratula a gyõzelemért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szép ered mény😊😊😊 drakula

soma22
no végre egy hozátok hasonló eredmény😊

Gabber:
remélem nem gond hogy használom Todarot. Kezd nagyon jól játszani, hamarosan övé lesz a kezdõmez😊

gabber_saviola

jo mind1...akkor leszek a San Marino-val...ha jol tom senki sincs velük...elõször csalódtam ebben a fantasztikus játékban...

gabber_saviola
viszlát házigazdám és kellemes jó éjszakát Önnek és kedves családjának

na gase van...minek van benn a játékban ha csak kedvenc csapatomnak vehetem fel???(COMO)

McFrost
yo8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ez hosszu történet, egy kis visszaolvasással megértenéd 😊

McFrost
tölcsd be egy régi mentésed és nézd meg benne van-e

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

miért is nem?:S

jah ast akartamm irni de nem jutott eszembe😛 jah!mekfroszt!seria c1/a-ba nálam nincs como:S:S:S:S