Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Baxa meg! Del Horno-t most vitte el elõlem a Betis, mert én nem tudtam adni neki csak 50.000-es fizut, õ meg 60.000-et kért.<#boxer><#boxer><#boxer>

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

fsgh
???Igen???

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Jöhet! Bár elvileg eddig õk jönnek ha minden jól megy:Mokoena,Guarín,Mikel,Georgiev Blagoy,Nadson És ezzel el is menne az összes pénzem😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
😄DDDDDD Kinemszokta?😊)))

Mor3llo
Imi<#nyes><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

franc0
vagyis de 😊

<õis szokta>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
Nyomjak egy képet, hogy kiket igazoltam a játék elején?

fsgh
Sztem zsír😊 (meg is veszem az ajaxba😊)))

zaki
Sztem nem rossz!

Mor3llo
Mit gondoltok Róla ? (bocsi a rossz képminõségért<#zavart2>)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Atesz89
Grat

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Mor3llo
Fecoh, grat mindenhez 😊

fsgh
Óiási Grat!!

zaki
Ez nagyon szép, grat! <#eljen>

fsgh
És a béel?

fecoh
jav: legfontosabb

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Na megyek lenyomom az év legfonotsabb meccsét a BL döntõt.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Gólkirály:

Év játékosa: Cisse
Év futballistája: Morientes

Év Csapata:

<#hawaii>

Y\'oull Never Walk Alone

zaki
Thx... Nem gizdáskodás miatt toltam be e képet, csak hogy legyen vmi cél elõtted! 😄

fsgh
Grat és thx😊)

fecoh
Grat! 😊

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Na végre valahára befejeztem az elsõ szezonom a játékban <#circling>

Bajnokság vége:

Uccsó mérközésem a szezonban:

Y\'oull Never Walk Alone

Mor3llo
Hna, itt a csoportmeccs, ha nem is 100%osan, de veretlenül😉

zaki
Sok sikert az Ajaxhoz... Én is nyomtam velük, ez a 09/10-es keret:

Eredmények:

Bajnoki címek így lettek meg:

<#pias>

fecoh
Innen --> creased kits

Username: fecoh
Password: cartman

<#smile>

Y\'oull Never Walk Alone

fsgh
csökentsd a fizetéseket mert azok avi szinten nagyon sokat tudnak vinni!
(még régen mikor a cselzivel toltam olyan összegek mentek havonta fizura..😮 😄DD)

Mor3llo
kabbe jóva' ? <#nyes><#nyes><#nyes>

webibebi
ezeket a mezeket honnan szedted le?

msn:[email protected] bárki felvehet

JackDaniels
Vidd vissza az üres üvegeket.😄DD
Mán tudom, köszi.😊

Mor3llo
Basszus...kb 2 hónapja folyamatosan csökken az egyenlegem..most már 107millió az egyenleg, és eddig 20milliós a veszteségem.Micsináljak ?<#mf3><#gonosz2>
(Jack, amúgy 3:1 a Fradinak, de psszt)😉

JackDaniels
😄DDDDD Igaz, igaz. Mán meglestem a helyén.😊)

Seraf
Enyem lett az ev jatekosa ifi jatekosa es menedzsere😊 golkiraly jeloltemet meg evkozben eladtam tehat azt bebuktam...

gabber_saviola
nem offolok, mert mérges lesz a házigazda -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Szega, oszt mennyi lett?😊)

JackDaniels
Úgy látom nálad sem a Soros Gyuri bácsi az elnök.😄DDDDDDDD

Seraf
En csalodtam nagyobb aranyunak kellett volna lenni😄

fsgh
ja..-.- Nem tom menyiért tudom majd tovább passzolni... meg elvileg jön még egy 30éves muksó 5milláért:SS remélem nem bukok sokat a klubb miatt😞
Grat Fecoh

Mor3llo
3:1 lett muhhahha 😄DD

Mor3llo
Jóestét, és grat mindenkinek!Meek is jáccani 😉

gabber_saviola
:ASD:A:SD::AS😄asdasd

csoki és grat mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Seraf
Hehe minden kapusom serult szerencsere mar csak 1meccsem van hatra de mondjuk nem pont most szeretnem elbaxni a veretlensegi sorozatom:S

Seraf
Grat

JackDaniels
33évesen meg is éri.😛PPP

fecoh
UI: helyzetkihasználásban van mit javítani nálam... de nagy változások lesznek a nyáron a keretben.

Y\'oull Never Walk Alone

fsgh
Grat!

Jack:😞((((((((((((

fecoh
Ágyúsok=Arsenal <#crazya>

Szóval lejátszottam a BL döntõ fõprobáját az Arsenal ellen íme<#nezze>

Még van egy Birmingham City elleni meccs,aztán jöhet a döntõ.Remélem Cisse felépûl addigra,mert lesérûlt a Real Margit ellen(2 hét)...elvileg éppen visszatérhet,csak kérdéses a fittsége majd.

Y\'oull Never Walk Alone

fsgh
Ujjat kezdtem az Ajaxal...(nem tom mért de most egyáltalán nincs kedvem Interrel vagy Lyonnal nyomni...)
Furcsaság az hgy megnéztem a jööbli igazolásokat és látom hogy 1 év mulva 10milla fntért jön a most 33éves Stamp😮OO meg ilyenek😮O

Seraf
Megvan kupa is Tartalekok is megvedtek a cimuket mi kell meg? csajok😄

JackDaniels
Mi meg csak szenvedünk. Amíg ilyen meccseket nem tudunk hozni, addig nem is nagyon álmodunk a címvédésrõl.😞 Most nem lesz olyan szerencsénmk mint tavaly.😞