Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seraf
Hat nekem AMD 3000+, Geforce 6600GT, 2x512MB es 5orszag 6liga de enyhen szolva nem gyors... de mondjuk hulyeseg mer nem is lehet gyorsabb mivel a meccs legenaralasa ennyi ido es az nem fog gyorsulni azt max kulon be lehet allitani hogy gyors legyen de kisebb valosaghuseg de ha betoltesre meg ilyenekre gondolsz akkor en irtam multkor hogy 5perc 13mp volt a mentes 2.evben...

zaki
Nem rossz... :c

ezt a sracot kene meg bezuzi kezdobe, 17 eves izlandi

BUDA > miskolc.

akkor azt mond b+ 😛
elso 8 meccsen kozeppalyaskent nyomta, akkor nem is lott gol szal veheted ugy hogy 28/48

BUDA > miskolc.

Atesz89
Nem tud valaki választ a #61392-re?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
FM 2005-ben a Tottenhames mentésemben nagyon jól játszott, asszem van is róla egy-két kép a galériámban.

zaki
Igazából a statjára voltam kíváncsi, azért thx. 😛

jol lebasztam mindenkit :c

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

zaki
Nem gyenge, tolj egy képet majd a lengyelrõl plz, thx! 😊

Atesz89
Grat a sztár csatár letette a Névjegyét 😄DD

DONGUBA
jo ejt keciek😊)))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

orban bemutatkozo meccse xD zurawski iden 43 golos, es meg csak januar van

BUDA > miskolc.

Atesz89
Hali nem tudja valaki hogy a swoosh skinben hogy lehet a nagyobb képet megjelenítettni?(a többi skinben nincs vele problémám)

meg csak 17. fordulo de asszem itt eldolt a bajnoksag

BUDA > miskolc.

zaki
Jó ez a szmájli. 😄DDD

Jó 8.

JackDaniels
Szegasztok, én is adok az alvókámnak.😄DDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
asszem én is megyek!Jo8 all!
(aki tud azért válaszolhat a #61385-ra😊 )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Csoki és jo8!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
hna, elteszem magam holnapra..további jó gémet még1x!csoki all!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
akkor kábé 2-3 ország 2-3 bajnokságát...de csak a legfelsõ ligákat!és kis adatbázison!
Aza baj ezzel a játékkal hogy zabálja a aproit és a memóriát😞

(ha már itt tartunk nemsokára Új cuccokat kapok a gépbe vagyis lesz egy AMD socket939 3200-as procim+egy ASUS a8v socket939. emellé van egy Geforce 6600gt és 1gb ram! Na ha majd ilyen lesz a gépem akkor egy óriás adatbázis mellett hány országot/ligát tudok majd bejelölni hogy éveszhetõ legyen?😊)

JackDaniels
Huhhhhha, hááát nem túl sokat.😞
2-3 bajnokság elég lehet.

P 3-as,940 MHz,512 Mb RAM.
Kb mennyi érdemes betölteni?
fsgh
Hali!
Henman:az géptõl függ....

fsgh

Hello!

A játék elején kb hány bajnokságot érdemes betölteni?
Amitõl még nem lesz lassú a játék?
Mor3llo
hna, én mára lezárom az FM-et, elmeek, kijuttatom a magyarokat a VB-re a World Cup2006-ban 😄 további jó gamét mindenkinek!Még majd benézek 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Msn-en elküldöm, ok?

fsgh
thx!aha jöhet😊

fsgh
Majd ha Frey véd nem lesznek ilyenek😞(((

zaki
Küldjek holland mezcsomagot?

zaki
Grat, kezdésnek nem rossz! <#eljen>

fsgh
Elsõ tétmeccsem😊 Csak kiszenvedtem😊)Mikel elsõ meccse(még bari meccsen se játszott) és máris gólt lõ😊

JackDaniels
Legutolsó meccsem. Mondanom sem kell, hogy a fasszopó ellenfél a 18.<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Mor3llo
nyugi, egyszer minden jóra fordul 😉

JackDaniels
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jóvóna mán látni azt a jó üzletet, mert ki van az összes faszom a döntetlenekkel, hogy szart se jutunk elõre, mindig megsérül valaki és mindig a vége elõtt, az utolsó 10 percben egyenlít ki a legfaszabb ellenfél is. Kurvára tele van már a faszom az egész szarral.

Mor3llo
fm2007-ben már Németországban is így lesz...jupíííí😊

zaki
Nincs...<#alien>

fsgh
de zsíír😊😊😊😊😊😊

Mor3llo
igen van, az h akármennyit igazolhacc belõlük <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

fsgh
Nem tudja vki hollandoknál van valami korltozás a nem eusokra??

fsgh
Grat!😊 Remélem nálam is jó lesz mert lehet hogy jön😊

Mor3llo
nálam sztem Vercoutre tudja majd a pótolni a most 33éves Coupet-t.És arról nem is beszélve h Coupet-ban benne van még 1 pár év!

Mor3llo
tessék, felhozom Nadson-t, erre vág kettõt...😄

fsgh
Nem is tudod milyen jó üzletet csináltál!A legjobb a kapus a játékban és hosszú éveken át stabilan tudja hozni a jó formáját!Nálam az Interbe nagyon bejött😊

fsgh
Jók vagytok krat!

webibebi
neeeeeeeeeeem lehet igaz bazzeg!kiírt 1 hibát és kilépett és nem mentettem el!!!!!!!!!!!ezt nem hiszem el!mit csináljak?ez a fabregas miatt van

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
majd meglátjuk bízok bennük!legyen minél több gyõzelmem és döntetlenem és akkor megnõ az egyenlegem😊)

JackDaniels
Eh, azé nem olyan biztos az, de az sem lesz rossz.
Én is így vótam, ott volt a csoportban a Bayern és a Milan és mégis tovább mentem, bár nem akármilyen mákom vót.😊)

webibebi
sztem marad az uefa kupa