Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Hatalmas thx, látom egy csomó új csapat kapott mezt! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

b4rc4
Hali mindenki,és grat!<#wave><#eljen>

Atesz89
Jah tom csak semmi nem adja az u 17-es meccset 😞((
Hali és grat all

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

andrijcar
A magyar bajnokságga játszottam legutóbb, 2023-ban hagytam abba. Most innen folytatom majd. A probléma csupán annyi, hogy a dél-amerikai, szerb, szlovén, horvát játékosokon kívül senki sem akar hozzám igazolni. Már 7-szeres BL gyõztes vagyok, évek óta vezetem a klubranglistát. A magyar bajnokság a 4. legerõsebb. Másnál mi a tapasztalat?

Mikor jön el az idõ, hogy leigazolhatok egy nyugati tehetséget és nem utasít el azzal, hogy "Nem tartja jó ötletnek egy magya csapathoz való igazolást"

Jópár kiváló játékost kinéztem már, de hiába fogadja el a klubjuk az ajánlatom, a játékos elutasít.

Forza Milan!

JackDaniels
Nem felejtjük el, ne aggóggy😊) Amúgy szega!<#wave>
Picit visszaolvasol oszt megleled a mezcsomagot, de már szabolcs17 konkrétan kiírta.😊)))))

\"Never say never!\" W Churchill

andrijcar
Köszi, közben már észrevettem. Visszaolvastam jópár oldalt, csak a pár hozzászólással ezelõttit nem. <#miaz>

Forza Milan!

#62292 itt van belinkelve.
andrijcar
Sziasztok!
Sajnos az utóbbi idõben nem volt idõm játszani, de már nagyon hiányzik.
Gratulálok mindenkinek a sikerekhez, igazi profik vannak itt.<#worship><#worship>

Láttam pár embernél a magyar csapatokhoz használt 3Gt-s mezeket. Honnan lehet letölteni ezt a mezcsomagot? Köszi

Ne feledjétek, ma este 17:00-kor játszik az U17-es válogatott EB csoportmeccset!

Forza Milan!

JackDaniels
Egyébkint meg üdv mindenkinek.😊

Gondoltam, kíváncsiságból megnézemmán a magyar NBI-et, mert be is van jelölve az a bajnokság, meg hát csak magyarok vagyunk, vagy mi?😊)))))
Kissé elcsodálkoztam.😄DDDDDDD

JackDaniels
Faq-ban minden benne van.

honnan tudnék leszedni grafikai cuccokat pls segítsetek:S
Iceman79
A magyar mezcsomag letölthetõ innen: http://www.sendspace.com/file/y3k0t8

Iceman79
Jó reggelt mindenkinek!

soma22
nincs kizárva a memohiba...egy memtestet mutass meg a gépednek.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Üdv.

A történet ott kezdõdik, hogy a CM03/04-es mentett játékom kezdett folyton kilépni. Közben jött egy új processzor, alaplap, videokártya (Radeon 9250)szóval új gép, a merevlemezek maradtak. Utóbbi óriási káoszt jelent, mivel az XP egy kis tévedés miatt összesen 4x van telepítve, meg amúgy is minden szarral tele volt.
Erre megvettem a FM06-ot, amivel már az elsõ meccsektõl fogva probléma volt, de az utóbbi idõben már kezd játszhatatlanná válni. Gondoltam ez a gépen uralkodó káosz miatt van, de sajnos a merevlemezek formázása után is jelentkeznek a gondok.

Mi is a gond? Elég híres, hátha itt is ismerik páran... "Application error - A serious error was encountered and the application will now close. An error file was generated in ........" Nem egy bizonyos dátum után, hanem teljesen véletlenszerûen jelentkezik. 6.0.3-as patch fentvan.

Azóta kipróbáltam a régi videokártyával, hátha megy, de nem! Közben mégegyszer kipróbáltam a CM03/04-et, egy másik mentéssel, az is kilép. Valami gáz lehet ezzel a vassal. Ismeri valaki a Prime95 nevû programot?
Seraf
Na en is lepek csõ...

Atesz89
Megyek aludni csáó

Atesz89
jó éjt

zaki
Köszi! Hát kár azért a -10 pontért...

soma22
sziasztok.kérdésemre nem tudtok választ?csak mert most zajlik a lanos mentésben a vb, és gondolom lesznek szabad préda csapatok.

Magic Boy
Na lépek humni!
Jó8 all!<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Szia!

Magic Boy
Felraktam az Irfan View-et!
Köszi!

Atesz89
Hali

soma22
sziasztok, grat mindenkinek.
egy nem ide illõ kérdés: a cm0304-ben ha nemzetközi manager leszek ugyanugy lehet a klubcsapat mellett tenni, vagy csak 1 csapatot lehet?

Atesz89
Acdsee8 vagy Irfan View

Magic Boy
Grat!
Mivel tömörítessz, hogy nemromlik sokat a kép minõsége?

Atesz89
Flachi<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>:

Magic Boy
Tabella:

Épp téliszünet van!
Remélem bennmaradok és sikerül pár jó védõ(és a kiöregedõ embereim helyett pár fiatalt) igazolnom.

Hello és gratula mindenkinek az eredményekért. Lenne egy kérdésem, lehet hogy láma. Naszóval. Látom sokaknak vannak már generált játékosaik. Azt kérdezném, hogy a gép mikor generál, és van-e ennek látható jele? Már volt,hogy mentem egy ideig, de nem adott be új ifistákat. Vagy pedig nekem lehet-e ebben vmi elõre lépést tennem, vagy csak nézegessem a szkútot. Ez azért lenne lényeg, mert csak magyarokkal építkezek, és igencsak fogynak. Szal lesz majd utánpótlás, vagy hagyjak fel elveimmel? <#vigyor3> Elõre is köszi és legjobbakat, ja és nem tudná vki elküldeni iceman magyar mezeit, mert eccer már elküldte, de újra kellett raknom a win-t, és nem láttam már 1 ideje. ide kérném köszi : [email protected]

Magic Boy
Grat!

Fabio Capello
<#eljen><#taps><#taps><#eljen>

zaki
Tabelláról tolsz be képet?

gabber_saviola
csoki Capello

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ok 😞(((

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Seraf
Grat mindenkinek<#eplus2>

zaki
<#taps><#taps><#taps>

Atesz89
grat

Magic Boy
Mindezt úgy, hogy a kezdõkapusom és a az egyik kulcsvédõm sérült!

Magic Boy
Mégegy nagy hal?

Szerintetek elég lessz a visszavágóra?

McFrost
hail szia estét!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Atesz89
Hali

Fabio Capello
Yo estét managerek!

Atesz89
#62256 ez Gabber neked szól

zaki
Kicsit azért már belassult... <#ravasz1>

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>
istenjó pléja

Atesz89
😄DDDD

Atesz89
A Romának nem találtam meg a megfelelõ formációt,asszem nem tudom teljesíteni az elvárásodat(miszerint 1 romás gamet vársz)

McFrost
ejj paszmek ,biztos valami kencét , használ mert semmit nem öregedett😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Atesz89
Hali Gabber