Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Faszán csal a gép. Ennyi.

\"Never say never!\" W Churchill

Mor3llo
Igen 😞((

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Seraf
Es idegenben lott gollal tovabbjutottak?:S

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
NEEEM...ezt nem hiszem el.......ilyen gyermeteg hiba 😞(( Felívelte Puyol a labdát, Govou egyedül volt, simán ki tudta volna fejelni, erre odafejeli Coupet elé, Õ meg nem fogja meg, nem rúgja ki egybõl...hanem kiüti maga elé......Giuly meg már futott volna vissza, megfordult és belõtte...Komolyan nem hiszem el!Végig mi irányítottuk a meccset, óriási kontráink voltak, de nem tudtunk 1et sem belõni...még azt sem mondhatom, h a csapat rosszul játszott, mert nem, jól játszottak, csak 1 ilyen hiba...azt hiszem, elárul a meccsrõl mindent, h Victor Valdes lett a meccs legjobbja <#falbav><#rinya><#rinya><#falbav>

Mor3llo
tessék 😛

Seraf
Mellesleg nincs a neved alatt az ftc.hu<#wilting>😄

Seraf
Sajnalom😄 legjobb haverom is Bayern drukker vhogy naon kulonos h meg nem irt hogy huuu ti mit is nyertetek jaa semmit...neki sem gratulalok<#crazya>

McFrost
na becsíteltem hátra: Vanden Borre 5,5 milaj és még 2 srác az ifibe 180 ability felett

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
bal: Gasbarroni-Babel-Srna

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
Leo Messi az isten, vagy Evandro Roncatto.😊)

JackDaniels
Megint bugzik a fórum.😄DDDDDDD

soma22
montolivot tudom még ajánlani bal középre, és nagyon fiatal.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
Seraf, jóhva...énis Fradista vaok 😛 és nyem gratulálsz testvéred kedvenc csapatának bajnoki címéhez ? ehhh<#ejnye1><#rinya><#ejnye1>

JackDaniels
Kipróbálom.😊 Bár oda van egy igen ígéretes portugál fiatalom.😊)

McFrost
bal középbe állat

Seraf
Ja a Barcanak meg vegkepp nem...

JackDaniels
Frey nálam véd kb 8 hónapja, abból 5hónapot sérült. Most is az. Nagyon elegem van ebbõl a gecifosból.

Seraf
Hat mer kocsogok az ellenfelek<#nyes>
Grat midnenkinek kiveve a bayern-nek😄

JackDaniels
Mert geci a játék. Nálam is ez van világklasszis gyúrókkal, edzõkkel.

Grat mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Mért van az, hogy 5-6 meccse mindig megsérül 1 vagy 2 játékosom és kidõl 3-4 hétre?<#shakehead>
Atesz89
Flachi hosszabbít 😄DDDDDDDDDD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

JackDaniels
Jobb szélsõként. Jobb hátvédként nem volt túl meggyõzõ.

zaki
Kilöktél... 😊

A 4. hely zsír, sok sikert majd a BL-ben.

zaki
Jobb szélsõ ha jól látom...<#email>

Atesz89
Megvan a 4. hely <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>:

McFrost
Srna hol tolja?

JackDaniels
Imádom, amikor így csal ez a tetves játék. A kapusuk mindent fogott. Elmaradt meccs volt, ha nyerünk, akkkor ott vagyunk a Madrid nyakán. Persze ezt mi nem tehetjük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bassza a kurvaédesannyát teherbe ez a tetves fasszopó geci

Fabio Capello
Hát... ennyi volt a nagy menet: a sorozatos kudarcok miatt kirúgtak az Orlando Piratestõl... Ilyet se b.sztam még

Mor3llo
Hali all!Grat mindenkinek!Tom h ez off meg minden...de..BAJNOK A BAYERN!!!!!<#hehe><#hehe><#hehe> ennek örömére meek is jáccani<#eljen>

b4rc4
jah,nálam is ez a szitu angliában😛

JackDaniels
Elõzõ szezonban én is tele voltanm ikszel.😊 Most is kíváncsi leszek a bajnokságra, mert a Real Madrid eddig 6ból 6gyõzelemmel vezet. Kénytelenek leszünk mi lezúzni õket, mert ha nem, akkor megint cseszhettyük a bajnoki címet.😊

McFrost
grat mindenkinek!

McFrost
<#worship><#taps><#eljen>

Fabio Capello
Grat! <#eljen><#worship><#worship><#eljen>

Bezzeg nálam... zsinórban a 8. döntetlenem... 12. vagyok a 16ból úgyhogy igencsak rezeg a kispad alattam.... <#boxer><#boxer>

JackDaniels
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

soma22
üdv és grat mindenkinek!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
LOL, Újpest is bent van BLben. És elég lájtos csoportba kerültek:

CSKA Moszkva
Everton
Rangers

Én meg:

Man Utd
Villarreal
Club Brugge

<#wink>

Fabio Capello
Jó estét managerek

Seraf
Hatja ennyit errol h Priskin fos...bar nekem se jott be😄 de eletbe biztos h ennek a felet nem fogja elerni...

5w0rdf15h
66000es az új stadion és rá 1 évre máris bõvíteni kellett 😛PP így már 82000 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Ezek Robo képei:

zaki
Nekem csak itt a Debrecenben volt a játékosom, máshova nem igazoltam le, így nem tudom mit tud máshol.

Atesz89
Nálam a Sampnál 6-szor volt eddig csere és 4 gólt lõtt,igaz a legutóbbi meccsen becseréltem lõtt 2 gólt azt lerúgták 1 hónapra(zöld kereszttel)

zaki
Tényleg fos... 😛

BL-ben is szépen rúgdossa a gólokat.

franc0
priskin egy fos.

spanyol elsõ osztályban megeszik reggelire.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Seraf
Huh hat nem😄😄

Atesz89
Hali

zaki
Nem gyenge... :o

fsgh
hello all!
Iszonyat jók vagytok!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!