Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Na a Leeds-es mentésem elvesztése utáni sokkot túlélve most újra kezdtem. A Siena csapatával nyomom. A kezdeti nehézségek után (elsõ nyolc meccs: 1 gyõzelem, 2 döntetlen, 5 vereség) belendült a csapat. Kölcsönvettem Saha-t, megvettem a Halmosit. Kölcsönben játszik még Geremi és Zalayeta is. Most a Serie A 10. helyén állok 12gy 4d 12v. Miénk a legtöbb rúgott gól a bajnokságban, viszont a második legtöbbet is kaptuk. A védelem most kezd összerázódni. Sikerült kicsikarni egy 1-0-ás gyõzelmet az eddig veretlen Milan ellen. Viszont az összes többi éllovastól (Juve, Fiorentina, Palermo, Inter) vereséget szenvedtünk.
Az volna a kérdésem, ha egy játékosomnak alacsony a morálja, pedig stabil kezdõ játékos és a posztján játszik, akkor honnan lehet megtudni, hogy mi a baja?
A másik kérdésem, hogy a magyarítás, amit a faq-n keresztül szedtem le nem 100% még, ugye? Csak mert egy csomó szöveg van, ami félig angolul és félig magyarul van...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

lookaround]
BUDA > miskolc.
de nem az 1. sokadik , egyszerûen válassz egy gépi taktikot és bízd rá magad
grat
Ha nem megy ne erõltesd!
aláírás.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
a büntetõ midnenki ellen bemegy,de az Arsenal ellen persze h nem a 80.percben mikor 1 pontot érthetne..😄
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Én ezzel még nem találkoztam...
please login with administrator privileges and try again.
Ezt írja ki a játék indításakor és nem tudom,hogy mit is kellen ilyenkor csinálni.Vki tud segíteni?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A gabber féle logopacket honnan lehet leszedni, mert a link nem müxik?? <#nemtudom>#nemtudom>
Én 2024-ben jegelem a magyar játékomat. Szintén a Lokival értem el hasonló sikereket.
Nálam Darko Kostovski volt a csodacsatár 193pot-tal.
Forza Milan!