Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
hova kellene küldeni?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
na kiestem a bélelbõl...majom intert annyira tolta a gép...nem is mondok inkább semmit...

Seraf
Grat... fuuu de nagy a pangas😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
telleg valaki IWIW meghivo?

zaki
Grat!

saviola83
gratula

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
legalább a bronz megvan

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
vazze , el vagyok kenõdve , 2 kulcsemberemet már kinyírta a gép , erre a kondink a béka segge alatt , rémes...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szasztok!

Na a Leeds-es mentésem elvesztése utáni sokkot túlélve most újra kezdtem. A Siena csapatával nyomom. A kezdeti nehézségek után (elsõ nyolc meccs: 1 gyõzelem, 2 döntetlen, 5 vereség) belendült a csapat. Kölcsönvettem Saha-t, megvettem a Halmosit. Kölcsönben játszik még Geremi és Zalayeta is. Most a Serie A 10. helyén állok 12gy 4d 12v. Miénk a legtöbb rúgott gól a bajnokságban, viszont a második legtöbbet is kaptuk. A védelem most kezd összerázódni. Sikerült kicsikarni egy 1-0-ás gyõzelmet az eddig veretlen Milan ellen. Viszont az összes többi éllovastól (Juve, Fiorentina, Palermo, Inter) vereséget szenvedtünk.

Az volna a kérdésem, ha egy játékosomnak alacsony a morálja, pedig stabil kezdõ játékos és a posztján játszik, akkor honnan lehet megtudni, hogy mi a baja?
A másik kérdésem, hogy a magyarítás, amit a faq-n keresztül szedtem le nem 100% még, ugye? Csak mert egy csomó szöveg van, ami félig angolul és félig magyarul van...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Magic Boy
Mindegy, hogy-hogy csak mond el, ha tudod, hogy hogyan kell beállítani!

zaki
Nem.

franc0
csítel

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

McFrost
nemtom erre még nem is gondoltam.....

Magic Boy
Ha neked sikerült úgy beállítanod, hogy elfogadta a 30 alatti korodat akkor légyszives mond meg, hogy hogyan csináltad!

Mor3llo
Egyre közelebb kerülök Mascherano leigazolásához!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Grat!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost

Atesz89
Hali és grat all

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

sziasztok.nem tudjátok honnan lehet az angol pl hez leszedni kétrészes mezeket? elõre is köszi a segítséget.
lookaround]
Mor3llo
Hali mindenki!A tegnapi idegesítõ BL vereség után, majd csak most nyúlok a játékhoz...és persze gratula menedzserek!

megnyerted mar a bl-t zaki?

BUDA > miskolc.

McFrost
ha az 1. lenne akkor azt mondom: nem
de nem az 1. sokadik , egyszerûen válassz egy gépi taktikot és bízd rá magad

saviola83
ez nem sírás volt csak egy kérdés.Ennyire zavart?

McFrost
majd jövõre😛
grat

McFrost
Hagyd abba , elég volt a sírásból!
Ha nem megy ne erõltesd!

saviola83
valaki magyarázza meg nekem hogy miért ívelgetik elõre a játékosaim a labdát miközben a rövid passz van beállítva.Nagyon idegesítõ

Fabio Capello
Állítsd a felbontást 1280-ra és akkor menni fog

Ha már technikai kérdések...megpróbáltam ablakban futtatni a játékot (Preferencesben Full Screen tick ki), de valami olyasmit ír, hogy "Please check if you system supports this mode", de alapvetõen nem tudom, miért kéne támogatnia egy egyszerû windowed modeot, mi olyan nehéz ezen...az, hogy widescreen a kijelzõm, probléma lehet?

aláírás.

BlueMaster
Nincs mit igazán semmiség....

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

sza23
megszereztem a felhasználói fiók jelszavát.talán majd ha ott belépek menni fog.Azért köszi a segítséget és a fordítását

b4rc4
jajj istenem de szeretem mikor csal a játék😊)))))
a büntetõ midnenki ellen bemegy,de az Arsenal ellen persze h nem a 80.percben mikor 1 pontot érthetne..😄

BlueMaster
<#conf><#conf><#conf><#conf>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

sza23
ez érdekes.Egy laptopról van szó.A rendszergazdája szerint nincs korlátozva rajta semmi, de belépéskor lehet egy más fajta fehasználóként is belépni,de akkor egy kódot kér.Viszont akkor nem értem, hogy miért engedte feltelepíteni magát a játékot.

BlueMaster
Az van odaírva, hogy lépj be administrator(?) jogokkal és próbáld újra...

sza23
az az igazság, hogy nem nagy erõsségem az idegen nyelv, szal azt sem nagyon tom, hogy mi van leírva.

Fabio Capello
Nahát... ilyet még nem láttam...

BlueMaster
Hi!
Én ezzel még nem találkoztam...

sza23
Szeva All!Grat mindenkinek!lenne egy kis gondom:
please login with administrator privileges and try again.
Ezt írja ki a játék indításakor és nem tudom,hogy mit is kellen ilyenkor csinálni.Vki tud segíteni?

BlueMaster
Nem, csak a cache mappából kell kitörölnöd mindent, kivéve a clean.txt-t!

b4rc4
ha letöltök mezpack-et és bemásolom a játék nak a megfelelõ mappájába.akkro h azt a mezt amit leszedtem tudjam használni játék közben, új játékto kell kezdenem?<#help>

soma22
kúva annyát a zinternek, bl negyeddöntö elsö meccs otthon, 2-0 ra kikapok, 3 kapuralövésük volt ebbõl 2 nevetséges gol, én meg végig támadtam a 90 percet...hogy rohadjanak meg

b4rc4
grat😊

DONGUBA
gyors gol a lelke mindennek😛PPP

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

b4rc4
köszi,nemtom énis próbáltam de nekem sem jo 😞

Fabio Capello
Grat!

A gabber féle logopacket honnan lehet leszedni, mert a link nem müxik?? <#nemtudom>

andrijcar
Óriási gratula! <#worship>
Én 2024-ben jegelem a magyar játékomat. Szintén a Lokival értem el hasonló sikereket.
Nálam Darko Kostovski volt a csodacsatár 193pot-tal.

Forza Milan!

zaki
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

zaki
Franco elsõ taktikájával. 😊

Köszi mindenkinek.

soma22
sziasztok, kellemes hétvégét😊grat mindenkinek

Ez szép volt, grat !