Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a visszavágó. Arenas utolsó hármat fogta <#hamm>#hamm>

3-2re õk nyertek büntetõk vannak <#idiota>#idiota> émácsakröhögök ezen
Visszakeresve a topikban a leggyorsabb gol az ez a 2 (a 8 mp-set nem talatam):
btw a 2. kep az enyem 😊
btw a 2. kep az enyem 😊
Jaja. Régen játszott nálam az ATMban is , ott is ontotta a gólokat ! Csak sajnáltam rá azt az 1.3 M fontot mert 1-2 év és visszavonul
Látom Rivaldo bevált 😊)
Nem nagy elõny , de elõny ^^

Zaraggoza kiütve 4-0val
ellenfél negyeddöntõben barca
ellenfél negyeddöntõben barca
Egy félidõ alatt elvettek tõlem 2 lesgólt
Nya rajság van. Leigazoltam mindnekit akit akartam csináltam egy 12 M ímínuszos számlát , de hát szeretnek. Rivaldo , Mendes, Hoojdink , Forlán elõl elég jól ellesz , és még van mellé 2 cserém is 😛
tyúúúú ha ilyen jól megy , remélem negyedik hely meglesz idén és indulhatunk BLBEN !
jóez de Icmané tényleg sokkal jobb
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hehe második félidõben vágtma nekik 2õt , 2-0 ide. MEgy most nagyona szekér a csapatnak ^^ MIndkét kapuscsatárom egyes osztályzattot kapott féidõben <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ki olyan idiota , hogy Real ellen jókét támadónak a két kapusát teszi be? háén' <#idiota>#idiota> észre se vettem
36 éves de még nem írta ki. ingyen hoztam, nekem megfelel adig még úgy nem gondolja, hogy itt az ideje.
Itt van.

üdv és grat mindenkinek
végre Zaki,gratulálok<#worship>#worship>
végre Zaki,gratulálok<#worship>#worship>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nem. Én 11 másodperc alatt rúgtam gólt. De nem rossz. Csak így tovább. Grat.
Bemelegítettek a fiuk a bajnokságra.

NA eddig védõsorom elég jó.
Quqiu alvarez , sorin , mihajlovic , collen , stb...
Most jött Rivaldo 1.3 , Mendes 1.2 M , Collen 1/2 M , Meg várom az ukrán csodagyerekem a törökkel együtt
Quqiu alvarez , sorin , mihajlovic , collen , stb...
Most jött Rivaldo 1.3 , Mendes 1.2 M , Collen 1/2 M , Meg várom az ukrán csodagyerekem a törökkel együtt
Real elleni meccs is érdekes lex ^^
Átigazolások nem igen jönnek bööööööö
Átigazolások nem igen jönnek bööööööö
Spanyol kupa nyolcaddöntõ ZAragozaban nyertem 3-0ra<#idiota>#idiota>
ja hozé marcsit rotakapa hozta fel kezdõbe. 3. perc még rúgtam egyet
rekord vagy nem?

Hatalmas grat mindenkinek több mint 1000hozzászolást olvastam el mertt kirándulni voltam...de most hazaértem és izziton is a játékot😊😊
Télleg eredményeket nézve NAGYON JOOOK VAGYTOK😛
Télleg eredményeket nézve NAGYON JOOOK VAGYTOK😛
Azzal business-elek , hogy fiatal plejákat veszek és eladom. Na most vettme 2 pleját , meg másik 2õt 😄DDD õket leküldtem tarcsiba. De van egy plejam , általában csere és általában jól jön. De most 4,1 M fontot kínálnak érte... 5let?
béel tabella:

vége a béelnek, majdnem sikerült a csoda...
Megvettem kapumba Arenast , most már Barcelona Valencia áll érte sorba
Rivaldo nagyon jó. 1.3 millió euróért eljött.
Szerintetek kit vegyek meg 3 millió fontból?
Eddig igazoltam 2 fiatal pleját (ukrán és török) , megpróbálom rivaldot kit érdemes még ?
Eddig igazoltam 2 fiatal pleját (ukrán és török) , megpróbálom rivaldot kit érdemes még ?
Ez nem bug sztem. Én úgy tudom, hogy nemzetközi meccsekre a 21 évnél fiatalabbakat nem kell nevezni, bármikor nevezés nélkül bevethetõk. Nem 100, de én így tudom.
Egyébként hali és grat all!
Egyébként hali és grat all!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
de szeretem a villarealt. Nagy mínuszba vittem õket , de év közepén is adtak 3,7 millió font átigazolást ^^
Hát igen nagy.
Köszi.
Még van 12 meccsem az Arsenal elleniig <#vigyor3>#vigyor3>
És persze, hogy most sérül meg a házi gólkirályom (Chris Brown) egy hónapra...<#violent>#violent>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Yeah , megvan a 4. bajnokim is sorba. 3-2 vertem a Biilbaot , 88.percben 2-2re egyenlítettek , aztán 91.ben forlán fejelet egyet !