Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés: Kapjak ki direkt az MU ellen , és UEFAban zsebeljem be a pénzt és menjek minél tovább, vagy próbáljam meg BLt !?

Sasha Iakovenko és Aksu Cafercan
Jövõre is van 2 kiszemeltem akkorra 19-19 évesek lesznek , hátha eljönnek belgiumból(Lierse SK) és Törökországból(Besiktas)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
próbáld meg azt, hogy paintbe csinálsz egy akkora méretû teljesen fehér "alapot", mint amekkorák a képek, elmented, utána megnyitsz egy játékos képet, ctrl+c. Utána megnyitod a paintben az "alapot", ctrl+v, mented és ezt rakod be. talán segít, talán nem. 1 próbát megér.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
4-4-2vel kezdtem, de idén átálltam a diamond v2re mert nem akart menni a régivel rendesen
igazolások:
keret:
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Mutass taktikot kerettel
pl legutóbbi meccsem 😊
Vádõknek lightos a szerelése , középpáláysokna normál , csatároknak kemény ^^
Mindenesterre mindhárom meccset nyerte <#idiota>#idiota>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
(másfél nap Heroes-ozás után picit fm-ezek is egy picit)
Csak kéne 1 csapat (kiscsapat lehetõleg mmíx másodosztályú és az 5 nagy bajnokságban jáccon és nem volt még vele senki)Ötleteket várok
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A béelben naon jól védett de a bajnokságban egy fos, ezért eladtam 1 milla fonért...
Nem akarnak edzõk jönni hozzám😞
13.25 millió volt és még mindig a Leccében szenvedett