Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én akkor kaptam, mikor 43 millát bezsebeltem TV jogok miatt. akkor olyan 20at el is lehet igazolgatni

GTheo
Lenne 1 kérdésem, most május van megkötötöttem az új szerzõdést 23milla, nyáron kapok még esetleg vmennyi pénzt?mert a barcával mindig júni elején kaptam úgyemléxem

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Úgyértettem h áthelyeztem 20percre 😊 Az irányítóm Jesús Navas, balkp Maresca, jobbKp Fernando Sales, Vkp Renato

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kapo 5-6 millió, Mascherano Corinthiansba játszik

fernando sales nekem nem is játszik bal oldalon, csak jobb és támadó kp. Maresca se rossz, de Mascherano kiszorította idény elején

GTheo
Mennyit adjak Kapoért?

GTheo
Mascherano hol is játszik alapból?

GTheo
Nekem Maresca a kezdõ balkp, de Puerta is szokott ott játszani, elõzõ meccsen taktikváltoztatás a 70dik perctõl fernandosales volt ott beadás Renato fejes 2-1 barca ellen és nyeeertem 😊

Mascheranot ha tudod hozd el, ha nem akkor Flaminit ajállom. utóbbi mindig eljön szinte árában. Én megvettem mind a két bal oldali játékost, mert nem volt az alap keretbe nekem tetszõ, el is adtam mind... 😊

GTheo
Vhogy megkell dumálni a vezetõkkel a több fizetést 😄 mert átigazolási pénz az kell =) de ha megnyerem az uefa kupát akkr csak adnak vmennyit 😊

én vettem egy 37 éves magyart meg zsirait is megvettemxD

GTheo
Freyért most nyomtam ajánlatot, Recoba jön, Kapo vagy Zé Roberto mert mind2 balkp, Renato vagy Maresca legeyn a köv szezonba a vkp?vagy 2ejük pénzén igazoljak 1et?23 Millát kaptam eddig átigazolásokra+650fizetés, ezt választottam

Atesz89
😄DDDDDDDDDDDDDDD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

hali, grat 😊
én is Sevillával játszok, harmadik évben vagyok. akiket mindenképp hozz el sztem: Recoba, Zé Roberto ingyen, Kapo, és Frey meg olcsón jönnek.
Elsõ évben bajnok lettem, másodikban második, BL elõdöntõben kiestem Arsenal ellen.

Atesz89
Hali

GTheo
Renato(Vkp) 2 góljával megvertem a Barcát 2-1-re 😛PP Evvel behoztam pontban és gólkülönbségben meglesz a második hely 😊

vagyis ittxD

Hi!

Kezdtem egyet francia 3.osztályba egy félprofi csapattal. 300ezret adtak átigazolásra és egész jó keret volt.Mindenkinek adtam teljes idõs szerzõdést edzés miatt és edzõket is hoztam.
Itt a tabella a gyenge szezonkezdet után feljöttünk.img]http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1147709720-14.jpg[/img]

GTheo
Én is láttam játszani, asszem az 1ik legfiatalabb volt a keretben a spanyoloknál, 1990.11.6 😊 Sry az OFFért

GTheo
Nálam aki nagyon bevált Jesús Navas irányítóként, emberek az a gyerek kész csoda mit csinált 😮 Bajnokság 26meccs 13gól eddig, Blben egyedül kiejtette a Brugget ;> Kül elõdöntõben a Hertha ellen nyomom majd sztem nem lesz nehéz 😛

én spec láttam a U17 spanyol válogatottba az eurosportson és nemvolt gyenge...2 meccsen állt be csereként és 4 gólt rúgott......Bojan Krkic....tud...

GTheo
Elsõ szezon végén kiket érdemes szerzõdtetnem?Recoba jön ingyen, Bojinov 12-13milla, meg kéne egy jó de max 10millás középhátvéd.Kompany?Csak érte sokat kérnek és nem akarják odaadni:S Heitinga?

GTheo
Ha ajánlhatok igazoljátok le Bojant a barcából, 14éves alapból nálam a sevilla U18ban játszik kezdõ és vágja a gólokat kiszorítja Németh Krisztiánt 😊

Fabio Capello
Helló

GTheo
Félidõ Sevilla-Barca 1-0 Renatooooooooooooooooo 😄

GTheo
Hi All!Új tag vagyok itt, de régóta Fmezek.
Most a Sevillával 4-4-2 diamond v2-ben játszom eddig nagyobb vételen Ricardo Carvalho és szezon végén Bojinov 😛
Bajnoki 2-3hely lesz meg + uefa kupa elõdöntõ eddig 😊

A visszavago eleg szoros volt, nem vagyok ehez hozzaszokva 😊

b4rc4
<#taps><#email><#pias><#pias><#pias>

McFrost
Redvin leggyorsabb gólja:

Foxi 2009/10-es kerete:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

b4rc4
Köszönöm😊)))))))))<#worship>

McFrost
akkor közkívánatra:
képméret max.: 800x600 pixel😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Inkabb nagyon jo jatekosaim vannak 😊

b4rc4
nagy

b4rc4
Rájuk persze nemszólsz,hogy túl bagy a kép!😄DDD
<#eplus2>
<#ravasz1><#idiota><#idiota>

McFrost
szép volt Edina😄

Fabio Capello
Grat az UEFÁhoz és elsõre ez a helyezés is nagyon jó<#eljen>

b4rc4
taktikája a legjobb😛<#vigyor1>

Thx, Grat neked is a 6. helyhez, es Bojinovnak is az uefa qualifikaciohoz 😊

Sysfox
Redvin te nagyon jól nyomod! Elvittem a taktikádat. Majd kipróbálom, most úgyis az edzõmeccseké lesz a fõszerep.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Szevasztok! <#wave>
Grat mindenkinek a sikerekhez!
Elsõ évem a Serie A-ban 😊

Magic Boy
Grat all!
A második évemben megvan az elsõ eredményem a csapattal!

A bajnokságot is sokáig vezettem, de végül csak 3. lettem és a rájátszásban nemsikerült feljutnom!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atesz89
Grat és hajrá!!!

bocs a méretért

Sysfox
Véget ért a bajnokság. Az UEFA kupa legalább megvan. De megint bosszankodom, mert volt egy hullámvölgy a szezonban (4 meccs, 1 pont) ami ha nincs, meglehetett volna a dobogó is. Na, mindegy, majd jövõre. A MU egy nagy rakás ... volt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Atesz89
Hali [#integet2

b4rc4
szépjónapot mesterúr és sok siekrt a Köln nek😉

Fabio Capello
Üdv mindenkinek! <#integet2>

Köln második felvonás indul 😄DDDD

b4rc4
hehe😄😄 de Pool egy jelentõs helyet foglal el legalább!!😄

Sysfox